Şimdi Ara

Tavsiye istiyorum ( Yardim )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu sene ehliyet aliyorum nasip ise agustosta cıkıyor ehliyetim.
    Simdi ben cok istedigimden dolayi sadece 1 milyar aciyor agustosa kadar bir tane kanuni veya mondial cup almayi düsünüyorum ondan sonra 1 1.5 sene para biriktirip ybr alicagim.
    Simdi benim bu cup 2.el alcagimdan dolayi nasil secmeliyim motoru mesela 2006 2007 model cup tarzlari var bu fiyatlarda bunlar beni 1 1.5 sene yaz kıs tasir mi sorunsuz sekilde birde ne kadar az bulabilirsem o kadar km'si az olan motor almaya calişacagim baska sizin tavsiyeleriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 16 Temmuz 2010; 19:49:40 >

• 1000 milyar büyük para

mondial uag, kuba km125-6 önerebilirim. ikinci ellerde temiz ve ucuz bulabilirsin o fiyata...
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

1000 milyar büyük para

mondial uag, kuba km125-6 önerebilirim. ikinci ellerde temiz ve ucuz bulabilirsin o fiyata...

1 milyar dicektim hocam

bakicagim birde bizim bura kucuk oldugundan o modeller bulunmuyor hocam mesela istanbuldan yada izmirden yada baska yerden kargoyla kaca getirebiliriz motoru
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

1000 milyar büyük para

1 milyar dicektim hocam

bakicagim birde bizim bura kucuk oldugundan o modeller bulunmuyor hocam mesela istanbuldan yada izmirden yada baska yerden kargoyla kaca getirebiliriz motoru

valla o konu hakkında pek bilgim yok hoca. nerelisin sen???
    bizim buralarda zibil gibi bu motorlar...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

1000 milyar büyük para

1 milyar dicektim hocam

valla o konu hakkında pek bilgim yok hoca. nerelisin sen???
    bizim buralarda zibil gibi bu motorlar...

Balikesir / Merkez hocam.

Birde eger manisada varsa ordan getirebilirim manisa / Saruhanlida polis amcam varda ondan dolayi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TAVSİYE İSTİYORUM
    15 yıl önce açıldı
    Bana acil yardim lazim
    9 yıl önce açıldı
    Acil Tavsiye Gerekiyor
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.