Şimdi Ara

Tavsiyeniz lazım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Tavsiyeniz lazım...

(En Son Oy Tarihi: 5.5.2010)
Giriş
  • Arkadaşlar Sony Vaio EB1S1E almaya karar verdim,almamda ki sebep ise oyun,film,tasarımının şıklığı vb. fiyatı ise 1900-2000 tl. herşeyden önce özellikleri yazayım
    i5 430 m (4 çekirdek) işlemci 2.26 Ghz = Max 2.53 Ghz
    4 GB DDR3 Ram (Max 8 GB)
    HD5650 Mobility Radeon 1 GB (Max 2 GB) ekran kartı
    500 GB HDD

Biliyorum 2000 tl'ye çok güzel bi pc toplayabilirim fakat ben gerek olsun yatakta yada başka yerlerdede laptop kullanan birisiyim , zaten Xbox 360 alacağım.
    2 sorum olacak ve ankettede rica ederim Kişisel terchinize göre değil de benim için hangisi iyi ise onu işaretlerseniz sevinirim.

Şimdi 2 sorum olacak :

1- Bu laptop ile güncel oyunları beni fazla götürürmü sanırsam 1 sene güncel oyunları full grafik açar şuandakileri neredeyse hepsini AA olarak açıyormuş.
    2 sene süre içerisinde de düşüncem benim tabi daha iyi bilenler vardır elbette orta-yüksek karışımı açar yüksek olmasada orta vb. sizce iyi idare eder mi ? güzel performans alırmıyım ?

2-Ankettede belirttiğim gibi laptop mu pc mi almalıyım ?

Yorumlarınızı da bekliyorum.
    Şimdiden teşekkürler.

ADMİNLERDEN RİCAM KONUYU NOTEBOOK'A TAŞIMAMALARI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LexisOrAlv -- 5 Mayıs 2010; 20:21:41 >

• masaütü onermem, alabiliyorsan o bahsettiğin notebooku al, seni uzun süre götürür, ki oyun oynarsın birkaç ay sonra merağında gider en azından bende öyle olmuştu. laptop herşeyiyle daha iyi, taşınabilir enazından, uzun otobus seyahatlerinde vb. al yanına işini hallet. masaya bağımlı kalmazsın, kucağına koy filmini izle yatağından. bunu kimse kişiselleştirmeden anlatamazki sana. sonuçta tercih meselesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _drmxmyt

masaütü onermem, alabiliyorsan o bahsettiğin notebooku al, seni uzun süre götürür, ki oyun oynarsın birkaç ay sonra merağında gider en azından bende öyle olmuştu. laptop herşeyiyle daha iyi, taşınabilir enazından, uzun otobus seyahatlerinde vb. al yanına işini hallet. masaya bağımlı kalmazsın, kucağına koy filmini izle yatağından. bunu kimse kişiselleştirmeden anlatamazki sana. sonuçta tercih meselesi.

3 senedir laptop kullanıyorum çoook uzun süredir masaüstü kullanmadığım için sordum teşekkür ederim
  • cüncel...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tavsiyeniz var mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.