Şimdi Ara

Tavsiyelerinize İhtiyacım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuan iphone 5 kullanmaktayım ekran boyutu küçük olduğu için cihazımı değiştirmek istiyorum.Biliyorum ikisi çok farklı cihazlar ama ilgimi şuan için note 3 çekiyor.Note 3 ile gear almak istiyorum ama nisan ayında z2 çıkıcak galiba sizce beklemelimiyim yoksa note 3 ile gear 'ı alıp kullansanmı çok kararsızım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

şimdiden teşekkürler herkese..

• z2 harika bir cihaz olmuş ne kadar kamerası eleştirilse de. note 3 e göre yüksek bir fiyattan çıkacak satışa onu söyleyeyim z1c bile 2000 lira bandındayken bu telefon için minimum 2300 diyorum. eğer fiyat farkını gözetmeyeceksen z2 derim.
  • bende öyle düşündüm beklesem bile fiyatının baya bir abartı olacağını tahmin ediyorum makul fiyat seviyelerine gelmesi içinde eylül ekimi beklemek gerekicek galiba o yüzden note 3 kaymıştım.
  • tamamen ihtiyaç meselesiyse note 3 size uyacaktır.
  • teknik olarak birbirlerine yakın cihazlar öyle değilmi
  • Prometheus # kullanıcısına yanıt
    Donanım olarak z2 note 3 ten daha iyi bir cihaz z2 nin ekranı ve pili biraz daha küçük bir de sony nin ekranları her zaman 1-0 geride olurdu bu sefer farklı bir teknoloji kullanarak bu açığı da kapatığı söyleniyor incelemelerde. Bir de lazım olur mu bilmiyorum z2 nin note 3 gibi kalemi de yok yalnız piyasada bu iş için farklı ürünler var yalnız note 3 gibi bir uyumla çalışmaz. Ek olarak note 3 malzeme kalitesi olarak z2 nin eline su dökemez. Z2 ses konusunda iddialı geliyor yanlımıyorsam stereo hoparlöre sahip telefon(yanlışsam düzeltin).
  • aslında z2 gerçekten güzel cihaz olmuş ama fiyat konusu insanı düşündürüyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımınıza ihtiyacım var
    3 yıl önce açıldı
    Yardımlarınıza ihtiyacım var
    10 yıl önce açıldı
    Tavsiyenize ihtiyacım var .
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğer acelen yok ve fiyat sıkıntın da yoksa z2 derim
  • acelem yok ama fiyat tabiki uçuk fiyatdan çıkarsa sıkıntı.
  • minimum 2300 diyorum sen hesabını ona göre yap hadi ben şaşırayım ama 2200 den aşağısı zor z1 o fiyattan çıktı zaten
  • anladım teşekkürler
  • Para sorun değilse Z2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 3 her ihtiyacını karşılar.

• bende öyle düşünüyorum inşallah pişman olmam
  • Vakit varsa,o kadar para veriliyorsa 100~200 daha verilip bence z2

• tahmin ettiğimiz fiyat aralığından çıkarmı bence daha pahalı olucakmış gibi geliyor bana
  • ben olsam htc one alırım z2 gelince z2 yi alırm
  • şuan iphone 5 var zaten tek cihaz almaya bütçem yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Vakit varsa,o kadar para veriliyorsa 100~200 daha verilip bence z2

tabıkı kahın degılım sadece tahmınımı belırteyım,aynı sıralarda gelırlerse rekabet acısından fıyatlar cosmaz,zaten taksıtte kalktı,bence 2200-2300 cıvarında olur Z2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.