Şimdi Ara

TCA785Lİ 3 FAZLI KONTROLLÜ DOĞRULTUCUDA YARDIN LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BİTİRME ÖDEVİM 3 FAZLI KONTROLLÜ DOĞRULTUCU,, BULAN BİLEN VARSA DEVRE ŞEKİLLERİ ACİLEN LAZIM... TCA 785 Lİ OLANLAR BİLHASSA İŞİME YARICAK ARKADAŞLAR.. GÜÇ ELEKTRONİĞİ KİTAPLARINDA DEVRELER KABACA VAR FAKAT BENİM İŞİME YARAMIYO, DEĞERLERİ FİLAN YAZMIYO DEVRE ELEMANLARININ, NEYSE BİLEN ARKADAŞLARDAN ACİL YARDIM BEKLİYORUM..

• yokmu elinde devre şeması olan arkadaş??
  • gooole.com tca785 datasheet uygulama notlarına bak
  • selam nasıl aratılır nasıl bulunur? özel bir yolu varmı? data shettler çıkıyo ama, uygulamalarına nasıl ulaşıcam??
  • her faz için ayrı ayrı dogrultma yapman gereklı
    ornegın aşagı lınkdekı pdf lerden (sayfa 13 ) dc motor surucu olarak kullanılan devreyı dogrultucu olarak kullanabılırsın
    http://pdf1.alldatasheet.co.kr/datasheet-pdf/view/45801/SIEMENS/TCA785.html
  • arkadaşım bu linke tıkla http://www.datasheet4u.com/html/T/C/A/TCA785_SiemensSemiconductorGroup.pdf.html
    sayfa açılıdığında ortada PDF File yazan yere tıkla orda devre de var umarım işine yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selektro -- 18 Nisan 2007; 19:45:19 >
  • Hayme Kardeşim,3 diot ve 3 tristörlü trifaze redresör devresini yap.TCA 785 in ayar yapan potansiyometresini tek kullan. Üç fazın gerilimini tek potansiyometre ile ayarlama yapma imkanını elde edersin.Kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar çok sağolun yardımlarınız için, fakat bana devre şeması lazım, bu şekilde şunu-bunu kullan demenizin bana pek faydası olmuyo, yani baskı devresini yaptıktan sonra eğer çalışmazsa pek yerine bi daha yapıcak vaktim kalmayabilir, hem zaman hem malzemeden tasarruf içinhazırı lazım. tca 785 in pdf si zaten ilk aratmamda çıktı, bana yapılmış uygulanmış devre şeması lazım. pdfin sayfalarında uygulama devreleri var fakat, onlar ya çalışmasını gösteriyo yada, tek faz için ayar yapılmış.. dediğim gibi bana hazır devre şeması, ingilizce sitelerde felan bulabilen arkadaşlar varsa opaylaşmalarını rica ediyorum. tekrar teşekkürler.
  • Cocugum,

"Biz sana bu projeyi ordan burdan devre semasi tirtiklayip bize yutturasin diyemi verdik? Bizi internetten bihaber mi sandin ? "

desem, Benim senin hocan olmadigimi veya eger ben degilsem hocanin bunu okumadigini nereden bileceksin?

Projeni kopyalama degil, kendin yapmaya yardimci sorular sormani beklerdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.