Şimdi Ara

Taze kan.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar ben dün gece saat 3 sularında foruma kaydoldum. Bu konuyu açma amacım sizlerle tanışmak ve kendimi tanıtmak. Foruma PortakalÇorbası nickli arkadaşımız tarafından tavsiye edilerek kaydoldum kendisini 5 yıldır tanırım. Kendimden bahsedecek olursak ; fantastik filmleri,dizileri,kitapları,oyunları çok severim LOTR ve GoT hayranıyım. 19 Yaşındayım. Belli başlı bi müzik tarzım yoktur. Kulağa hoş gelen ne varsa dinlerim, gitar çalarım. Genel ve kısa bilgilerle kendimi az da olsa tanıttığıma inanıyorum yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

• Baştan söyle eğer zebanili hikayeler filan yazacaksan.. Yada siyasi konularda sırf seninle aynı görüşten değil diye kullanıcıları aşağılayacaksan bilelim ona göre bloklayalım hiç uğraşmayalım.

Yok benim böyle işlerle işim olmaz diyorsan hoş geldin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Baştan söyle eğer zebanili hikayeler filan yazacaksan.. Yada siyasi konularda sırf seninle aynı görüşten değil diye kullanıcıları aşağılayacaksan bilelim ona göre bloklayalım hiç uğraşmayalım.

Yok benim böyle işlerle işim olmaz diyorsan hoş geldin.

Herkesin görüşü kendinedir bir insanın görüşünü ne kadar tartışırsan tartış değiştiremezsin. Bunun yüzünden arkadaşlıklar dostluklar bozulur bu yüzden tartışılması gereksiz bir konudur beni ilgilendirmez. Zebanili hikayeler derken neyi kastettiğini anlamadım ama korkma yazmam hoşbuldum teşekkürler yorum için.
  • hoşgeldin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolfsbane

Herkese merhaba arkadaşlar ben dün gece saat 3 sularında foruma kaydoldum. Bu konuyu açma amacım sizlerle tanışmak ve kendimi tanıtmak. Foruma PortakalÇorbası nickli arkadaşımız tarafından tavsiye edilerek kaydoldum kendisini 5 yıldır tanırım. Kendimden bahsedecek olursak ; fantastik filmleri,dizileri,kitapları,oyunları çok severim LOTR ve GoT hayranıyım. 19 Yaşındayım. Belli başlı bi müzik tarzım yoktur. Kulağa hoş gelen ne varsa dinlerim, gitar çalarım. Genel ve kısa bilgilerle kendimi az da olsa tanıttığıma inanıyorum yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

HOŞGELDİNDE BAŞLIĞI GÖRÜNCE BU AKLIMA GELDİ

• Çok mülayim birine benziyorsun kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robb_Stark kullanıcısına yanıt
    sağol teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ağızda kan tadı ?
    8 yıl önce açıldı
    KAN VERMEK !
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Heheheh hoşbulduk :)
  • hoşgeldin :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu zaman göstericek sağol yorum için
  • Hareketlerine dikkat et, gözüm üstünde
  • Spartacus Legends incelemesini izledikten sonra bu konunun başlığını görmem tesadüf mü
  • teen wolf ?
  • Hiç sevmem. @TheMüb

peki ederim @Gielenberg
  • Hemen DH Premium al, yeni üyelere yapılan indirimden ve yaz kampanyasından yararlan.
  • Hop adamım gelmiş. DH premium almadan olmaz ama.
  • Kanmış gibi yapıcam ama siz bilmeyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.