Şimdi Ara

Tax Free Hakkında Herşey (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
915
Cevap
132
Favori
195.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • photographia kullanıcısına yanıt

    Yunanıstan'daki medıa marktlarda tax free vardı. hatta medıa markt portekız'ın ınternet sitesınden canlı destege baglanıp sorabilirsiniz, her soruya hemen cvp veriyorlar.

  • almanya mediamarkt için online ödeme yapsak tr'den ve almanya'dan birisi bugün gidip teslim alsa, tax free'den yararlanabilir miyiz acaba bilgisi olan var mı? medimarktın sitesinde ödeme öncesi fatura bilgilerini giriyorum ama ülke seçiminde tr yok.

  • 1200 euro iphone 14 pro max 256gb ledikom
    1125 euro iphone 14 pro 128 gb saraybosna
    40000 kayıt parası (40000/28.5=1400 euro kayıt ücreti) uçak biletimiz bugündü. Maalesef kaçırdık 6000 tl yi.
    3725 euroya mal oluyor. 106bin lira.

    Iphone türkiyeden alsak
    61500+70000=131500

    25500 kar. Tabi 53500 karı kaçırmak can sıktı. Ama sağlık olsun.

    Şimdi alelacele 6000x2 tl yatırdım belki tutar diye cuma günü. Onu nasıl iade alabilirim bilen arkadaş var mıdır?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hknky H kullanıcısına yanıt

    vergi dairesine dilekçe ile başvurarak iade talebinde bulunmanız gerekiyor. iade sürecinin bır kac ayı buldugu söyleniyor.

  • Arkadaşlar merhaba, İpsala sınır kapısında Yunan tarafında Amazon.de faturamı mühürletme şansım olur mu, hiç deneyimleyen oldu mu bu hususu? Fransa’dan dönerken pablo formum yok diye Amazon de faturasını mühürlemediler iade alamadım. Yunanistan sınırında şansımı denemek istiyorum ama ona da emin olamadım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Önümüzdeki iki ay içerisinde Almanya'ya eğitim için yerleşeceğim. Babam da benimle gelip, yerleşmemde yardımcı olacak. Bu süreçte babamın üzerine laptop alıp tax free yapmayı düşünüyorum. Tax Free işlemini yaptıktan sonra ürün ile havaalanından çıkabilir miyim? Laptop Almanya'da kalabilir mi?

  • hknky H kullanıcısına yanıt

    Hocam ilki Makedonya dimi ?


    ben de Balkanlar’dan iphone almayı düşünüyorum ama hangi ülkede daha uygundur emin olamadım. Hepsinde tax free yok galiba

  • taylanddan iphone alıp tax free yapan arkadaşlar var mı ?

  • Merhabalar, Geri dönüşüm Viyana’dan Prag’dan aldığım ürünü Viyana’dan çıkarken gümrükte onaylatıp tax free sini alamıyorum doğru mudur?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, kasım ayında Oslo-Stockholm-Helsinki-Tallinn şehirlerini kapsayan bir gezim olacak. Iphone almak istiyorum ama Estonya’da Apple Store yok sanırım. Diğer ülkelerden alıp Estonya'dan çıkış yaparken mühürletme ve vergi iadesi konusunda sorun yaşar mıyım? 

    Bir de Almanya’da yaşayan bir arkadaşım da katılacak seyahate. Arkadaşım Almanya'dan alıp bana getirse nasıl bir yol izleyebilirim? 

    Yardımcı olabilirseniz çok çok sevinirim 🙏🏻🙏🏻

  • Danimarka Apple Store’den vergi iadesi alan var mı acaba? Süreçlerde Almanya’dan bir farkı var mıdır? Almanya için çok sayıda yapan okudum çünkü. Danimarka’dan bir arkadaşıma online aldırıp getirteceğim.

    Edit: danimarka’da resmi apple store yokmuş bu yüzden pickup yöntemiyle teslimat yok. Resmi Amazon da yok, Almanya’dan kargoluyorlar öyle nasıl olabilir onu araştıracağım.

    Edit2: Amazon Almanya ile konuştum. Almanya'dan danimarka'ya gönderilen ürünler için iade alamazsınız dedi. Sadece Almanya adresine teslim edilen ürünler için iade alabilirsiniz dedi.

    Edit3: Apple Danimarka ile görüştüm, iade ederiz dediler ama siparişi oluştururken fatura adresi kısmında Turkiye yok. Sorun olur mu bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaty. -- 16 Kasım 2023; 15:35:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar güncel Italya Amazon tax free yapan oldu mu?

  • Belçika Amazon'dan sipariş veren var mı? Orada Almanya gibi devletin standart bir formu yok sanırım, Amazon da sadece fatura veriyor. MH faturayı kaşeletip gönderin diyor ancak gümrük memurları sadece faturaya kaşe atıyor mu?

  • Herkese merhabalar bir arkadaşım Almanyaya gidecek ve bana PlayStation 5 alacak mediamarkt'de istediğim özelliklerde fiyatı uygun bir model var ve kampanya 8 nisana kadar geçerli ama arkadaşım10 nisanda orada olacak kardeşi almanyada öğrenci öncesinde online olarak sipariş edip mağazadan teslim alsa tax free yapabilir miyiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Italya Amazon tax free işlemini nasıl yapabiliriz ? Roma da 5 gün kalacağım öneri alabilirmiyim?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.