Şimdi Ara

Tavsiyelere bir süreliğine ara veriyorum. Lütfen Özel mesaj ile tavsiye istemeyiniz. (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.530
Cevap
24
Favori
115.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Giriş
  • Hocam daha öncede yazmıştım sana saolasın çok güzel bi iş yapıyosun aracıma ses sistemi yaptık bi arkadaşında yardımıyla ufaktan ufaktan

kapılarda Sony XS-GT1738F 3yollu 17 cm hoparlör taktım arka pandizota ise Pioneer Ts-A6966s 3 Yollu Oval 420watt hoparlör taktım ve gayet güzel verimli ses oldu yoldan geçerken herkes bakıyor ama bişey eksik tadı tuzu eksik gibi teyp çok eski goldmasterın eski teyplerinden var üstünde bunun internette baktım piyasada bulunmuyor nerdeyse stokta yok hiç bana bir teyp önerisi yaparmısın

Orijinalden alıntı: andrei216

Hocam daha öncede yazmıştım sana saolasın çok güzel bi iş yapıyosun aracıma ses sistemi yaptık bi arkadaşında yardımıyla ufaktan ufaktan

kapılarda Sony XS-GT1738F 3yollu 17 cm hoparlör taktım arka pandizota ise Pioneer Ts-A6966s 3 Yollu Oval 420watt hoparlör taktım ve gayet güzel verimli ses oldu yoldan geçerken herkes bakıyor ama bişey eksik tadı tuzu eksik gibi teyp çok eski goldmasterın eski teyplerinden var üstünde bunun internette baktım piyasada bulunmuyor nerdeyse stokta yok hiç bana bir teyp önerisi yaparmısın

bişey değil, teyp için bütçeniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: life_is_good

Hocam soundmagus 12 p ve s arasındaki fark nedir stereo amfi ile beslenecek hangisi alınmalı?

p çift bobin, s tek bobindir. 12 s yeterlidir.

P modeli için mono amfimi gerekiyor çift bobin olduğu için

subwooferı 2 ohm bağlamak için çift bobin gereklidir. mono anfi olsa daha iyi olur tabi. stereo anfiyede çift bobin subwoofer bağlanır,2 ohm bağlantı için illa mono anfiye gerek yok, ama subwoofer için zaten mono anfi tercih edilmesi daha iyi performans verir. 12s iş görür, aralarında çok bir fiyat farkı yoksa 12 p de tercih edilir bir zararı olmaz, 12 p de tek bobin montaj yapıp 4 ohm kullanılır, çift bobin bağlarsanda 2 ohm kullanırsın.

P modeli 220 / s modeli 240 tl şuan p modelini alıcam galiba ilerde mono amfide alabilirim çünkü

12 p daha ucuzmuş enteresan, p modelini alın o zaman.

http://www.hepsiburada.com/soundmagus-sm-17c-16-cm-component-takimi-p-OTAKTSM17C

bu ikisinden birini alıp
    www.hepsiburada.com
    Navitech TDC-4054 Bluetooth'lu Radyo, SD, USB Oynatıcı Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/navitech-tdc-4054-bluetooth-lu-radyo-sd-usb-oynatici-p-HBV000005Q5P5
    bu teyp ile iyi bir kombinasyon olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fx_57,5 -- 11 Aralık 2017; 14:5:36 >

TRABZONSPOR

• quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

arkadaşlar toplamda 350tl ye teyp + hoparlör (16cm ön kapılara yuvarlak) tavsiyesi istiyorum bu paraya (350 + -50) alabileceğim en iyi sesi almak istiyorumhttp://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_alp%C4%B1ne-spg-17c2-16-cm-240-w-2-yollu-hoparl%C3%B6r-1038041.html#yorumlar-http://www.hepsiburada.com/soundmagus-sm-17c-16-cm-component-takimi-p-OTAKTSM17C

bu ikisinden birini alıp http://www.hepsiburada.com/navitech-tdc-4054-bluetooth-lu-radyo-sd-usb-oynatici-p-HBV000005Q5P5 bu teyp ile iyi bir kombinasyon olur mu?

hoparlörü öneririm, belttiğin teyp hakkında fikrim yok. sony ya da pioonerın giriş seviyesi teyplerinden altını sayfamda önermiyorum bilginiz olsun.

• hocam kolay gelsin

aracım nissan note 2013 model. standart teybi yerine hem apple carplay hemde android auto desteklıyen bir teyp almak istiyorum. onerebilecegınız bır model varmı?

https://www.amazon.com/JVC-KW-M730BT-Bluetooth-Receiver-Android/dp/B06XCL9HGT/ref=sr_1_5?s=automotive&ie=UTF8&qid=1513006758&sr=1-5&keywords=android+carplay

amazonda bunu gordum ama hani benim araca olurmu olmazmı hıcbir fikrim yok.

İnstagram: LeatrixCreative

• quote:

Orijinalden alıntı: kerim35

hocam kolay gelsin

aracım nissan note 2013 model. standart teybi yerine hem apple carplay hemde android auto desteklıyen bir teyp almak istiyorum. onerebilecegınız bır model varmı?

https://www.amazon.com/JVC-KW-M730BT-Bluetooth-Receiver-Android/dp/B06XCL9HGT/ref=sr_1_5?s=automotive&ie=UTF8&qid=1513006758&sr=1-5&keywords=android+carplay

amazonda bunu gordum ama hani benim araca olurmu olmazmı hıcbir fikrim yok.

malesef hocam double dinler hakkında çok fikrim yok, ilgi alanım single din üniteler. size şöyle yardımcı olayım, aracınızın modelini inceledim, sahibindende görseller mevcut, gördüğüm kadarıyla standart double din üniteler tam sığmıyor yuvaya, küçük geliyor, 2 yanda boşluk kalıyor, bunun için alt resimdeki kullanıcı çerçeve tarzı plastikle çözmüş olayı, fikir vermesi açısından görselleri paylaşıyorum.

şu elemanla bir görüş çerçeve işini nasıl halletmiş.

https://tr.letgo.com/tr/i/nissan-note-micra-juke-android-double-teyp-2-din_3c9028e4-6776-47fe-ae25-45028a950621
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ecrasniann kullanıcısına yanıt
    cevabın için teşekkürler hocam araştırayım o halde

İnstagram: LeatrixCreative
  • 16cm amfisiz alınabilecek en iyi kapı hoparlörü nelerdir arkadaşlar.
    fiyat olarak 150 civarı?

TRABZONSPOR
  • quote:

16cm amfisiz alınabilecek en iyi kapı hoparlörü nelerdir arkadaşlar.
    fiyat olarak 150 civarı?

soundmagus 17c

TRABZONSPOR
  • quote:

siparişini vermiştim ama iptal ettim forumdan birçok kişi amfisiz iyi ses alamayacağımı söyleyince.amfiisiz memnun eder mi sizce

bi amfi kadar olmasada amfisizde sıradan bir coax hoparlörden iyi ses verir.

TRABZONSPOR
  • Öncelikle merhaba. İkinci aracım olan 50 binde orijinal şahin aracıma ilk defa teyp takacağım. Sadece hafta sonları gezerken biraz cengiz biraz da 90'lar dinlemek istiyorum. Elimde ana ünite olarak: pioneer mvh 195 ui var. kapılara elimde olan: pioneer 13 cm 3 yollu ts a1333i kullanmak istiyorum. torpido üst köşelerine tweeter olarak, elimde olan: kenwood kfc t40a kullanmak istiyorum. Amacım mütevazı bir tesisat kurup ara sıra dolaşırken müzik ihtiyacımı gidermek ve 27 yaşında kül tablasına sigara basılmamış aracımın sağını solunu delmemek. Bana yardımcı olmanızı istediğim konu şöyle ki: hoparlörlerim küçük olmasından dolayı bass seslerini yeteri kadar alamayacağım. Tesisatçı arkadaşım koltuk altı sub. önerdi fakat, paranı boşa harcama dediler. Kararsız kaldım. Bagaja tatmin edecek bir aktif subwoofer mı kullanayım, koltuk altı subwoofer mı? Diğer hoparlörleri amfiyle beslemeye ihtiyaç var mı?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.