Şimdi Ara

Tavsiye | Bulaşık Makinesi - 900-1300 TL Arası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. Valide hanımın bulaşık makinesi bozuldu. Samsung markaydı. Bir daha tövbe.

Yerli malı ve samsung vs istemiyorum. Yakın zamanda araştırma yapmış bu fiyatlara tavsiye edecek olan varsa çok makbule geçer.

Siemens, Bosch, Profilo. Bu üçü arasında gidip geliyorum hiç farketmez.

Program sayısının hiç önemi yok. 7+ aldık da ne oldu hep tek program kullanıldı.

2-4 arası programlı, beyaz-gri-siyah renk farketmez teknolojik olarak 1-2 özelliği olursa çok güzel olur. Ben ara ara buraya tavsiye olarak modeller ekleyeceğim. Bayrama doğru satın alacağız. Teşekkürler.

Bosch SMS43D08TR SilencePlus A+ 4 Programlı Bulaşık Makinesi - 1.278,00 TL --- Hepsiburada
    Bosch SMS20D02TR ActiveWater A+ 2 Programlı Bulaşık Makinesi - 984,99 TL --- Hepsiburada
    Bosch SMS43D12TR SilencePlus A+ 4 Programlı Bulaşık Makinesi - 1.175,00 TL --- Hepsiburada

Profilo BM2021EA A+ 2 Programlı Bulaşık Makinesi - 863,00 TL --- Hepsiburada
    Profilo BM4223EG A+ 4 Programlı Bulaşık Makinesi - 894,00 TL --- Hepsiburada
    Profilo BM4190EG A+ 4 Programlı Gri Bulaşık Makinesi - 963,00 TL --- Hepsiburada

SN22E200TR -« jetMatic Bulaşık makinesi - 899,00 TL --- N11

Siemenste şöyle bir durum var , sabit ürün program sayısı artıyor haliyle fiyatta artıyor. Siemens al geç diyen varsa içinden tercih yapıp alayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeniorAwesome -- 17 Haziran 2017; 16:8:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.