Şimdi Ara

TBC'de bir bölge

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler az önce Dungeon yapıyordum bu bölgede 5 binaya bomba yerleştiriyoruz ve Thrall (yanlış yazım olabilir) kurtarıyoruz ve galiba oyunun en kilit bölümlerinden biri. Aynı zamanda Undead kasanlar bililirler , aynen bu bölge galiba yıkım görmüş bir yer. 3 tane elite boss görevini de burada yapıyoruz. O zaman BC Dungeon'ları hikayenin geçmişini mi gösteriyor ? Ben sadece Outland diye biliyorum.
     TBC'de bir bölge

• Caverns of Time dungeon ve raidleri geçmiş zamandaki olayları canlandırır. O dungeondada Thrall'ın Lordaeron esir kamplarından birisi olan Durnholde'den kaçışını anlatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 15 Temmuz 2012; 12:17:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Cavern of Time dungeon ve raidleri geçmiş zamandaki olayları canlandırır. O dungeondada Thrall'ın Lordaeron esir kamplarından birisi olan Durnholde'den kaçışını anlatıyor.

Oyunun hikayesini baştan sona nasıl öğrenebilirim? 85level hunterım var fakat questleri genelde okumadım direk levelingle uğraştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer26

quote:

Cavern of Time dungeon ve raidleri geçmiş zamandaki olayları canlandırır. O dungeondada Thrall'ın Lordaeron esir kamplarından birisi olan Durnholde'den kaçışını anlatıyor.

Oyunun hikayesini baştan sona nasıl öğrenebilirim? 85level hunterım var fakat questleri genelde okumadım direk levelingle uğraştım

3 kitap var. Büyük şef thrall hakkında. Ejderhanın Günü Rhonin hakkında. Diğerini bilmiyorum Son bekçi.
  • O 3 kitap hikayenin sadece %1 i filandır.. Warcraftın baya kitabı var ama tüm lore o kitaplarda değil tabi ki.. Bazı kısmı oyun içinde giderken bazılarıda wowwiki ya da comicsler ile gösteriliyor.. Son bekçi Medivh hakkındadır.. Şu siteyi tavsiye edicem site artık yenilenmiyor ama hala çok güzel çeviriler videolar var warcraft dünyası ile ilgili..Türkçe olarak..http://wowcomic.blogspot.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer26

quote:

3 kitap var. Büyük şef thrall hakkında. Ejderhanın Günü Rhonin hakkında. Diğerini bilmiyorum Son bekçi.

Medivh'in öğrencisi Khadgarın maceraları.

• Yayın sırası olarak

Ejderhanın günü

Büyük Şef

Son bekçi

Okuma sırası olarak 3 1 2 dir

Son bekçi Magus Medhiv ve çırağı Khadgar ın hikayesidir ( garona yarıork ta bu hikayeye dahil medan ın annesi dir ve yarı dranei yarı orktur ) . Orkların Azeroth a gelişini yıkımı anlatır genelde okuyan gaza gelir mage karakter oluşturur :)

Ejderhanın günü orkların yenilişini anlatır ve konuya bodoslama girmiş gibi biraz kopuk kopuk gelir aradaki olayları netten bulup ateş lejyonunun yenilişi ve iblis ruhu nedir falan bakarsan akıcı olur...

Büyük Şef ( bence en iyisi ) orkların tekrar toparlanma evresi orgrim kıyametçekicinin sonunu grom cehennemçığlığı ve yıllar sonra gelen büyük shaman thrall ı anlatır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hero Online, Tekrar Türkiye’de!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben bu gece kitaplarıma başladım. 3 kitabı birden almıştım. Şu an ilk kitabı okuyorum. Çeviriyi beğendim açıkçası. Fakat karakterlerin soyisimlerinin Türkçe'ye çevrilmiş olmaları anlık bir hatırlamamaya yol açabiliyor. Kıyametçekici, Işıksaçan, Rüzgarkoşan gibi. Ama konu nereden kitaplara gelmiş onu anlamadım açıkçası. :)

Oyunu oynarken çoğu kez alt-tab yapıp WoWHead ve WoWWiki takıldığım için kitabı anlamak o kadar zor değil. 4.2'den sonra başlayan birisi olarak WoWHead'ın ve WoWWiki'nin bana büyük emeği geçtiğini söylemekte yarar var. Tabi bir de Loremaster title için görevlere başlayınca arada sırada bazı görevleri okuyorum. Bir Blood Elf olarak Nagrand görevlerinde Thrall'ın geri dönüşü görevlerini büyük bir zevkle yapıp son gösteriyi sinema seyreder gibi seyrettim. WoW gibisi yok yahu, daha doğrusu Warcraft evreni diyelim. Türkçe basılı materyaller var mı bu 3 kitaptan başka? Kitaplığımda küçük bir Warcradt köşesi olmasını çok isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Echosm -- 15 Temmuz 2012; 4:43:32 >

• elios Sunwell çizgiromanlarıda çevrilmişti. dnrda bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyle Butler -- 15 Temmuz 2012; 11:58:33 >
  • Okul Çağı 6 - 10 Yaş bölümünde geçiyor Sunwell Üçlemesi. Sanırım şaşırmış biraz D&R. İnternet sitesinde Warcraft yazarak birkaç kitap daha buldum. Teşekkürler öneri için. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.