Şimdi Ara

Tavsiyelere bir süreliğine ara veriyorum. Lütfen Özel mesaj ile tavsiye istemeyiniz. (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.530
Cevap
24
Favori
115.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: DJYALNIZLIK

Dediğim tek bobin 1000watt 300rms pioneer ts 311 i aldım ama kabini kötü diye kabinsiz aldim yarim saat önce benim elimde 50 40 37 portlu kabin var biraz ufak bu iş görürmü yoksa kac litre bi kabin aliyim buna ?

hayırlı olsun, senin kabin iş görür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ecrasniann

quote:

Dediğim tek bobin 1000watt 300rms pioneer ts 311 i aldım ama kabini kötü diye kabinsiz aldim yarim saat önce benim elimde 50 40 37 portlu kabin var biraz ufak bu iş görürmü yoksa kac litre bi kabin aliyim buna ?

Benim kabin kaç litre diye geciyo ben hesaplamasini yapamadim ?

quote:

quote:

arka kısmı dik üçgen gibiyse 45 litre civarındadır.

şöyle bağlayacaksın subwooferı.

Tavsiyelere bir süreliğine ara veriyorum. Lütfen Özel mesaj ile tavsiye istemeyiniz.

quote:

quote:

quote:

Evet kabin ucgenimsi ozaman 54 52 litre aliyim ben olmusken iyisi olsun 55 lira diyo internette

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet kabin ucgenimsi ozaman 54 52 litre aliyim ben olmusken iyisi olsun 55 lira diyo internette

seninki ile önce bi dene, sonra alırsın yenisini, ses tatmin eder belki.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _LazeR_64

30 cm subwofer olacak 38 cm bagajda çok yer kaplar teypte bluetooth olmasına gerek yok bütçe olarak max 2000 şuan 4 kapıda orjinal hoparlör var olçüleri 5x7 miş sanırım

linkler bilgi amaçlıdır.

ana ünite 5 kanal anfi düşündüğünüz için 3 çift rca lı olması gerekli. 2. el Bluetoothsuz eski seri prof teypler çok temizi 350-400tl ye falan bulunur. ben sıfır olarak tavsiye veriyorum şuan, o nedenle Pioneer 9650bt

http://www.hepsiburada.com/pioneer-deh-x-9650-bt-cd-mp3-calarli-usb-girisli-oto-teyp-pm-ototshp1005

teyp çerçevesi

https://m.n11.com/ford-focus-1-teyp-cercevesi-1nci-kalite-1999-2005-kasa-P70958230?cid=604001&gclid=EAIaIQobChMIw6fksdeN1wIVhxbTCh3RvwRPEAQYASABEgKxWPD_BwE&gclsrc=aw.ds

jld 5x7 comp 2 takım

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-japon-jld-audio-tds-5715-5x7-ford-mid-takimi-40-rms-bostanoglu-495170892/detay

Subwoofer Kicker istediğin için Kicker Comp S 12" kabinli, orjinal olduğundan emin olduğun bir yerden alırsın.

senin sistemi rahat besleyecek 5 kanal anfi Jld 490.5 bt. 2. elbdüşünürsen Cadence F100.5 araştır.

https://m.n11.com/jld-audio-4905-bt-5-kanal-ab-class-bluetooth-anfi-P165155023?cid=604001&gclid=EAIaIQobChMInNLAgteN1wIVCc0bCh3pLwOxEAQYASABEgLAePD_BwE&gclsrc=aw.ds

cadence 4 awg kablo seti ve paketten 1 adet rca kablosu çıkar. 2 çift daha 5 mt cadence rca kablosu. toplam 3 çift rca kablosu olacak. y kablo kullanılmayacak.

muhtemelen 2.000tl yi geçti, teybi ve anfiyi temiz 2. el alırsan fiyat 2.000tl ye gelecektir.

hocam bunlar baya bi pahalı geldi bana açıkcası çok teşekkür ederim tavsiyelerniz için bana biraz daha uygun yollu ürünler ikinci el düşünmüyorum aslında çok prof olmasına gerek yok sistemin uygun yollu teyp kikcer bass sistemi besliyecek amfi vs bana sıfırları toplam max 2000 tl olucak hocam çok prof gerek yok yani umarım anlatabilmişidir hocam bu dediklerime göre tekrardan bi sistem çıkarabilirmisiniz acaba .Teşekkürler şimdiden...

• quote:

quote:

quote:

30 cm subwofer olacak 38 cm bagajda çok yer kaplar teypte bluetooth olmasına gerek yok bütçe olarak max 2000 şuan 4 kapıda orjinal hoparlör var olçüleri 5x7 miş sanırım

linkler bilgi amaçlıdır.

ana ünite 5 kanal anfi düşündüğünüz için 3 çift rca lı olması gerekli. 2. el Bluetoothsuz eski seri prof teypler çok temizi 350-400tl ye falan bulunur. ben sıfır olarak tavsiye veriyorum şuan, o nedenle Pioneer 9650bt

http://www.hepsiburada.com/pioneer-deh-x-9650-bt-cd-mp3-calarli-usb-girisli-oto-teyp-pm-ototshp1005

teyp çerçevesi

https://m.n11.com/ford-focus-1-teyp-cercevesi-1nci-kalite-1999-2005-kasa-P70958230?cid=604001&gclid=EAIaIQobChMIw6fksdeN1wIVhxbTCh3RvwRPEAQYASABEgKxWPD_BwE&gclsrc=aw.ds

jld 5x7 comp 2 takım

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-japon-jld-audio-tds-5715-5x7-ford-mid-takimi-40-rms-bostanoglu-495170892/detay

Subwoofer Kicker istediğin için Kicker Comp S 12" kabinli, orjinal olduğundan emin olduğun bir yerden alırsın.

senin sistemi rahat besleyecek 5 kanal anfi Jld 490.5 bt. 2. elbdüşünürsen Cadence F100.5 araştır.

https://m.n11.com/jld-audio-4905-bt-5-kanal-ab-class-bluetooth-anfi-P165155023?cid=604001&gclid=EAIaIQobChMInNLAgteN1wIVCc0bCh3pLwOxEAQYASABEgLAePD_BwE&gclsrc=aw.ds

cadence 4 awg kablo seti ve paketten 1 adet rca kablosu çıkar. 2 çift daha 5 mt cadence rca kablosu. toplam 3 çift rca kablosu olacak. y kablo kullanılmayacak.

muhtemelen 2.000tl yi geçti, teybi ve anfiyi temiz 2. el alırsan fiyat 2.000tl ye gelecektir.

hocam bunlar baya bi pahalı geldi bana açıkcası çok teşekkür ederim tavsiyelerniz için bana biraz daha uygun yollu ürünler ikinci el düşünmüyorum aslında çok prof olmasına gerek yok sistemin uygun yollu teyp kikcer bass sistemi besliyecek amfi vs bana sıfırları toplam max 2000 tl olucak hocam çok prof gerek yok yani umarım anlatabilmişidir hocam bu dediklerime göre tekrardan bi sistem çıkarabilirmisiniz acaba .Teşekkürler şimdiden...

ses sitemi 1 kere alınıyor. 2000tl tam sınırda kalıyor sizin için. çok ta aşmıyor bu parçalar sıfır haliyle bütçeyi. teybi prof yapmanız ses kalitesi için önemlidir. böyle bir sistemin hakkı 3 çift rcalı teypdir bilginiz olsun. illa bütçe diyorsanız da teypbi 2 çift rca lı olan Pioneer 2950 yapın. diğer parçalar aynı kalsın. eğer hala bütçeyi aşıyorsa anfiyi Qline Qs5 yapın. componentleri değiştirmeyin, subwoofer kicker olacak diye birşey yok aslında. bütçenize göre Soundmagus 12s falan da sizin işinizi görecektir.

• Ön kapılarda mid ve bagajda subwoofer + pandizotta teypten beslenen oval mi tercih edersiniz yoksa ovalleri çıkarıp midlerin pandizotta olduğu bir sistem mi?

Orijinalden alıntı: Rastaman77

Ön kapılarda mid ve bagajda subwoofer + pandizotta teypten beslenen oval mi tercih edersiniz yoksa ovalleri çıkarıp midlerin pandizotta olduğu bir sistem mi?

ses önden gelmesi daha sağlıklı, 1. si yani.

• Fiat punto evo aracım var. Android ana ünite var. Amfisiz biraz daha yüksek bass alabileceğim 4 tane hoparlör arıyorum. Amacım gümbürtü aşırı ses değil sadece orjinal bir focus3 sony sistem ve ya yeni golf kadar ses bass alsam yeter. Her türlü öneriye açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardtouch -- 1 Kasım 2017; 17:39:17 >

Orijinalden alıntı: Hardtouch

Fiat punto evo aracım var. Android ana ünite var. Amfisiz biraz daha yüksek bass alabileceğim 4 tane hoparlör arıyorum. Amacım gümbürtü aşırı ses değil sadece orjinal bir focus3 sony sistem ve ya yeni golf kadar ses bass alsam yeter. Her türlü öneriye açığım.

anfisiz subwoofersız sonradan kapıya takılan hoparlörler , orjinal kolonlar kadar bass ses vermiyor malesef, sadece 4 hoparlörü değiştirdiniz diyelim, Alpine 17c2 taktınız 2 takım. 500tl sadece ürünler. 4 kapı sökülüp taktırması vs toplam 600tl diyelim. alacağınız ses 600tl lik bir ses olmayacağına ben şimdiden garanti veriyorum. orjinalden daha kötü bile olma ihtimali var, muhtemelen bass ses tamamen kaybolacaktır. o nedenle bu şkilde bir yatırımı ben önermiyorum. yapılacaksa, bütçeye göre ürünler değişir; ön kapılara 16cm component, bagaja slim kabin 30cm subwoofer, ve 4 kanal anfi ile seste %100 değişim elde edebilirsiniz. bu şekilde bir sistemde montaj dahil sıfır ürünler ile olursa 700tl den başlar yukarı doğru gider. ikinci el ürünler olursa çok daha uyguna mal edilebilir.

• Teşekkürler. Gerçekten benim aklım almıyor birçok arabanın standardından çıkan kalitede hoparlör bulamamayı. Babamda 2010 c-max var sony teypli gümbür gümbür gümbür gayet doyurucu çalıyor. Sonrada fabrikasyon kadar olamıyoruz. Mutlaka amfiye suba girmek zorunda kalıyoruz.

Orijinalden alıntı: prosedur-

Fiat idea 2005 Model araç için 850-1000tl arası bi tavsiyede bulunurmusunuz acaba? Bilmiyorum belki bütçem düşük ama eksiksiz bişeler olsun istiyorum orta seviyede. 2. el de olabilir. Benim için bass önemli bi detay fakat vokalinde sesi çok arkadan gelsin istemiyorum.. Bilmiyorum çok şeymi istiyorum ama Bilmemki bu fiyat aralıgında hoparlör, subwoofer ve anfi alınabilirmi ? Şimdiden çok teşekkürler

Bu arada benim teyptede sorun var sanırım. Aslında benim teyp double. Oyüzden şöyle bi aparat buldum https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-fiat-idea-2005-2015-teyp-cercevesi-450541050/detay
    Ne dersiniz uyum sağlarmı benim araçla ? Bi sıkıntı yaratırmı ? Bide bana single teyp önerirseniz çok sevinirim. Farkındayım çok şey istiyorum. Ama imkansız mı bilmiyorum

linkler bilgi amaçlıdır.

teyp çerçevesi işinizi görür. 1 tane çerçeve.

2 çift rca çıkışlı Pioneer 2950.

https://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/pioneer-deh-2950ui-renkli-konsol-cift-anfi-cikisli-oto-teyp-308869154?pkw=&pmt=&sc_gcsp=gg&ggmktg=PaidSearch*PLA*634605280*35250000927*98648318847*%7btype%7d*308869154*aud-393702509967:pla-397745957954&gclid=EAIaIQobChMIrcrS56qf1wIVFJ4bCh2qYgCSEAkYASABEgKz2vD_BwE&gclsrc=aw.ds&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

soundmagus set. bu aralar 479tllik fiyatıyla f/ p canavarı.

http://www.hepsiburada.com/soundmagus-oto-ses-sistemi-pm-otaktset1

cadence 8 awg kablo seti, ve 1 adet daha 5 mt rca kablosu gerekli. toplamda teypden anfiye 2 çift rca kablosu çekilecek, y kablo kullanılmayacak. bu sayede teypden subwoofer ayarları yapabileceksin. arka kapıdaki hoparlörler orjinal durabilir, teybin arka çıkışlarından güç verilecek. istediğiniz sesi bu şkilde fazlasıyla alırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hardtouch

Teşekkürler. Gerçekten benim aklım almıyor birçok arabanın standardından çıkan kalitede hoparlör bulamamayı. Babamda 2010 c-max var sony teypli gümbür gümbür gümbür gayet doyurucu çalıyor. Sonrada fabrikasyon kadar olamıyoruz. Mutlaka amfiye suba girmek zorunda kalıyoruz.

olay hoparlörle bitmiyor. orjinal hoparlörler dikkat ederseniz kağıt konili, ve aracın kapısına göre hacimde üretilirler, ve rms değerleri o kadar da yüksek değildir, birde bass ses için aracın kapısının tokluğu önemlidir. siz focus 3 ün ya da belirttiğiniz modelinin orjinal hoparlörünü bulursanız o sizin işinizi görebilir, denemek gerekli, kesin olarak işe yarar diyemiyorum, çünkü focusların kapıları biraz daha tok dur, punto biraz daha yapay diyebiliriz, bu etken bile kapıdan alınan bass sesi etkiler. yani puntonun kapıya yalıtım yapılması alınan bass sesin artmasını sağlayacaktır. kolay yoldan çözüm ise anfi ve subwooferdır.

• quote:

quote:

quote:

Fiat idea 2005 Model araç için 850-1000tl arası bi tavsiyede bulunurmusunuz acaba? Bilmiyorum belki bütçem düşük ama eksiksiz bişeler olsun istiyorum orta seviyede. 2. el de olabilir. Benim için bass önemli bi detay fakat vokalinde sesi çok arkadan gelsin istemiyorum.. Bilmiyorum çok şeymi istiyorum ama Bilmemki bu fiyat aralıgında hoparlör, subwoofer ve anfi alınabilirmi ? Şimdiden çok teşekkürler

Bu arada benim teyptede sorun var sanırım. Aslında benim teyp double. Oyüzden şöyle bi aparat buldum https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-fiat-idea-2005-2015-teyp-cercevesi-450541050/detay
    Ne dersiniz uyum sağlarmı benim araçla ? Bi sıkıntı yaratırmı ? Bide bana single teyp önerirseniz çok sevinirim. Farkındayım çok şey istiyorum. Ama imkansız mı bilmiyorum

linkler bilgi amaçlıdır.

teyp çerçevesi işinizi görür. 1 tane çerçeve.

2 çift rca çıkışlı Pioneer 2950.

https://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/pioneer-deh-2950ui-renkli-konsol-cift-anfi-cikisli-oto-teyp-308869154?pkw=&pmt=&sc_gcsp=gg&ggmktg=PaidSearch*PLA*634605280*35250000927*98648318847*%7btype%7d*308869154*aud-393702509967:pla-397745957954&gclid=EAIaIQobChMIrcrS56qf1wIVFJ4bCh2qYgCSEAkYASABEgKz2vD_BwE&gclsrc=aw.ds&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

soundmagus set. bu aralar 479tllik fiyatıyla f/ p canavarı.

http://www.hepsiburada.com/soundmagus-oto-ses-sistemi-pm-otaktset1

cadence 8 awg kablo seti, ve 1 adet daha 5 mt rca kablosu gerekli. toplamda teypden anfiye 2 çift rca kablosu çekilecek, y kablo kullanılmayacak. bu sayede teypden subwoofer ayarları yapabileceksin. arka kapıdaki hoparlörler orjinal durabilir, teybin arka çıkışlarından güç verilecek. istediğiniz sesi bu şkilde fazlasıyla alırsınız.

Bukadar seri cevap gelecegini hiç sanmıyordum. Çok teşekkürler. Fakat bi sorun daha var hocam arkadaki hoparlörlerde calısmıyor sanırım benim Arkadaki hoparlörleri daha sonra alsam ne ile tamamlayabilirim? Ve bu gönderdiginiz linkler kesinlikle aracımla uyum sağlar degilmi ? Eminsiniz ?

öncelikle bişey değil. ideanin ön kapılar 16cm ona eminim. arkadaki hoparlörler kaç cm onu bilmiyorum, söküp bakmak lazım. arka kapıların ölçülerinden emin olduğunuzda 13cm ya da 16cm coaxiel alpine hoparlör alıp teybin arka çıkışlarından güç verilecek. diğer ürünler aracınız ile uyumlu sorun yok.

• Merhabalar ecrasniann hocam. Arabama giriş seviyesinde ses sitemi yapmayı planlıyorum. Bütçem 600-700TL civarında. Aracım Renault Clio 3 HB. Arka kapılarda orj. kabinleri var. Ön kapılarda Roadstar 13 cm twitterlı kabin taktım. Teyibim Pioneer mvh180UB.
    Çok araştırma yaptım. Resmen kafam döndü. Bana yardımcı olur musunuz? Hepsiburada da şu seti buldum:http://www.hepsiburada.com/soundmagus-oto-ses-sistemi-p-OTAKTSET1
    Nasıldır? Önerir misiniz? Veya başka ne önerebilirsinz? Şimdiden teşekkürler.

Orijinalden alıntı: volki1988

Merhabalar ecrasniann hocam. Arabama giriş seviyesinde ses sitemi yapmayı planlıyorum. Bütçem 600-700TL civarında. Aracım Renault Clio 3 HB. Arka kapılarda orj. kabinleri var. Ön kapılarda Roadstar 13 cm twitterlı kabin taktım. Teyibim Pioneer mvh180UB.
    Çok araştırma yaptım. Resmen kafam döndü. Bana yardımcı olur musunuz? Hepsiburada da şu seti buldum:http://www.hepsiburada.com/soundmagus-oto-ses-sistemi-p-OTAKTSET1

mrb, fiyatı f/p seti öneririm. clioların ön kapılar 13cm dir. 16cm sığarsa sorun yok, componentleri ön kapıya takabilirsiniz. 2. seçenek ise 1 takım componenti arka pandizota koymak olabilir. teybinizde 1 çift rca çıkışı olduğu için y kablo kullanarak 4 kanal anfi takılır. ses kalitesi 2 çift rca lı teyp kadar olmayacaktır, yinede iş görür. diğer kapı hoparlörleri ise teyp çıkışlarından beslenebilir.

diğer konu ise sesin önden gelmesi akustik açısından daha iyidir. soundmagus compları ön kapıya uydurabilirseniz ses kalitesi için daha iyi olur bilginiz olsun.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

quote:

Merhabalar ecrasniann hocam. Arabama giriş seviyesinde ses sitemi yapmayı planlıyorum. Bütçem 600-700TL civarında. Aracım Renault Clio 3 HB. Arka kapılarda orj. kabinleri var. Ön kapılarda Roadstar 13 cm twitterlı kabin taktım. Teyibim Pioneer mvh180UB.

mrb, fiyatı f/p seti öneririm. clioların ön kapılar 13cm dir. 16cm sığarsa sorun yok, componentleri ön kapıya takabilirsiniz. 2. seçenek ise 1 takım componenti arka pandizota koymak olabilir. teybinizde 1 çift rca çıkışı olduğu için y kablo kullanarak 4 kanal anfi takılır. ses kalitesi 2 çift rca lı teyp kadar olmayacaktır, yinede iş görür. diğer kapı hoparlörleri ise teyp çıkışlarından beslenebilir.

diğer konu ise sesin önden gelmesi akustik açısından daha iyidir. soundmagus compları ön kapıya uydurabilirseniz ses kalitesi için daha iyi olur bilginiz olsun.

Ses olarak şu anda kullandığım Pioneer teyibin çıkışlarından daha iyi duruma gelir mi? Yani kısacası beni tatmin eder mi? Giriş seviyesi bir set olduğunun farkındayım. Veya başka ne yapılabilir?

• quote:

quote:

quote:

Ses olarak şu anda kullandığım Pioneer teyibin çıkışlarından daha iyi duruma gelir mi? Yani kısacası beni tatmin eder mi? Giriş seviyesi bir set olduğunun farkındayım. Veya başka ne yapılabilir?

soundmagus seti dediğim şkilde bağlarsan seste büyük oranda değişim olacak. gerçek ve kaliteli müzikte subwoofer şarttır. (sadece türkü dinliyorsan şart değil tabi) bass ses bikere başlı başına müzikte olmazsa olmaz. sen şuan kapılardan aldığın seste müziğin bir çok kısmını duymuyorsun. teyp en az Pioneer 2950 ile değişirse 2 çift rca daha kaliteli olur. eğer dersen ben bluetoothlu ve 2 çift rcalı teyp istiyorum, direk pioneer 3950bt modeline geç derim. çok kafa karışacak bir durum yok, bu iş bütçeye bakıyor. önerim iki iki yapmayın. ne gerekiyorsa tek sefer alın, gerekirse taksit , borç vs, hepsini tek seferde yaptırın, müziğin tadını çıkartın.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.