Şimdi Ara

Tavsiyelerinizi bekliyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yarın bir cep telefonu alacağım ve marka olarak Samsung almaya karar kıldım. Bütçem 400 - 550 YTL arası ve aklımda 3 model var:

*E840
    *D840
    *D900i

Bu telefonların fiyatları hemen hemen aynı, sıfır alacağım. Bugüne kadar çok Symbian işletim sistemli telefon kullandım ama artık ilgimi çekmiyor, bir telefona 1000 YTL gibi abes rakamlar ödemeyi de artık istemiyorum. Benim için önemli olan görünüşü ve mp3 / radyo çalabilmesi. Bu 3 modelden hangisini tavsiye edersiniz? Tavsiye yazarken nedenleri de yazarsanız iyi olur... Teşekkürler.

• Bunlar arasında elbette D900i.

Mp3 çalar özelliği cep telefonlarında çoktan standartlaştı. Ancak hepsinin kalitesi farklı tabi ki de. Yalnız üzülerek söylüyorum ki, Samsung ses konusunda çok başarısız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Kg21Kco.. -- 22 Ağustos 2007; 21:56:57 >
  • E840 ve D900i arasıdna seçim yapmanızı öneririm.
    Ancak ikisi arasında kamera farkları mevcut. kamera bakımından D900i'yi daha iyi bir cihaz olarak görüyorum.
  • Evet sanırım D900i özellik olarak daha iyi ama E840'ın görünüşü çok güzel... Karar veremiyorum.
  • Samsung D900i bir üst segmentte yer alan bir model. Ancak kulaklık ses çıkışı, pil ömrü ve yazılım alt yapısı konusunda beklentilerinizi karşılayamayabilir.
  • Peki... Sanırım bu fiyat aralığında Samsung iyi bir seçim değil... 400-500 YTL'lik bir mp3 tel tavsiye eder misiniz?
  • Kimse söylemeden ben söyleyeyim. Genellikle bu söylenecek çünkü. W810i
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • s.e. k790i,nokia 6233,s.e.w810i ve symbian özellikli olmasını istiyorsan n70 veya n72 de olabilir bunları bir araştır.şimdiden hayırlı olsun.
  • kardeşim düşünmene ne gerek war
    tabikide d900i
  • E840 ve D900 ü yan yana koy bakalım ne düşüneceksin? Ben aynısını yaptım. Şu an bir e840 ım var :)) ayrıca fotoğrafları ve sesi de gayet iyi. saygılar
  • E840 al bencede şekili cok güzel.
  • d900i de gayet iyi bir cihazdır.Zaten 2007 nin en iyi telefonu ödülünü alması boşuna değildir.herkesin cep telefonundan beklentileri farklı olduğundan dolayı, sizin için en doğrusu bir cep telefonu bayisine gidip söz konusu cihazları yerinde görmek ve nihai kararı ondan sonra vermek olacaktır.
    Şimdi bana sorsanız size kullandığım telefon olan e900 ü tavsiye edeceğim çünkü bana göre dünyanın en güzel telefonu niye derseniz ,belirttiğim gibi beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor.
    saygılarımla,
    sungur 13

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 26 Ağustos 2007; 12:13:37 >
  • u600 al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.