Şimdi Ara

TBF Başkan Adayı Hidayet Türkoğlu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet.Hayırlı uğurlu olsun..Ülkede doğru düzgün yönetilen bir kurum bir mevki yok arkadaş ..Bu ne ya !

    Cumhurbaşkanlık rica etmiş Harun Erdenay dan aday olmamasını..Bilmiyorum var mı böyle bir şey ama inanırım yani olabilir.Harun da zaten çok pasif idi başkan halen Turgay bey idi.

    Rezalet.

    http://www.hurriyet.com.tr/buyuk-surpriz-hidayet-turkoglu-bombasi-40239235

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hidayet yalakalığının ödülünü almaya devam ediyor anlaşılan. Maddi manevi çıkar sağlamaya devam eder federasyon başkanıyken.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 6 Ekim 2016; 11:00:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Azor Ahai

    Hidayet yalakalığının ödülünü almaya devam ediyor anlaşılan. Maddi manevi çıkar sağlamaya devam eder federasyon başkanıyken.

    +1

    Adam zaten para içinde yüzüyor ama yetmiyor demek ki. Durmak yok, yalamaya devam...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • soran olursa hakkımla, bileğimin gücüyle başkan oldum dersin hidayet bey..

    Adam direk atanmış zaten başkanlığa, harun erdanay hemen çekildi aradan..
  • Harun Erdenay da Demirel tarafından atanmış onun kuklası gibi bişeydi zaten.Tbf'deki aziz egemenliği sona erer umarım.
  • Bence Hidayet'in başkan olması gayet güzel hükümete çok yakın,sorunları ve eksikleri hemen çözebilir.Çok tecrübeli.Türkiye'de altyapı eğitimini aldı EL ve NBA'de oynadı iki kıta ve ülkemizdeki farklları neyin eksik neyin fazla olduğunu çok iyi biliyor üstüne Dünya çapında tanınan bi sporcu.Hidayet çok eleştiriliyo.Evet siyasi tavrını ben de desteklemiyorum ama adam ülkesi için bir şeyler yapıyo geliyo burda kamplar yapıyo çocuklar için.Basketbolu bıraktığından beri fedarasyonda aktif görev alıyo vs.İbrahim Kutluay ve Hidayet Türkoğlu'nun milli takıma ve ülkemize bu kadar hizmet etmesine rağmen Milli formayı bile onlar kadar giymemiş oyuncuların büyük saygı görürken bu iki ismin hep olumsuz anılıyor olması bence üzücü çünkü ikiside Türkiye için çok büyük sporcular sadece kendileri için değil


    Ligin internet sitesi hala çökük Avrupa'nın en iyisiyiz diyoruz ama basketbolun en büyük keyfini istatistikleri takip edemiyoruz acil bu işi çözüp adam gibi bi site yapsınlar şligimize yakışmıyo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmazingGrace160 -- 13 Ekim 2016; 0:40:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kim olursa olsun, başkanın gene Galatasaray düşmanı olacağı kesin.
  • Sivri Biber kullanıcısına yanıt
    harun erdenay yeni seçilecek başkanım hidayete başarılar diliyorum diyor Hangi demokraside var tek başkanlı adaylık sistemi, dahası daha seçim olmadan atanan bir başkan ? Hangi demokratik ülkede siyaset bu kadar sporun içindedir ?

    Bu kafayla gidersek uluslararası alanda başarı beklemeyin. Zaten kendi evimizdeki 2 şampiyona dışında başarılı olamadık tarihte.. Sadece basketbolda değil, sporun her dalında öyle..

    Ayrıca bilinçli yapsalar bu kadar rezalet, bu kadar baştan savma, bu kadar berbat bir resmi internet sitesi yapamazlardı. 9-10 yaşındaki çocuklara versek çok daha başarılı bir internet sitesi hazırlarlar..
  • hidayet ile ilgili düşüncelerimi forumdaki arkadaşlar bilirler fakat beni bu süreçte en çok hayal kırıklığına uğratan harun erdenay oldu. kendisi çocukluğumun idolü, basketbolu sevmemin en büyük nedeniydi. yakışmadı pegasus'a
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kostas Sloukas

    Bence Hidayet'in başkan olması gayet güzel hükümete çok yakın,sorunları ve eksikleri hemen çözebilir.Çok tecrübeli.Türkiye'de altyapı eğitimini aldı EL ve NBA'de oynadı iki kıta ve ülkemizdeki farklları neyin eksik neyin fazla olduğunu çok iyi biliyor üstüne Dünya çapında tanınan bi sporcu.Hidayet çok eleştiriliyo.Evet siyasi tavrını ben de desteklemiyorum ama adam ülkesi için bir şeyler yapıyo geliyo burda kamplar yapıyo çocuklar için.Basketbolu bıraktığından beri fedarasyonda aktif görev alıyo vs.İbrahim Kutluay ve Hidayet Türkoğlu'nun milli takıma ve ülkemize bu kadar hizmet etmesine rağmen Milli formayı bile onlar kadar giymemiş oyuncuların büyük saygı görürken bu iki ismin hep olumsuz anılıyor olması bence üzücü çünkü ikiside Türkiye için çok büyük sporcular sadece kendileri için değil


    Ligin internet sitesi hala çökük Avrupa'nın en iyisiyiz diyoruz ama basketbolun en büyük keyfini istatistikleri takip edemiyoruz acil bu işi çözüp adam gibi bi site yapsınlar şligimize yakışmıyo

    Hayır..Çözebilir ama çözmez..çözmeyecek.
    birilerinin adamı oldu çünkü.TBF CEO su oldu tamam dedik All-Star haftasonunda söyledi de söyledi böyle böyle yetenekler gelecek böyle böyle atılımlar yapacağız NBA den alıntılar göreceksiniz NBA dünyasına yaklaşacağız bik bik bik..

    Sonra ?

    Pat bıraktı gitti..Nereye ? ...Biliyorsunuz işte..

    Ve şimdi de...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: drexler22

    hidayet ile ilgili düşüncelerimi forumdaki arkadaşlar bilirler fakat beni bu süreçte en çok hayal kırıklığına uğratan harun erdenay oldu. kendisi çocukluğumun idolü, basketbolu sevmemin en büyük nedeniydi. yakışmadı pegasus'a

    Aynı düşüncedeyim..
    Harun..Ahh Harun ya..
  • Yalakalıgın sonucu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azda ben gömeyim dedim de bana pek gerek kalmamış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basketbol ligimiz Arupa'nın en iyi ligiydi,ama gerçekten düşüşe geçebilir Hidayet Türkoğlu'nun Tbf başkanlığına getirilmesiyle.
  • şike ve evrakta sahtecilikten kulübüne men yediren adamı tff başına atadılar, dopingçi hido da tbf ye yakışır
  • Hedo hiç siyasete bulaşmasa ve Harun Erdenay ile seçime girip başkan olsa kimse karşı çıkmaz aksine sevinir.
    Baketbolu basketbolcular yönetiyor en azndan pozitif bir yön.
  • İsmail Şenol tebrikler çok doğru sorular soruyor şu ana kadar.
  • ülke de ki sistem malum kişiye yakınsan her halükarda ekmeğini yersin. Kendisi de onlardan biri, maddi manevi dopingçiler çıkmaz inş. kendi başkanlığında..
  • Mantıklı iyi şeyler söylüyor Hidayet.Yabancı sınırı konusunda çok doğru konuştu.Yaparsa harika olur
    Milli takım ve salon konusunda ne diyecek bakalım...
  • TFF Başkanı şikeci, TBF Başkanı dopingçi. Ondan sonra ülke sıporu ilerlemiyor diye ortaya çıkarlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.