Şimdi Ara

Tchibo Bugüne Özel %15 indirim Kodu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.655
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selmand

    Hocam merhabalar

    Ben cafissimo makine aldım ancak süt köpürtme tam bir eziyet. O kadar uğraşmama rağmen hiç bir zaman tam kıvamında güzel bir köpükde alamıyorum.

    Sizin aldığınız makine bu sanıyorumhttps://www.tchibo.com.tr/enduksiyonlu-sut-kopurtucu-p400071256.html?dim1=Bic?

    Bu makineyi denediniz mi memnun musunuz?

    bende başlarda pek yapamıyordum ama şimdi ustası oldum.
    -sütü yağlı ve başka markalarda deneyin ben kırmızı kapak tire süt kullanıyorum
    -süt dolaptan çıkmış soğuk olsun
    -kabıda dolaba koyabilirsiniz oda soğuk olsun ben cezve kullanıyorum bazende direk büyük latte bardağında direk köpürtüyorum
    -buhar almadan önce ilk başta biraz su gelir başka kaba alın onu buharı tam gelmeden köpürtme işlemine geçmeyin
    -tek kişilik için en az 2-3 parmak süt koyun, köpürtme ucunu yüzeye yakın tutarak aşağı yukarı hareketler yapın, buhar vanasını tam açın.
    köpürtme ucunu asla süte tam batırmayın. Dediğim gibi yüzeye yakın noktada yukarı aşağı hareketlerle yapın.

    şimdi bu yaptığım köpüğü düşününce ilk zamanlar yaptığım köpük çok komik geliyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sentez*

    Hocam yanlış anlamazsan o kadar parayı neden süt köpürtücüye verdin? Üstüne az daha koysan süt köpürtücülü cihaz alıyorsun zaten.

    Espresso makinem vardı zaten. Süt köpürtücü lazımdı sadece. O nedenle üstüne büraz daha koyup ikisini de içeren makineye gerek duymadım.



    Süt köpürtücüyü çok sevdim bu arada. Kalıcı bir köpük yapıyor.

    Markette satılan günlük süt kullanıyorum. Süt ilk soğuk olacak. Bence en önemli sırrı bu iyi köpüğün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selmand

    Hocam merhabalar

    Ben cafissimo makine aldım ancak süt köpürtme tam bir eziyet. O kadar uğraşmama rağmen hiç bir zaman tam kıvamında güzel bir köpükde alamıyorum.

    Sizin aldığınız makine bu sanıyorumhttps://www.tchibo.com.tr/enduksiyonlu-sut-kopurtucu-p400071256.html?dim1=Bic?

    Bu makineyi denediniz mi memnun musunuz?

    aynı makinadan bende almıştım.memnunum.az köpük veya çok köpük,hangisini isterseniz 2 farklı şekilde köpük veriyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batistuta


    quote:

    Orijinalden alıntı: selmand

    Hocam merhabalar

    Ben cafissimo makine aldım ancak süt köpürtme tam bir eziyet. O kadar uğraşmama rağmen hiç bir zaman tam kıvamında güzel bir köpükde alamıyorum.

    Sizin aldığınız makine bu sanıyorumhttps://www.tchibo.com.tr/enduksiyonlu-sut-kopurtucu-p400071256.html?dim1=Bic?

    Bu makineyi denediniz mi memnun musunuz?

    bende başlarda pek yapamıyordum ama şimdi ustası oldum.
    -sütü yağlı ve başka markalarda deneyin ben kırmızı kapak tire süt kullanıyorum
    -süt dolaptan çıkmış soğuk olsun
    -kabıda dolaba koyabilirsiniz oda soğuk olsun ben cezve kullanıyorum bazende direk büyük latte bardağında direk köpürtüyorum
    -buhar almadan önce ilk başta biraz su gelir başka kaba alın onu buharı tam gelmeden köpürtme işlemine geçmeyin
    -tek kişilik için en az 2-3 parmak süt koyun, köpürtme ucunu yüzeye yakın tutarak aşağı yukarı hareketler yapın, buhar vanasını tam açın.
    köpürtme ucunu asla süte tam batırmayın. Dediğim gibi yüzeye yakın noktada yukarı aşağı hareketlerle yapın.

    şimdi bu yaptığım köpüğü düşününce ilk zamanlar yaptığım köpük çok komik geliyor.


    Hocam tam açınca vanayı sanki köpük daha az oldu gibi geldi bana.

    Bir video çeker misiniz zahmet olmazsa.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: selmand


    quote:

    Orijinalden alıntı: Batistuta


    quote:

    Orijinalden alıntı: selmand

    Hocam merhabalar

    Ben cafissimo makine aldım ancak süt köpürtme tam bir eziyet. O kadar uğraşmama rağmen hiç bir zaman tam kıvamında güzel bir köpükde alamıyorum.

    Sizin aldığınız makine bu sanıyorumhttps://www.tchibo.com.tr/enduksiyonlu-sut-kopurtucu-p400071256.html?dim1=Bic?

    Bu makineyi denediniz mi memnun musunuz?

    bende başlarda pek yapamıyordum ama şimdi ustası oldum.
    -sütü yağlı ve başka markalarda deneyin ben kırmızı kapak tire süt kullanıyorum
    -süt dolaptan çıkmış soğuk olsun
    -kabıda dolaba koyabilirsiniz oda soğuk olsun ben cezve kullanıyorum bazende direk büyük latte bardağında direk köpürtüyorum
    -buhar almadan önce ilk başta biraz su gelir başka kaba alın onu buharı tam gelmeden köpürtme işlemine geçmeyin
    -tek kişilik için en az 2-3 parmak süt koyun, köpürtme ucunu yüzeye yakın tutarak aşağı yukarı hareketler yapın, buhar vanasını tam açın.
    köpürtme ucunu asla süte tam batırmayın. Dediğim gibi yüzeye yakın noktada yukarı aşağı hareketlerle yapın.

    şimdi bu yaptığım köpüğü düşününce ilk zamanlar yaptığım köpük çok komik geliyor.


    Hocam tam açınca vanayı sanki köpük daha az oldu gibi geldi bana.

    Bir video çeker misiniz zahmet olmazsa.

    Hocam işin sırrı direk dik sokmayacaksın vanayı. Ağıza yakın ama parmak ucu kadar daldırıp yandan vereceksin basıncı ve dalga oluşacak dönecek o süt. Arada bir sokup çıkaracaksın vanayı süte. Elinle de sütlüğü kontrol et elin yanmaya yakın bitir işlemi. Yandan verme çok önemli ve tam açık olacak vana. Ayrıca arkadaşın dediği gibi başta suyunu alacaksınız. İçeceğiniz kadardan bir tık fazla süt koymak sizin başlangıçta daha başarılı sonuç almanızı sağlar. İşi çözünce azaltabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 9 Şubat 2018; 0:35:36 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sentez*


    quote:

    Orijinalden alıntı: selmand


    quote:

    Orijinalden alıntı: Batistuta


    quote:

    Orijinalden alıntı: selmand

    Hocam merhabalar

    Ben cafissimo makine aldım ancak süt köpürtme tam bir eziyet. O kadar uğraşmama rağmen hiç bir zaman tam kıvamında güzel bir köpükde alamıyorum.

    Sizin aldığınız makine bu sanıyorumhttps://www.tchibo.com.tr/enduksiyonlu-sut-kopurtucu-p400071256.html?dim1=Bic?

    Bu makineyi denediniz mi memnun musunuz?

    bende başlarda pek yapamıyordum ama şimdi ustası oldum.
    -sütü yağlı ve başka markalarda deneyin ben kırmızı kapak tire süt kullanıyorum
    -süt dolaptan çıkmış soğuk olsun
    -kabıda dolaba koyabilirsiniz oda soğuk olsun ben cezve kullanıyorum bazende direk büyük latte bardağında direk köpürtüyorum
    -buhar almadan önce ilk başta biraz su gelir başka kaba alın onu buharı tam gelmeden köpürtme işlemine geçmeyin
    -tek kişilik için en az 2-3 parmak süt koyun, köpürtme ucunu yüzeye yakın tutarak aşağı yukarı hareketler yapın, buhar vanasını tam açın.
    köpürtme ucunu asla süte tam batırmayın. Dediğim gibi yüzeye yakın noktada yukarı aşağı hareketlerle yapın.

    şimdi bu yaptığım köpüğü düşününce ilk zamanlar yaptığım köpük çok komik geliyor.


    Hocam tam açınca vanayı sanki köpük daha az oldu gibi geldi bana.

    Bir video çeker misiniz zahmet olmazsa.

    Hocam işin sırrı direk dik sokmayacaksın vanayı. Ağıza yakın ama parmak ucu kadar daldırıp yandan vereceksin basıncı ve dalga oluşacak dönecek o süt. Arada bir sokup çıkaracaksın vanayı süte. Elinle de sütlüğü kontrol et elin yanmaya yakın bitir işlemi. Yandan verme çok önemli ve tam açık olacak vana. Ayrıca arkadaşın dediği gibi başta suyunu alacaksınız. İçeceğiniz kadardan bir tık fazla süt koymak sizin başlangıçta daha başarılı sonuç almanızı sağlar. İşi çözünce azaltabilirsiniz.

    Bende 90 derece açıyla tam ortadan daldırıyorum ondan olmuyor galiba

    Neyse dener sonucu bildiririm, teşekkürler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: selmand


    quote:

    Orijinalden alıntı: Sentez*


    quote:

    Orijinalden alıntı: selmand


    quote:

    Orijinalden alıntı: Batistuta


    quote:

    Orijinalden alıntı: selmand

    Hocam merhabalar

    Ben cafissimo makine aldım ancak süt köpürtme tam bir eziyet. O kadar uğraşmama rağmen hiç bir zaman tam kıvamında güzel bir köpükde alamıyorum.

    Sizin aldığınız makine bu sanıyorumhttps://www.tchibo.com.tr/enduksiyonlu-sut-kopurtucu-p400071256.html?dim1=Bic?

    Bu makineyi denediniz mi memnun musunuz?

    bende başlarda pek yapamıyordum ama şimdi ustası oldum.
    -sütü yağlı ve başka markalarda deneyin ben kırmızı kapak tire süt kullanıyorum
    -süt dolaptan çıkmış soğuk olsun
    -kabıda dolaba koyabilirsiniz oda soğuk olsun ben cezve kullanıyorum bazende direk büyük latte bardağında direk köpürtüyorum
    -buhar almadan önce ilk başta biraz su gelir başka kaba alın onu buharı tam gelmeden köpürtme işlemine geçmeyin
    -tek kişilik için en az 2-3 parmak süt koyun, köpürtme ucunu yüzeye yakın tutarak aşağı yukarı hareketler yapın, buhar vanasını tam açın.
    köpürtme ucunu asla süte tam batırmayın. Dediğim gibi yüzeye yakın noktada yukarı aşağı hareketlerle yapın.

    şimdi bu yaptığım köpüğü düşününce ilk zamanlar yaptığım köpük çok komik geliyor.


    Hocam tam açınca vanayı sanki köpük daha az oldu gibi geldi bana.

    Bir video çeker misiniz zahmet olmazsa.

    Hocam işin sırrı direk dik sokmayacaksın vanayı. Ağıza yakın ama parmak ucu kadar daldırıp yandan vereceksin basıncı ve dalga oluşacak dönecek o süt. Arada bir sokup çıkaracaksın vanayı süte. Elinle de sütlüğü kontrol et elin yanmaya yakın bitir işlemi. Yandan verme çok önemli ve tam açık olacak vana. Ayrıca arkadaşın dediği gibi başta suyunu alacaksınız. İçeceğiniz kadardan bir tık fazla süt koymak sizin başlangıçta daha başarılı sonuç almanızı sağlar. İşi çözünce azaltabilirsiniz.

    Bende 90 derece açıyla tam ortadan daldırıyorum ondan olmuyor galiba

    Neyse dener sonucu bildiririm, teşekkürler.

    Dik olmaz hocam bi 45 derece açıyla ver vanayı ve süt dönerek hortum oluştursun. Arada bir de vanayı daldır çıkar. Süte bir parmak boğumu kadar girmesi yeterli. Süt köpüğü biriktikçe biraz daha daldırırsınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.