Şimdi Ara

TAVSİYELERİNİZE İHTİYACIM VAR, KARARSIZLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde bir araç aracıma temas edip kaçmış. Görgü tanıkları plakayı cama not olarak bırakmışlar. Allah razı olsun. Aracın fotolarını çekip trafik polisine tutanak tutturdum. Daha sonra da savcılığa suç duyurusunda bulundum. Başka insanların aracına da çarpıp kaçmasın diye...

Kasko poliçem 21 Kasım'da yenilecek. Acaba o güne kadar bekleyip kaskoyu yenilettikten sonra serviste mi yaptırsam? Daha önce kasko ile yaptırdığım bir sorunu yoktu aracımın. Aracı da geçtiğimiz sene sıfır almıştım. Hasarsızlık indirimi bozulmadan kasko ile yapılabilir mi? Trafik tutanağında kusur karşı tarafa yüklenmiş. Trafik polisi aracı tanıdığını ve bol vukuatlı bir araç olduğunu söyledi. Ancak tanıkların plakayı doğru almama ihtimalinde nasıl bir durum ile karşılaşırız?

Boyasız göçük doğrultma işlemi yapan sanayideki 1 esnafa sordum. Çamurluk alüminyum olduğu için düzeltmesi saca göre daha zor olur ve 1200 TL tutar (faturalı) dedi. Doğru mudur? Yapılsa bile 1-2 noktada küçük izler kalacakmış.

Siz olsanız nasıl hareket ederdiniz? Nerede yapılırsa yapılsın ben bu tutarı karşı taraftan almak istiyorum. Gerekirse dava açıp takibini kendim de yapabilirim. Bu zamana kadar haksızlık etmedim, hakkım kalsın da istemem. Ayrıca değer kaybı davasını karşı tarafın sigortasına açabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenflash -- 23 Ekim 2019; 14:7:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımlarınıza ihtiyacım var
    10 yıl önce açıldı
    Tavsiyenize ihtiyacım var .
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.