Şimdi Ara

Tayyip Erdoğa'nın Atatürk'ü öven Endonezya başkanını gönderirken edindiği nefretvari tavır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bariz bir tavır göremedim. Algıda seçicilik diyorum. Sinirliyse bile bu mevzuya mı sinirli onu da bilemeyiz. Ama sonuçta yaşlı ve yürümekte zorluk çekiyor. Yukarda birinin dediği gibi hızlı yürğmeye gelemiyor diye yaşlılığın da verdiği bir somurtma hali olmuş olabilir. Sinirlenmiş olsa bile Endonezya başbakanı Atatürk'ü övdü o yüzden tersledi gibisinden bir fikir bana çok zorlama geldi. Gerçekçi değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlla Hüdaparlılara Erdoğan'ı sevdireceksiniz bu kafayla.
    Endonezya Cumhurbaşkanı,Erdoğan zor yürüyor diye siz gelmeyin zahmet etmeyin diye ısrar ediyor Erdoğan'ın kolundan da tutup durdurmaya çalışarak. Erdoğan da olmaz sen yürü
    yürü gibi birşey söylüyor malum tarzıyla.
    Ben Erdoğan Atatürk'ü sever diyemem ama burada başlıkta verilmeye çalışılan mesaj ile alakası yok.
    Bazen ben birine yardımcı oluyorum,bana parasını vermek istiyor ısrar ediyor. Ben olmaz koy parabı cebine diyerek elini itiyorum. Uzaktan gören olsa biz kavga ediyoruz sanır.Mesela daha geçen gün markete giderken bir komşum su alabilirmisin 1.5 litre dedi. Biliyorum genellikle 5 litre alır. Ben de 6 x 1.5 litre aldım kapısına getirdim. Ücretini vermek için ısrar etti,ben de almamak için ısrar ettim. Birbirimizin elini ittik kısa süreliğine. Görüntü malum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 16 Nisan 2025; 7:15:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cimer den açıklama gelmedi.

hemen yalamaya başlarlardı ama bu sefer baya vakit geçti yani :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.