Şimdi Ara

tavsiye mmoropg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba bana bir mmorpg oyun tavsiye edermisiniz.Oyunda asasian classı bulunsun :D.Sürükleyici güzel bişe sizin oynadığınız bi oyun var bekliyorm

• Karahan Online.Oyunla ilgili bilgileri forumda bulunan rehberde bulabilirsin..
  • onu salla fazla geniş diğil
  • Sen Harita Genişliği olarak birşeyler mi arıyorsun yoksa Sistme genişliğimi?

Sistem genişliği arıyorsan :

Crafting (zanaat)
    Gatharing (toplama)
    Travel
    Quest

gibi sistemlerin geliştiği oyunlara bakmalısın

Harita genişliği arıyorsan 2.5 GB+ Tüm oyunların haritası gayet geniş ve büyüktür.

not : 1 GB altı oyunlarında genişliği olabilir ama grafiksel olarak birşey beklemeyeceksen.
  • yukarıda yeni mmorpg topiği var. oraya bak istersen
  • seni ancak world of warcraft keser bulabileceğin en geniş oyun. ama paralı
    edit:free arıyorsan perfect world entertainmentın oyunlarına bakabilirsin (Perfect world-Ether saga-Jade dynasty)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice King -- 9 Temmuz 2009; 21:12:30 >
  • başka tavsiye olan var mı söylediklerinizi inceliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Perfect World diyorum biz Brighidde 8-9 kişi oynuyoruz sana yardımcı olablirz
  • asas istiyosan Knight Online
  • asas türü birşeyler istiyorsan kesinlikle shaiya yı öneririm...görünmezlik,tuzaklar fln...süper...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Maveran

Karahan Online.Oyunla ilgili bilgileri forumda bulunan rehberde bulabilirsin..

Evet çok tuttular bu oyunuda.Bakıcam bende bi ara üşeniyorm.Nasıl bişey anlatsan biraz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: WoX~

quote:

Orjinalden alıntı: Maveran

Karahan Online.Oyunla ilgili bilgileri forumda bulunan rehberde bulabilirsin..

Evet çok tuttular bu oyunuda.Bakıcam bende bi ara üşeniyorm.Nasıl bişey anlatsan biraz ?

Hiç tavsiye etmiyorum,Çoluk Çocuk hat safhada.5 Dakikada bir Küfür yiyorsun,Ayrıca Oyunun yönetimide kaliteli değil.Küfür edenleri banladık diyorlar 2 gün sonra Adamı pazarda görüyorum(En aşağı küfür 6 gün bandan başlıyor)

Hiç tavsiye etmiyorum.Başka bir arkadaşımızın dediği Gibi Shaiya Online'a başla gayet zevkli oyun PVP olayı falan gayet iyi,Hiç uğraşma çoluk çocukla

• karahan online da metin2 gibi...şu anda tam öyle olmadıysa bile yakında olur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.