Şimdi Ara

Tavsiyeye İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mf yim ayt olarak fizik hariç bütün derslerin ilk 2 konusunu bitirdim okul sürecinde. şimdi pandemi dolayısıyla tyt ye ağırlık verdim ve bitmek bilmiyor bi konuyu tamamlıyorum diğerinde eksik çıkıyor onu tamamlıyorum öbürkinde çıkıyor deliricem artık. tyt biyoloji kimya bitti matematik olasılık ve çerez konular kaldı 345 den ve 1 hafta-10 gün içerisinde bitirmeyi planlıyorum. 6 ay kaldığını görünce çok strese giriyorum saçlarım dökülüyor resmen tyt 60 barajını geçemedim günde ortalama 7-8 saat çalışıyorum netlerimi görünce üzülüyorum. 8-9 saate çıkarırsam çalışmalarımı yetişir mi sizce? çok klasik bir soru biliyorum ama çevremden biri olmadığı için burda bilen birine danışmak istiyorum. içinizi daralttıysam affola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altankorayb -- 16 Aralık 2020; 20:18:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 10 Mayıs: Ulan Aralık ayında çalışmaya başlasaymışım neler neler yaparmışım... Baya zaman varmış.

• herşeyi bitiriyon 60 net yapıyon ilginç

• hocam konu çalısmaktan çok soru ve deneme çözmrk önemli netlerinizi takmayın
  • matrix066 M kullanıcısına yanıt

hocam dediğim gibi unuttuklarım ve tam oturtamadıklarım var. buraya tavsiye için geldim yorum için değil teşekkürler.

• çalışmayı asla bırakmıyorum üzülsem yerin dibine de girsem yine masanın başında oluyorum ama bu süreç psikolojimi çok etkiliyor

• keyikst kullanıcısına yanıt

feni öyle yapacağım matematik için ne önerirsiniz? şuan deneme kültürüm pek fazla yok konuları bitirdiğim anda denemelere mi geçeyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımlarınıza ihtiyacım var
    10 yıl önce açıldı
    Tavsiyenize ihtiyacım var .
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • altankorayb kullanıcısına yanıt
    matematikte ilk 12 konu ve problemler tamamsa deneme geç bence
  • şu kesinlikle doğru

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.