Şimdi Ara

Tavsiyeye Göre Başlıyorum Karar Veremedim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genelde Fringe söylenmiş . Fringe e başlıyorum teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fringe-friends-sherlock-shameless ben olsam bunlardan birine başlardım diğerlerine göre daha ilgi çekici ve eğlenceli diziler
  • lost
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saiyan94

lost

Lost u izledim.

• Takip, ben Breaking Bad'e başladım ve dizi hakkındaki yorumlar da güzel geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

quote:

Orijinalden alıntı: Leonince

Fringe 'i şiddetle öneririm, sıkılıp bırakma bu hikaye 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi daha yeni sezon 5 final bölümünü izledim boşluktayım

Boşlukçular gelmiş yine

• sherlocka hemen başlama uzun aralıklarla izle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sopranos iyidir. Başlarda durgun gelir ama alisinca guzeldir..

• Sherlock ve fringe.Sherlock bölüm sayısı az ama hemen bitrme yeni sezonu beklemek zor gelir.
  • Sherlock Holmes.
    Sons of Anarchy'e devam et.İlerde çok seversin.
  • Sopranos efsanesini izlemeyenler var mı hala...
  • sons of anarchynin ilk bölümünü bugün izledim pek sarmadı, belki ilerki bölümlerde sarar.
    tavsiyem ''misfits'' komedide bir numara bek oturuşta 1 sezon bitirirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KyourakuShunsui

sons of anarchynin ilk bölümünü bugün izledim pek sarmadı, belki ilerki bölümlerde sarar.
    tavsiyem ''misfits'' komedide bir numara bek oturuşta 1 sezon bitirirsin.

Komediler pek ilgimi çekmiyor. Sons of Anarchy yi beğenmedim ilk bölümünü izledim gerçi , Fringe izliyorum şuan. Sonra da Sopranos ve Sherlock izleyeceğim.
  • bence önce sherlock baslamalısın film gibi dizi
  • House MD nasıldır arkadaşlar. Fringe tarzı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MartinSkrtel

Şu dakika başlayacağım arkadaşlar neye başlayacağıma karar veremedim. Sopranos , Friends , Sons of Anarchy , Smallville , Sherlock , Shameless , Doctor Who , Fringe

Aksiyonlu ğır dizi isterseniz Sons of Anarchy, Suç ve ağır dizi isterseniz Sopranos, uçan adamlar isterseniz Doctor Who ve Smallville, komedi/dram isterseniz Shameless, polisiye isterseniz Sherlock, uçmalı bilimsel dayatmalı bilim kurgu isterseniz Fringe ve komedi isterseniz ThE IT Crowd
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Person Of Interest kesinlikle izlenmesi gereken harika bır dizi
    Breaking Bad'i yeni bitirdim ilk sezon biraz yavaş ama sonra bır açılıyor ki tutamıyorsun :D
    Dexter efsanesini kesin izlemelisin zaten.
    Arrow, Da Vinci's Demons, Teen Wolf, Big Bang Theory, 24 de izlemeyi tavsiye ettiğim dizilerden.
    Son olarak açık sahneler barindirsa da harika bır dizi olan Banshee de unutulmamalı.

Dexter ilk izlediğim diziydi benim için efsanedir zaten . BrBa yı pek beğenmedim yani abartıldığı kadar birşey yok . Fringe izliyorum şuan sonrasına bakıcaz artık

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Fringe güzeldir. Olivia Dunham'ın bi dizisi olsa da izlesem diyorum :D
    Banshee yi mutlaka izlemelisin hocam. Tavsiye üzerine başlamıştım iyi ki başladım diyorum. 2 sezon bitti 3.sezon başlayacak 10'ar bölümden oluşuyor.

Banshee yide izledim izlemediklerimden ön planda olanları yazdım zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

quote:

Orijinalden alıntı: MartinSkrtel

Şu dakika başlayacağım arkadaşlar neye başlayacağıma karar veremedim. Sopranos , Friends , Sons of Anarchy , Smallville , Sherlock , Shameless , Doctor Who , Fringe

Aksiyonlu ğır dizi isterseniz Sons of Anarchy, Suç ve ağır dizi isterseniz Sopranos, uçan adamlar isterseniz Doctor Who ve Smallville, komedi/dram isterseniz Shameless, polisiye isterseniz Sherlock, uçmalı bilimsel dayatmalı bilim kurgu isterseniz Fringe ve komedi isterseniz ThE IT Crowd

Yorum dedigin boyle olacak, tum dizilerin tahlillerini sermis onune adam, sec iste tarzina uyani

Bu arada ucmali bilimsel dayatmali nedir ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 12 Eylül 2014; 3:30:08 >

• Fringe devam et bence galaksinin en iyi dizisi budur. 1yıl once izledim hala boşluktayım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.