Şimdi Ara

Tavsiyelerinizi Bekliyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Ben Bir Laptop Almak İstiyorum. Tabi bi oyun canavarı olmasını
    istiyorum. Birazda ucuz olmasını istiyorum herkes gibi. Birde küçük olursa

Şu ana kadar pek oyun canavarı olmasada bunu buldum:

https://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=32872

Birde çok övülen bunlar var:

https://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=32972

ve

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=2938

Not: Fiyat en fazla 2500 ytl olursa çok züper olur.

Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden çok teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 25 Haziran 2008; 20:14:37 >

• 1. hp nin 8400 ekran kartı var bu oyun konusunda pek bişey bekleme diğerlerinde 8600 gt var.8600 gt ise oyun canavarı olmasada güzel bir ekran kartıdır...ayrıca 15.4 ekranlı bir laptop istersen asus m51 e bak..fiyatıda uygun sayılır
  • teşekkürler ama 14.1 olanlar var mı?

ayrıca bu 9500 ekran kartı nasıl bişey
  • asus m51 in 14.1 olanı yok...14.1 inç olanlar genelde sürekli taşıma gereği duyanlar aynı zamandada ekrandan kaybetmek istemeyenler tercih ediyor.haliyle ekran küçülünce grafik zevkide düşüyor..9500 ekran kartı pek görülmeyen bir kart yüksek performans sağlıyor...zaten yanlış hatırlamıyorsam en ucuz 9500 asus m51 de var
  • Bilgileriniz için teşekkürler, Asus M51SN güzelde peki Acer hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

Kusura bakmayın çok soru soruyorum. Bu gün yarın alıcam o yüzden...

Birde ASUS M50SV var o nasıl aynı özelliklerde ve 3 gb ram 300 gb harddisk var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayvalli -- 26 Haziran 2008; 11:57:13 >
  • ASUS M50SV de çok güzel bir laptop forumdada almak isteyenler vardı zaten ama fiyatı fazla olduğundan m51 daha fazla tutuluyor...acer hakkındaki düşünceleriniz diyince sanırım senin verdiğin acerdan bahsediyorsun...penryn işlemcili ve 8600 gt e.kartı var asus m51 inki kadar uçuk olmasada gayet iyi bir ekran kartı var ama buna oyun canavarı diyemeyiz..bide fazla oyun oynuyorsunuz sanırım sürekli pes veya fifa oynayanlar vardır bide sürekli crysis oynayanlar var ikisi bir değil.siz 1. dediğimdenseniz boşu boşuna 2500 ytl bayılmayın derim
  • Evet, Crysis CoD 4 gibi oyunlara bakıyorum sizin dediğiniz gibi o zaman Asus M51SN.

Yardımcı olduğunuz için teşekkürler... Birde en ucuz nerden alabilirim. Tavsiye edebileceğiniz yerler var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayvalli -- 26 Haziran 2008; 12:38:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.