Şimdi Ara

tavsiyeleriniz? ( kız konusu )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu konuyu açacağımı düşünmezdim ama gerekli sanırım benim için bu durumda. eski sevgilimden ayrılalı bir ay dan daha kısa süre oldu sanırım. şimdi yaz okulu var kendisiyle aynı sınıftayız. birlikte olmamız için baya bir ısrar etmişti ama olmadı. ben de istiyordum birlikte olmak onunla ama bazı nedenlerden ötürü olmadı. severek ayrılma klişesini yaşadık. şimdi ne arkadaşız ne de sevgili. bazen gördükçe konuşuyoruz birbirimizi. asıl gelmek istediğim nokta bu değil bunu nihai bir durum olarak anlattım. şimdi yaz okulunda bir kız var. diğer şubede normalde ama yaz okulunda aldığımız dersler ortak. valla ne yalan söyleyeyim sanırım aşık oldum o kıza ama bunun hoşlanma olduğunu biliyorum. kızı iyice araştırdım falan sevgilisi yokmuş, bazı arkadaşlara göre okulun en güzel kızı falan diyorlar. şunu anladım ulaşılması zor kız sanırım. onla ilgilendiğimi anladı gibi yani sık sık göz göze geliyoruz ya da ben baktığım için bakıyor arada. bilmiyorum belki beni argo tabirle iplemiyordur bile. kız hakkında aldığım bilgiler çok iyi biriymiş falan bazı arkadaşlarım tanıyor. kız beni tanımıyor yani konuşmuşluğum bile yok. ne gibi bir yöntem izlemeliyim? diğer eski sevgilimle de durum aynıydı ama ondan daha çabuk bir karşı etki almıştım ama bu daha zor olacak gibi diğerini kolay elde etmiştim. pazartesi sınavlar başlıyor yaz okulunun vizeleri. ayın 22 sinde bitiyor o gün konuşmayı düşünüyorum ama olaya nasıl girebileceğimi bilmiyorum. pek tecrübe sahibi değilim toplasan 2 tane sevgilim olmuştur. biri lise biri üniversitede oldu. telefon numarasını bulup mesaj falan mı atayım yoksa arkadaşlar aracığılı ile tanışıp arkadaş olarak mı başlayayım yoksa direk konuşabilir miyiz tarzı mı gireyim olaya kısaca yönetem olarak önerileriniz? benden hoşlanmasını sağlamak için neler yapmalıyım?

nihai olarak anlattığım konu ise, şimdi ben bu kızla ilgilenmeye başladığımda eski sevgilim anladı ve sitem dolu mesajlar atmıştı. şimdi bu kadar kısa sürede başka biriyle çıkmak ne kadar doğrudur? eğer o kızla çıkmaya başlarsam ne gibi sakıncaları olur aynı sınıfta olmalarının? okul başlayınca o 2. şubede olduğundan o kadar sorun olmaz ama. yaz okulu için durum farklı. eski sevgilimle öyle kırgın bir şekilde ayrılmadık sınıfta konuşuyoruz falan arada.

evet arkadaşlar böyle bir konuyu utana sıkıla açtım. yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. sınavlar varken de bu konuları düşünmek doğru değil hele yaz okulunda aldığım 4 dersi de geçmek zorunda olduğumum bilmeme rağmen.

• eskiyi tamamen unutmadan yeniye yeltenme bence. kafan karışır arada kalırsın, hiç olmadık zamanla eskiyi özlersin yaşadıklarını hatırlarsın falan.

eskiyi de yenisi gelmeden tamamen unutamassın. bu da farklı bir bakış tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris..

eskiyi tamamen unutmadan yeniye yeltenme bence. kafan karışır arada kalırsın, hiç olmadık zamanla eskiyi özlersin yaşadıklarını hatırlarsın falan.

eskiyi de yenisi gelmeden tamamen unutamassın. bu da farklı bir bakış tabi

iki yorumunda da haklısın aslında ama hep okurdum diğerinin unutmanın en iyi yolu başkasıyla birlikte olmaktır diye. yanlış anlaşılmasın diğerini unutayım diye bir çabamdan dolayı buna kalkaışmadım.
  • bi ilişki bittikten kısa bir süre sonra oluşan ilişkiler GENELDE pek sağlıklı olmuyo ama kalp bu ne olacağı hiç te belli olmaz
  • bilemiyor insan ne yapacağını gerçi ben daha çok yöntem konusunda takıldım ama diğer mevzu da düşündürüyor beni.
  • sana tavsıyem eskıye dön. Dimyata pırince giderken eldeki bulgurdan olursun sonra. Bı de burcun ıkizler mi çünkü sende aşk konusunda dengesizlik alametleri sezdim kusura bakma ama durum böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwolf15m

sana tavsıyem eskıye dön. Dimyata pırince giderken eldeki bulgurdan olursun sonra. Bı de burcun ıkizler mi çünkü sende aşk konusunda dengesizlik alametleri sezdim kusura bakma ama durum böyle.

eskisiyle zor gibi dostum, yok yengeç burcum. ayın 22 si yaklaşıyor hala kararsızım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dextercan

quote:

sana tavsıyem eskıye dön. Dimyata pırince giderken eldeki bulgurdan olursun sonra. Bı de burcun ıkizler mi çünkü sende aşk konusunda dengesizlik alametleri sezdim kusura bakma ama durum böyle.

eskisiyle zor gibi dostum, yok yengeç burcum. ayın 22 si yaklaşıyor hala kararsızım

bnce cek kolundan götür sakin biyere gözlerine bak bi iki güzel sözden sonra teklifini et ;) bu taktik beni hic yarı yolda bırakmadı Allaha sükür :D
  • zaten yapacağım, biraz konuşabilir miyiz diyerek ondan sonra sende çok hoşlanıyorum tarzı bir kaç güzel söz derim. tabi tanımadığı için beni kabul etmeycek hemen burada şöyle gireceğim. hemen cevap vermek zorunda değilsin birbirimizi tanıyalım arkadaş gibi falan takılalım -mı-? desem.
  • quote:

zaten yapacağım, biraz konuşabilir miyiz diyerek ondan sonra sende çok hoşlanıyorum tarzı bir kaç güzel söz derim. tabi tanımadığı için beni kabul etmeycek hemen burada şöyle gireceğim. hemen cevap vermek zorunda değilsin birbirimizi tanıyalım arkadaş gibi falan takılalım -mı-? desem.

Kardes bence hemen öyle deme.. Kız seni tanımıyormus
    Pek bi ise yaramaz kızın gözünde kücülürsün..
    Önce face yada tel numarasını bul. Snra muhabbet kur iyice tanıs falan muhabbetin iyi olsun snra verdigim taktigi uygula is tamam.. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum tahminimce.sen şimdi diğer kızı ayarlasan bile eski sevgilin seni seviyorsa hala o kızla aranı bozar.kıza senin hakkında yalan yanlış şeyler söyler.2sinide kaybedersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

zaten yapacağım, biraz konuşabilir miyiz diyerek ondan sonra sende çok hoşlanıyorum tarzı bir kaç güzel söz derim. tabi tanımadığı için beni kabul etmeycek hemen burada şöyle gireceğim. hemen cevap vermek zorunda değilsin birbirimizi tanıyalım arkadaş gibi falan takılalım -mı-? desem.

Kardes bence hemen öyle deme.. Kız seni tanımıyormus
    Pek bi ise yaramaz kızın gözünde kücülürsün..
    Önce face yada tel numarasını bul. Snra muhabbet kur iyice tanıs falan muhabbetin iyi olsun snra verdigim taktigi uygula is tamam.. :)

Dedigin doğru olabilir aslında Facebook hesabı yok, en iyisi telefon numarasından muhabbbet kurmak ya da arkadaslar aracılığı ile tanısip oyle muhabbet kurmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkayboys

Dostum tahminimce.sen şimdi diğer kızı ayarlasan bile eski sevgilin seni seviyorsa hala o kızla aranı bozar.kıza senin hakkında yalan yanlış şeyler söyler.2sinide kaybedersin.

Oyle yapacagını sanmıyorum, sonuçta olgun ve mantıklı düşünen biridir.
  • Eger bahsettigin gibi okulun en güzel kızlarındansa,bu şekilde etkliyemezsin o kızı. Daha kızla tanısmadan teklif mi edeceksin ? Kabul ederse tarihe geçersin
  • İlk önce tanışmak şart haklısınız. Bu etkileme konusunu açabilir mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

Eger bahsettigin gibi okulun en güzel kızlarındansa,bu şekilde etkliyemezsin o kızı. Daha kızla tanısmadan teklif mi edeceksin ? Kabul ederse tarihe geçersin

ahahaha :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

Eger bahsettigin gibi okulun en güzel kızlarındansa,bu şekilde etkliyemezsin o kızı. Daha kızla tanısmadan teklif mi edeceksin ? Kabul ederse tarihe geçersin

ahhahah arkadaş haklı.Tanışman lazım öncelikle.
  • Yarın arkadasi araya söküp tanıştıracak bakalım dediğiniz gibi arkadas olarak bir müddet devam edeyim aradan biraz zaman gecer oyle derim. Kızın bilmesi lazım yinede.
  • siz oraya okumaya mı gidiyonuz yoksa sevişmeye mi
  • yazana bak bir de koyduğu avatarlara bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.