Şimdi Ara

tavsiyelerinizi alabilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba..Laptop almayı düşünüyorum bütçe kısıtlılığından fazla seçeneğim yok iki seçenek arasında kaldım birisi balıktaki ki özellikleri 2 GB DDR3 1066 Mhz - Intel Pentium Mobile P6200 işlemci (2.13 GHz. 3MB L2 Cache) - 320 gb disk kapasitesi bide disk sürücüsüne Rambo Tray in 12.7mm demi nedir acaba bu bi bilgisi olan var mı araştırdım biey bulamadım.Bu ürünün fiyatı 740 lira

Bir diğer ürün ise LENOVO ESSENTIAL B560G NOTEBOOK (59-052083) Intel Pentium P6100 işlemci (3M Cache, 2.00 GHz) 3 GB DDR3 1066 MHz Bellek500 gb harddisk bu ürün ise 760 lira civarı..
    İkisininde ekran kartı aynı ve paylaşımlı..Ben ilkini düşünüyorum ilemcisi 6200 araştırdım biraz daha iyi olduğu söyleniyo 6100 den ama ilkinde 2 gb ram var ikincisinde 3 gb ram var..Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..

Birde bu rambo tray in 12.7 mm nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahkehkah -- 11 Mart 2011; 14:50:20 >

• arkadaşlar birde aşağıda linkini verdiğim bilgisayar gözüme takıldı şimdilik bunu alıcam gibi duruyo..
    http://pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=lenovo-B560-059587&utm_source=eFiyat&utm_medium=CPC&utm_campaign=eFiyatYonlendirme&ref=efiyat

Özellikleri gayet iyi göründü gözüme acaba kullanan varmı bu bilgisayarı varsa görüşlerini alabilirmiyim veya bilginiz varsa görüşlerinizi paylaşşırsanız çok sevinirim..

• Bu bilgisayar diğerlerine oranla çok daha iyi performans verecektir.Sanırsam 2.53 Ghz lik bir işlemci 2/4 çekirdek oranı.
    Ekran kartı senin için sıkıntı olabilir yeni çıkan oyunları düşük performasnta çalıştırır.
  • hocam oyunlara pek merakım yok aslında oynasam oynasam fifa oynarım onuda kaldırır heralde kullanmak istediğim bi program var müzik programı netbookta süekli cpu öldü deyip programı durduruyodu bununla öyle bi problem olmaz sanırım dediğim gibi çok gelişmi oyunlar haricinde diğerlerinde bi sorun yaşarmıyım sizce?
  • ya bende ekran sorunu var simdi anlamadığım sey b isitede intel yazıo bi sitede nvidia yazıo nasıl iş anlamadım bden intel var 1293mb yazıo ama hafif bi kasma meydana gelio bazı oyunlarda crysis 2 oynadım meydana gelince kasıo oda gibi yere girince mükemmel oynanınıo yardım ederseniz güzel olacak ram 3 gb
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.