Şimdi Ara

Tavsiye-Yardım Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar eski bir bilgisayarım var sanırım 2011 de almıştık tam hatırlamıyorum. Ekran kartını değiştirmek istiyorum fakat son çıkan ekran kartlarının benim işlemcime ve anakartıma uyumlu olmayacağını düşünüyorum. Benim işlemcim ve anakartıma uygun daha iyi bir ekran kartı önerebilir misiniz League Of Legends oynuyorum başka oyunlarla pek aram yoktur. Yüksek fps alsam fena olmaz niyetim o. Bir de windows 7 ye geçirmek istiyorum bilgisayarı ram takviyesi gerekiyor sanırım yardımcı olursanız sevinirim. Yanlışlarım varsa affola düzeltmenizi bekliyorum.

Sistemin Fotoğrafları:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JMartinez -- 17 Nisan 2014; 19:52:02 >

• Uyumsuzluk olmaz ama sadece lol oynuyorsanız boş yere masraf yapmayın.
  • psuda yeterse hd7770 öneririm
  • hocam bazen ekranda yoğun grafik olduğunda gecikmeler olabiliyor rahatsız edici bir şey bir öneriniz olur mu?

@milesbroke
  • Ekran kartı ve cpu kullanımını anlık gösteren programlar var oradan anlık yüklere bakabilirsiniz. Yazılımları da güncelse yüksek çözünürlükler olmadığı sürece pek sorun çıkarmaması lazım. Eğer sorun devam ederse yeni bir ekran kartı bakarız size.
  • Elinizdeki psu nün 12v kanalından kaç w verdiğin ve bütçenizi yazarsanız yardımcı olabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapkara Kartal

Elinizdeki psu nün 12v kanalından kaç w verdiğin ve bütçenizi yazarsanız yardımcı olabilirim

Şöyle bir şey var ama o değerler burada mı? Bütçe olarak 200tl. Bir de ilk mesajımda sormuştum windows 7 yüklesem sorun olur mu? Ram yükseltebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JMartinez -- 17 Nisan 2014; 21:55:00 >

• Dostum psu çöp anakartın destekliyorsa c2d veya c2q işlemci al sonra psu değiştir

7 bu sistemde iyi olmaz 64 bit xp kur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kapkara Kartal -- 17 Nisan 2014; 22:07:27 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sağ ol hocam yardımlar için @Kapkara Kartal
  • quote:

Orijinalden alıntı: milesbroke

Ekran kartı ve cpu kullanımını anlık gösteren programlar var oradan anlık yüklere bakabilirsiniz. Yazılımları da güncelse yüksek çözünürlükler olmadığı sürece pek sorun çıkarmaması lazım. Eğer sorun devam ederse yeni bir ekran kartı bakarız size.

şöyle bir şey buldum ama doğru mudur?

Tavsiye-Yardım Ekran Kartı Tavsiye-Yardım Ekran Kartı Tavsiye-Yardım Ekran Kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JMartinez -- 17 Nisan 2014; 22:15:14 >

• JMartinez kullanıcısına yanıt
    Dediğim bu değildi aslında. Psu'nuzu değiştirin yukarıda söylendiği gibi. Eğer değiştirirseniz 200 tl yi geçmeyecek bir ekran kartı bulunur.
  • psu tavsiyesi alabilir miyim?
    @milesbroke @Kapkara Kartal
  • JMartinez kullanıcısına yanıt
    Ben şu an vs550 kullanıyorum ve memnunum. Ancak daha iyi önerileri olan da olabilir. Bence siz yavaştan bilgisayar toplamaya başlayın. Bu sistem sizi ne kadar götürür bilmem. İleride sadece lol oynamak yerine yeni oyunlar da oynamak isteyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JMartinez

psu tavsiyesi alabilir miyim?
    @milesbroke @Kapkara Kartal

vs 450

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.