Şimdi Ara

Tchibo 1 Bisiklet Alana 2. %50 İndirimli!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
3.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://e.bulten.tchibo.com.tr/ct/ctv2.asp?LID=BC52BBCFE5DB416EA8EFE321A68C4ED9&RID=6B6C43971DDC4D2E8E001B51E35050DF

+%10 indirim kodu: INDIRIMKODLARIMA1Q3

+avantajix %7 iade veriyor, unutmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahbazpower- -- 22 Ağustos 2014; 19:21:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şehir bisikleti tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

Teşekkür ederim.
  • belki çok kalitelilerdir fakat 18 kg gerçekten ağır o fiyata çok daha hafif ve kullanışlı bisikletler var.
  • Bisikletim olmasahttps://www.tchibo.com.tr/dag-bisikleti-p400049956.html alırdım. Daha önce gözüm kalmıştı. Bence forumdan iki kişi birleşip alışveriş yapabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GateFLY

Şehir bisikleti tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

Teşekkür ederim.

@Mr.Loney
    tavsiyesini almak üzere çağıralım arkadaşımızı
  • en hafifi 18 kg, keyif vermeyebilir

bisiklet alırken ilk bakacağınız şey ağırlığı olmalı, bisiklet keyfinin yarısından fazlası bisikletin ağırlığıyla gelir ya da gider...

• Baktım, ağır bisikletler. Fiyatları da yüksek. Kompenantlarını da tam bilmiyoruz, görmek incelemek gerek.

Pek alınası değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Flo 1 Alana 1 Bedava
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şehir bisikletleri ağır olur zaten arkadaşlar. Rahat olması için bu böyledir. Eğer ben spor yaparım diye alcaksanız alınmaz ancak rahat bir sürüş istiyorsanız bunlardan iyisini bulamazsınız. Hollandalıların günlük kullandığı bisikletler 22 kg civarında Gazelle marka mesela.http://www.gazellebikes.com/collection-bikes/city-bicycles/lifestyle/2014/heavydutynl/heavydutynl-3t?type=men

Mercedes konforunda bisiklet. Ancak kullanış amacınız önemli burda :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bisikletler kaliteli yalan yok )
    param olsa ve ihtiyacım olsa ve kaliteli bir bisiklet arayışında olsam alırdım

evet toplama daha uygun getirebilirsin .. ama bununla kim uğraşacak? mont ederken parça alırken çok dikkatılı olman gerecek kaldı ki bisikletin kaliteli ürünleri hepsi ithal edilecek ve gelecek ... bir nevi sıkıntı olur ..

buradan alırsın bir şey kırıldı mı bozuldu mı garantisi varsa götürür yaptırır veya değiştirirsin ..

bazı arkadaşlar .. ağır demiş ...
    görende tour de france'da derece yapmaya çalışıyor zanneder ...
    öyle türkiye turuna falan da çıkmıyor sadece hafta sonu boş zamanlarında binecek veya binmeyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: tt7n4

Şehir bisikletleri ağır olur zaten arkadaşlar. Rahat olması için bu böyledir. Eğer ben spor yaparım diye alcaksanız alınmaz ancak rahat bir sürüş istiyorsanız bunlardan iyisini bulamazsınız. Hollandalıların günlük kullandığı bisikletler 22 kg civarında Gazelle marka mesela.http://www.gazellebikes.com/collection-bikes/city-bicycles/lifestyle/2014/heavydutynl/heavydutynl-3t?type=men

Mercedes konforunda bisiklet. Ancak kullanış amacınız önemli burda :)

hollanda dümdüz memleket farkındaysanız verdiğiniz linkteki bisikletin vitesi bile yok çünkü ihtiyaçları yok yokuş olmadığı için. istanbulda mümkün değil

• bence pahalı, aynı fiyata biahchi, salcano modelleri varken.
  • çohiyimiş kullanıcısına yanıt
    Türkiyede sadece İstanbul yok :) zaten kullanım amacınıza göre dedim. Mesela bu bisiklet konya gibi bisiklet şehirleri için çok ideal, dolu gazelle var buralarda da. Yaşlı amcalar bu 20 kg lık bisikletleri çok rahat sürüyorlar :) arkasına rahat şekilde yük atabiliyorsun :) amacınıza göre bakın olaya yok binilmez vs diye yorum yapılıyor direk :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok dolu bu bisikletler agirligini ona gore degerlendirin dediginiz hafif bisikletleride bu kadar doldurun onlarda agirlasir ben canli gordum kaliteli ve guzel bisikletler surus imkanim olsa dusunurdum

• 1400 TL'lik dağ bisikletini almaktansa Sedona 720 gözü kapalı alınır hatta gözü kapalı sürülür o derece. Hiçbir komponentinde iş yok.
  • Ekleme: Şu şekilde %10 indirim ile 2.bisiklet indirimi birleştirilince fiyat daha makul seviyelere geliyor.
     Tchibo 1 Bisiklet Alana 2. %50 İndirimli!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodeIntegrity -- 22 Ağustos 2014; 15:06:55 >
  • benim dağ bisikletim yaklaşık 13,5-14 kg geliyor ki bu bile bana ağır gelirdi şahsen. ama tercih meselesidir, günlük şehiriçi için kullanılacaksa çok da sıkıntı yaratmaz bence ağırlık hususu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 22 Ağustos 2014; 15:46:43 >
  • %10 indirimi nasıl aktifleştirdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakaik

%10 indirimi nasıl aktifleştirdiniz?

INDIRIMKODLARIMA1Q3

<!--ok-->
  • yahu vitessiz bisiklet mi olur hele ki 7 tepesi olan istanbulda.. Katlanır bisikleti kardeş almayı düşünüyordu ama Dechatlon da aynısının viteslisi 600tl trakya tarafında olanlar alabilir dümdüz yollarda gezinir..
  • Kipada. Tum bisikletler yuzde50 indirimli.amartisorluler 250 tl civari.enphalisi 350 civaari

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.