Şimdi Ara

Tavsiye lazım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar.Öncelikle sıkı bir Naruto fanıyım.Mangadan takip etmekteyim Naruto'yu fillerlar yüzünden ancak insan bir zaman sonra bunalıyor.Mangayı okumaktan değil kesinlikle sadece o manganın çıkmasını beklemekten sıkılıyor.Bu bekleme sürecinde izleyebileceğim bir anime tavsiye eder misiniz?Ne zamandır arayış içindeyim ama kendime göre bir şeyler bulamadım.Bi de abartılacak derecede kan olan bazı animelerde görmüştüm o tür bişiler istemiyorum.Bir de sürükleyici olsun.Gerçi Death Note'a filan baya güzel diyolardı başlamayı düşünüyorum bu animeye ama sizlerin de önerilerini almak istedim.Şimdiden teşekkürler

• Death Note kısa ve güzeldir.

Naruto gibi uzun istersende tabikide Bleach ve One Piece.
  • Istedigin tarzla ilgili biraz daha ayrinti versen daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Raist]

Istedigin tarzla ilgili biraz daha ayrinti versen daha iyi olur

Naruto beni çok sarmıştı.Yani Naruto gibi sürükleyici olursa güzel olur.Hani ilk bölümü izledikten sonra beni etkisi altına alsın.Onun dışında istediğim özel bişi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zierox -- 6 Ocak 2012; 18:12:57 >
  • Full Metal Alchemist'e başlamayı planlıyorum da bi sorunum var.Full Metal Alchemist:Brotherhood hep bu karşıma çıkıyor.Bundan mı başlanacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: moraldecay

Full Metal Alchemist'e başlamayı planlıyorum da bi sorunum var.Full Metal Alchemist:Brotherhood hep bu karşıma çıkıyor.Bundan mı başlanacak?

Brotherhood u henüz izlemedim ama bildiğim kadarıyla asıl manga Brotherhood kısmında işleniyo. SANIRIM sadece brotherhood'u izlesen yeter. Hem o daha iyiymiş.
  • naruto gibi anime var mı ki? varsa ben de başliyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun sistem için tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    Tavsiye istiyorum.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Full Metal Alchemist'e başlamayı planlıyorum da bi sorunum var.Full Metal Alchemist:Brotherhood hep bu karşıma çıkıyor.Bundan mı başlanacak?

Brotherhood izle yeter
  • quote:

Full Metal Alchemist:Brotherhood mangaya daha fazla uyularak tekrar düzenlendi öbürünü izlemene gerek yok hem çizim açısından hem de mangaya uygunluk açısından daha iyi yani direkt Brotherhooddan başla derim ben.
  • İyi de kardeş bunun için ana konu var.
    http://forum.donanimhaber.com/m_35421840/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.