Şimdi Ara

tavsiye vespa et4 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
9.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Power

quote:

Orijinalden alıntı: zeroshut

teşekurler hocam... eet hocam et4 aldım gayet memnunum gerek tipi olsun gerek cekimi olsun gayet güzel...

tek bi sorunum var o da yedek parca fiyatları... cidden ogrenci falansanız paranızı zar zor biriktirip aldıysanız zorlayabiliyor insanı...

örnek verecek olursak mondial marka bi motorun fren teli 5-10tl ye bulunurken ve servis işcilik için 15-20tl alırken bu işlemler vespa da fren teli 55tl ve işçilik için de 40-50tl alınıyor...

başka sorularınız varsa seve seve cevap verebilirim hatta istanbul içindeyseniz motora bakmaya gelebilirsiniz....

Hocam öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız binmeniz dileği ile.
    Bende bugün a2 ehliyeti için kaydımı yaptırdım sürücü kursuna. Bir andan da motor araştırıyorum. Hiç tecrübem olmadığı için otomatik scooterları tercih
    edeceğim. Vespa'lara benim gözümde her zaman kayıyor. Ama 2.eli çok pahalı. O yüzden bende tipi çok benzediği için SYM'lere bakıyorum.
    Ve öğrenciyim Vespa'nın bakımı ve yedek parça olayı belimi büker sanırım. Ama çevremden de duydum Vespa 2.el de değer kaybı çok az oluyormuş.

benm tercihim ilk basta otomatik vitesten yana... vespa da ilk tercihe uygun bi scooter ama işte belirttigim kotu yanları var yedek parca falan...

herseyi düşünüp eksigiyle dogrusuyla bir secim yapacak olursak sanırım ilk motor için en iyi tercih 2.el temiz bi vespa.. neden diyecek olursanız begenmesseniz yada tarzınızı degiştirmek isterseniz hem satmanız kolay olur hemde zararınız cok az olur...

sizin gibi kararsız kalmıştım bende ama şuan herseye ragmen bazen su yedek parca olayına cok kızsamda vespa diyorum... gorenler hayran kalıyor sorular soruyorlar takım elbise ile binilebilir bu motora kimse boyle garip garip bakmaz:)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Power

quote:

teşekurler hocam... eet hocam et4 aldım gayet memnunum gerek tipi olsun gerek cekimi olsun gayet güzel...

tek bi sorunum var o da yedek parca fiyatları... cidden ogrenci falansanız paranızı zar zor biriktirip aldıysanız zorlayabiliyor insanı...

örnek verecek olursak mondial marka bi motorun fren teli 5-10tl ye bulunurken ve servis işcilik için 15-20tl alırken bu işlemler vespa da fren teli 55tl ve işçilik için de 40-50tl alınıyor...

başka sorularınız varsa seve seve cevap verebilirim hatta istanbul içindeyseniz motora bakmaya gelebilirsiniz....

Hocam öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız binmeniz dileği ile.
    Bende bugün a2 ehliyeti için kaydımı yaptırdım sürücü kursuna. Bir andan da motor araştırıyorum. Hiç tecrübem olmadığı için otomatik scooterları tercih
    edeceğim. Vespa'lara benim gözümde her zaman kayıyor. Ama 2.eli çok pahalı. O yüzden bende tipi çok benzediği için SYM'lere bakıyorum.
    Ve öğrenciyim Vespa'nın bakımı ve yedek parça olayı belimi büker sanırım. Ama çevremden de duydum Vespa 2.el de değer kaybı çok az oluyormuş.

benm tercihim ilk basta otomatik vitesten yana... vespa da ilk tercihe uygun bi scooter ama işte belirttigim kotu yanları var yedek parca falan...

herseyi düşünüp eksigiyle dogrusuyla bir secim yapacak olursak sanırım ilk motor için en iyi tercih 2.el temiz bi vespa.. neden diyecek olursanız begenmesseniz yada tarzınızı degiştirmek isterseniz hem satmanız kolay olur hemde zararınız cok az olur...

sizin gibi kararsız kalmıştım bende ama şuan herseye ragmen bazen su yedek parca olayına cok kızsamda vespa diyorum... gorenler hayran kalıyor sorular soruyorlar takım elbise ile binilebilir bu motora kimse boyle garip garip bakmaz:)

Görüntüsünden asla sıkılmam çünkü Görsel İletişim ve Tasarım öğrencisiyim o tarz bir motor çok işime yarar. Yedek parça ve bakım fiyatlarını
    araştıracağım. İnş olursa Vespa olur.

• Vespa al, torun tombalak da binsin derim
  • Usta bu ET4ların fiyatları niye bu kadar yüksek bilen var mı?İkinci elde Vespa'yı kendi içinde karşılaştırdığımda çok anlamsız bir yerde duruyor.Bin lira üstüne LX'ler varken 2000 model için 5binden fazla istiyorlar.Ben de ET4 bakıyorum şu sıralar ancak çok yüksek tutuyorlar fiyatı ve açıkçası bu yüzden çok kararsız kaldım.Sonuçta bu adamlar bundan 5-6 sene önce zaten o paraya almışlar,üzerine o kadar yol yapmışlar.Tamam Vespa,İtalyan falan ama yine de ikinci el satıyorsun be kardeşim biraz insaf.Neyse sizin motorunuz hayırlı olsun.Muhtemelen ben de o civarda bir meblağda bulursam alacağım...
  • Hayırlı olsun Dediğin gibi yedek parça fiyatları diğer markalara göre pahalı ama kaza yapmadığınız sürece yedek parça gerektiren bir motor değil zaten çoğu italyan böyledir Aprilia'sı olsun Ducati'si olsun.KAza dışında yedek parça gerektirmez.Ama gerekirsede sıkıştırır sürücünün bütçesini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspfreak -- 3 Haziran 2012; 12:34:46 >

Orijinalden alıntı: davul sopasi

Usta bu ET4ların fiyatları niye bu kadar yüksek bilen var mı?İkinci elde Vespa'yı kendi içinde karşılaştırdığımda çok anlamsız bir yerde duruyor.Bin lira üstüne LX'ler varken 2000 model için 5binden fazla istiyorlar.Ben de ET4 bakıyorum şu sıralar ancak çok yüksek tutuyorlar fiyatı ve açıkçası bu yüzden çok kararsız kaldım.Sonuçta bu adamlar bundan 5-6 sene önce zaten o paraya almışlar,üzerine o kadar yol yapmışlar.Tamam Vespa,İtalyan falan ama yine de ikinci el satıyorsun be kardeşim biraz insaf.Neyse sizin motorunuz hayırlı olsun.Muhtemelen ben de o civarda bir meblağda bulursam alacağım...

bende arastırırken 2008 yıllarında verilmiş et4 ilanı vardı 3bin tlye... bende anlamadım fiat konusunu ama yapacak cok birsey yok fiatlar 4000-5500 arasında degişiyor...

fiyatların hala yuksek olmasının sebebi govdesinin sac olması olabilir ama benmkisi sadece bir tahmin...

• Fiyatlarının yüksek olmasının sebebi ömürlük motorlar olmaları ancak yine de üretimi durdurulmuş yerine yenisi gelmiş bir motoru aldığınız fiyata satamazsınız,ET4 için özel durum Vespalar içinde fiyatının yüksek olması,2000 model 20000de ET4 için 2005 GT200 ile aynı parayı istiyorlar.Cidden anlamıyorum bu insanları...
  • Biraz eski bir konu ama vespa et4 150 yedek parça fiyatlarına aşağıdaki siteden de bakabilirsiniz.Gerçi ben Yamaha kullanıyorum bu arada vespa ya o fiyatları nasıl veriyor insanlar anlamıyorum.Vespa Yedek Parça

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogu0 -- 17 Temmuz 2019; 18:26:41 >
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.