Şimdi Ara

Tavsiyelerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siz cozemediginiz sorulari kafaniza takilan seyleri nasil hallediyorsunuz ben okula gidicem bu sene sadece okulda halledebilir miyim?

Edit:Ders calismak vs baska konularda tavsiyelerde de bulunabilirsiniz 12 ye gectim sadece okula gidicem bu sene ve okulda kurs olucak ygs lys hepsini vericeklermis 28 eylulden itibaren simdiye kadarki ortamalarim 9 89.67 10 85.5 11 91.7 12 ? Ne yapmaliyim hedefim mf 4 de cook iyi bir derece yapmak ankarada istanbulde iyi bir eem icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awersomeboythislikemii -- 11 Eylül 2015; 11:32:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimse yok mu forumda?

• Kimsenin tavsiyesi yok sanirim

• Awersomeboythislikemii kullanıcısına yanıt
    Whatsapp grubu olabilir dostum okuldada çözerler sıkıntı etme arkadaşlarına sorarsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silver whatsapp da olur da bakmiyolar ne kadar cok kisi olsa bile facede felan soruyum diyorum her grupta paylascan oma 2 saat cevap gelicek de ohoo butun vaktim giduyor bir de telefonu alinca elime geri donemiyorum

• Ders calismak vs baska konularda tavsiyelerde de bulunabilirsiniz 12 ye gectim sadece okula gidicem bu sene ve okulda kurs olucak ygs lys hepsini vericeklermis 28 eylulden itibaren simdiye kadarki ortamalarim 9 89.67 10 85.5 11 91.7 12 ? Ne yapmaliyim hedefim mf 4 de cook iyi bir derece yapmak ankarada istanbulde iyi bir eem icin

• Bir kisi bile bakmiyor yhaw o kadar kisi forumda sadece geziniyor mu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fem yayınlarının çözüzmleri var nette onları kullanabilirsin.Birde çözümlü sorubankası alabilrsn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.