Şimdi Ara

Tavsiye yardimiiii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar su an 4s im var ama bugun note3 u inceledim saturnde ve cok hosuma gittti sizce 4s ten sonra bi sikinti yasarmiyim. 4s in ekrani artik kucuk gelmeye basladi o yuzden gecmek istiyorum . Benim aklimdaki tek sikintim telefon takilma yapmasin istiyorim yani sistem stabil mi calisiyor yoksa ara sira acma kapama yapmak lazim mi? Birde inceledim cok hosuma gitti telefon ne biliyom gonlum kaydi yani iphonedan baska kulllanmam diyordun ana note 3 ten sonra fikrim biraz degisti :) bisi daha var bu telefon beni 3-4 sene goturur mu su an 4s ten memnunum ama etrafimda surekli s4 ler falan gordukte telefonum
    Kucuk gelemeye basladi :D son bisi daha yoksa iphone 6 yi mi beklesem :D birde note 3 un arkasi deri siyah olani cok hos sex apeli cok yuksek:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Android ve stabil kelimesi yanyana kullanılamaz. Kasar. Feci kasar. Ekran büyüklügüne aldanıp gecme. Pişman olursun . Android den iphonea geçmiş biri olarak sakın gecme diyorum (s3)

• troy kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar abartmış aşırı kasmaz üst seviye Androidler büyük ekran harici alma tek avantajı büyük ekran zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan Mmc

Arkadaşlar abartmış aşırı kasmaz üst seviye Androidler büyük ekran harici alma tek avantajı büyük ekran zaten

Note 3 yeni cikti zaten ust seviye bir tekefon diye dusunuyorum 1-2 ay gecsin fiyatlari biraz dussun buyuk ihtimal gecis yapicam

• 3-4 sene goturmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

3-4 sene goturmez.

Ya 4s i ilk ciktigi gibi almistim bu sure kadar goturur bence beni gibime geliyor ya yaptiklarim cunku forumda takilmak whatsaapp mesaj falan filan konusma birde cok ozel seyler yapmiyorum
    Telefonda oyun falan duz kullaniyorum direk ben buyuk ekran istedigim icin alicam zaten

• Son bi kez daha upliyim

• Alma kardeşim alma android alınmaz. Bedava verseler almam
  • neyse bakalim biraz sure gecsinde
  • Bence iphone dan vazgecme derim. Android telefonlar stabil deyil ve virüs tehlikesi de oldukca yüksek. Apple bir numara derim.
  • 4s seni 1 sene daha rahat götürür,iphone 6 yı bekle derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faruk3

4s seni 1 sene daha rahat götürür,iphone 6 yı bekle derim

ya 4s i satma arifesine girdim ya elimden dustu kenari kirildi böyle devam edicem galiba of offf
  • kardeşim geçiyorsan ekran için geç afedersin 4s in ekranı göt kadar .Bu olay tamamen psikolojik eğer rahatsız hissediyorsan git apple büyük ekranlı telefon yapana kadar note 3 al kullan android cihazlar o kadarda kötü değil sonuçta 500 liralık android tel var 2000 liralık android var ama ekran büyük işte birde başımıza ios 7 geldi aslan gibi cihazlarımız kedi oldu :@
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.