Şimdi Ara

tavsiye rc helikopter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler rc helikopter almak istiyorum yeni başlıyacagmda sizce şu ürün nasıl
    bütçem 100. tl suan başka neler önerebilirsiniz
    www.erenhobby.com/F2010-4-KANALLI-PRO-HELIKOPTER,PR-6679.html

• Helikoptere yani başlayacaksan sana tavsiyem simülatör ile başla..

Bu oyuncağa 100tl vereceksin 2 gün sonra kırılacak ve gidip yenisini alacaksın...

Bu böyle devam edecek ama simülatör ile başlayıp hover ve alan turu yaparak başlarsan 450 500 550 gibi büyük heli lere geçtiğinde çok zorlanmazsın ve bu oyuncaklara yatıracağın parada , büyük heli alana kadar cebince kalacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Annalyze

Helikoptere yani başlayacaksan sana tavsiyem simülatör ile başla..

Bu oyuncağa 100tl vereceksin 2 gün sonra kırılacak ve gidip yenisini alacaksın...

Bu böyle devam edecek ama simülatör ile başlayıp hover ve alan turu yaparak başlarsan 450 500 550 gibi büyük heli lere geçtiğinde çok zorlanmazsın ve bu oyuncaklara yatıracağın parada , büyük heli alana kadar cebince kalacak

cevap verdiğiniz için teşekkürler hocam. onuda düşündüm ama sıkılırim diye alıyim dedimve sipariş ettim ama bunun oyuncak olduğunu bilmiyordum eren hobi ile görüştüm ilk başlayanlar için bu gayet uygun dediler bide bişey soruyum oyuncak olduğunu nasıl anlıyorsunuz

• http://www.topmodels.com.tr/e_sky_nano_ultra_stabil_micro_4_kanalli_helikopter_seti_1_urunu.html#Anchor
    arkadaşlar bende bunu almayı düşünüyorum yeni başlıcam sizce oyuncakmı yada 200tl bütcem var önerebilceginiz model varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsgtc -- 18 Mart 2012; 1:20:09 >
  • Solo pro, lama v4, w911
  • Esky coaxial serilerini tek gecerim.
    Hem yedek parcasi sorun olmuyo hemde adam gibi modelleri var.
    2.4 lerinden al butcen yeterse.
  • 100 TL bütçeyle Double Horse 9074 U.K.Gyrolu Helikopter almayı düşünüyorum 100 tl ye iyi başka iyi bir ürün varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: srabonn

100 TL bütçeyle Double Horse 9074 U.K.Gyrolu Helikopter almayı düşünüyorum 100 tl ye iyi başka iyi bir ürün varmı?

Yurtdışından getirtebilirim dersen Solo Pro v2 var, 47$ fiyatı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.