Şimdi Ara

Tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir vakıf üniversitesinin Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünde 1.sınıf öğrencisiyim.Sizlere aklıma takılan bir şeyi danışmak istiyorum.Bölümüm Türkçe ama okulun İngilizce bölüm seçeneceği de var ve istersem sene sonunda öss ile vs geçebilirim ve 2.sınıftan devam edebilirim..Okulum fazla tanınmış bi vakıf üniversitesi değil mühendisliği daha 3.sınıfta.Benim sizlerin fikrini almak istediğim konu şu.Siz olsanız devlet üniversitesinde(aslında istediğim kocaeli elektrik) mi okursunuz yoksa vakıf üniversitesinde ingilizce bölümden mi devam edersiniz.Açık konuşmak gerekirse çok çalışkan değilim bu bir gerçek fazla çalışmıyorum ama İngilizce bölüme geçersem de okuyabilirim yine.Siz olsanız ne yapmayı düşünürsünüz.

Teşekkürler.

• Güncel arkadaşlar.
  • Fikri olan yok mu ?
  • ?
  • İnglizce oku vakıf üniversiteleri artık devletlerden daha iyi olmaya başladılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: judgmenter

İnglizce oku vakıf üniversiteleri artık devletlerden daha iyi olmaya başladılar.

Teşekkür ederim sonunda birisi önemseyipte cevap verdi.

Açıkcası çok emin değilim akademik kadro veya devlet üniversitesinin imajı daha önemli olmyor mu ?
  • Devletlerin imajını bilmem ama akademik kadro artık özellerde daha iyi tabi devlet para vermiyor özeller veriyor iyi profeförde oraya gidiyor tabi aydın üniversitesinden bahsetmiyorum FSM iyidir mesela ortalama puanlı olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KlipteX

Merhaba arkadaşlar.

Bir vakıf üniversitesinin Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünde 1.sınıf öğrencisiyim.Sizlere aklıma takılan bir şeyi danışmak istiyorum.Bölümüm Türkçe ama okulun İngilizce bölüm seçeneceği de var ve istersem sene sonunda öss ile vs geçebilirim ve 2.sınıftan devam edebilirim..Okulum fazla tanınmış bi vakıf üniversitesi değil mühendisliği daha 3.sınıfta.Benim sizlerin fikrini almak istediğim konu şu.Siz olsanız devlet üniversitesinde(aslında istediğim kocaeli elektrik) mi okursunuz yoksa vakıf üniversitesinde ingilizce bölümden mi devam edersiniz.Açık konuşmak gerekirse çok çalışkan değilim bu bir gerçek fazla çalışmıyorum ama İngilizce bölüme geçersem de okuyabilirim yine.Siz olsanız ne yapmayı düşünürsünüz.

Teşekkürler.

vakıf ile devlet arasında fark yok. sadece istedikleri para fazla. yeditepe,acıbadem,koç sabançı ün. okumuyorsanız. diğerleri nin iddalı olmadıkları alanlar dışındaki bölümleri paraları "fazla para"dan biraz az para istiyorlarlar.
    ingilizceniz iyi ise gidip okuyabilirsiniz ama kötü ise sonradan pişman da olabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: KlipteX

quote:

Orijinalden alıntı: judgmenter

İnglizce oku vakıf üniversiteleri artık devletlerden daha iyi olmaya başladılar.

Teşekkür ederim sonunda birisi önemseyipte cevap verdi.

Açıkcası çok emin değilim akademik kadro veya devlet üniversitesinin imajı daha önemli olmyor mu ?

Okuduğun vakıf üniversitesine göre değişir bazı vakıf üniversiteleri aldıkları paralarla ogrencilerine cok iyi olanaklar sağlarken bazıları seni soymak için uğraşıp durur veya tabiri caizse parayla diploma satar.istanbuldaki universitelerden arel aydın beykent bu tarz vakıf üniversiteleri diye biliyorum.Okuduğun üniversiteyı gidebiliceğin üniversiteleri söylersen eğer forum üyeleri sana daha rahat yardımcı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anladım arkadaşlar ingilizcem fena değil okuyabileceğimi düşünüyorum bi de bizim okulda okumak daha kolay ingilizceyi en iyi yanı bu anlamadığımda Türkçe derslere falan girebilirim.Okuduğum okul Kayseri de sınavla nereye gidebilirim henüz bilmiyorum açıkcası.
  • Güncel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.