Şimdi Ara

Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde arkadaşlar arasında yeni telefon muhabbeti açıldı bana GM Discovery'i tavsiye ettiler.Benim telefonda yapacağım işler belli: Youtube'dan video izleme, uzun yolculuklarda ve bilgisayarımdan uzaktayken zaman geçirebileceğim şeyler.Eski Blackberry telefonum bunların hiçbirini yapamadığı için almaya karar verdim.
    Fiyat biraz pahalı gibi geldi acaba 650 TL daha ucuza 4 gb bulabilirmiyim?

• Fiyat performans acısından GMD daha ıyı telefon yoktur. Sanırım telefonu alalı 7 aydan fazla oldu. Su ana kadar hıc bır sorunla karsılasmadım. Illakı hatalı cıkan telefonlar olmustur. Ama buyuk bır cogunluk halınden memnun. Su ana kadar 4 guncelleme aldı. Yanı getıren fırmada telefonun arkasında duruyor. Ekranı cok cok ıyı.. Ips ekran 4.7 ınc. 4cekırkdek ıslemcı. Oyun konusunda sıkıntı yok. Su ana kadar yukledıgım butun oyunlar sorunsuz calıstı. Internetı gercekten hızlı. 3g turkcell kullanıyorum. Kamera 8mp. Fıyatına gore cekımı ıyı.
    Yalnız ses kaydetme olayı muhtesem. Sahnede yuksek sounda bıle ses cızırıtısı yapmıyor. Basslar dolgun gelıyor. Iyı kaydedıyor seslerı. Muzık dınleme kalıtesı orta sevıye. ama kesınlıkle ıs goruyor. Bır tek kendı kulaklıgı dısında denedıgım dıger kulaklıklarda ıphone uyumlu kulaklıklarla uyumsuz cıktı. Ben kesınlıkle fıyatını sonuna kadar hakkettıgını dusunuyorum. Tabıkı 1500 - 2000 tl telefonlar daha ıyı ama bu telefonla aralarında ucurum denecek fark yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Crouzer

Geçenlerde arkadaşlar arasında yeni telefon muhabbeti açıldı bana GM Discovery'i tavsiye ettiler.Benim telefonda yapacağım işler belli: Youtube'dan video izleme, uzun yolculuklarda ve bilgisayarımdan uzaktayken zaman geçirebileceğim şeyler.Eski Blackberry telefonum bunların hiçbirini yapamadığı için almaya karar verdim.

Bayramdan once arastırdım olu pıksel sorunlarına ragmen cesaret ettım taksdıtle aldım,halada oduyorum halıylen olu pıksel cıkmadı cok sukur dedım,oyunlar falan oynuorum ooo fena dedım bu fıayat aldık ıyıde goturuyo,burası aynen boyle oyunların cogunu ındırme sorunu olmazsa oynuor,dedımkı dusurmedıkce bunu kullanırım ben kasa ultra dandık cunku,en azından bana gore...

neyse kılıf falan arıyoru o sıra bulunmuyor pek,sarj az gıdıo ama batarya oturunca duzelır falan dedım forumları okuyorum oyle denıyor yaa ama bu sure uzamadaı hatta kısaldı gıbı gelıodu ınceden kıllandım ama yersızdır dedım,bır sabah geceden taktıgım sarj sabah dolmamaıstı gecede elektrık kesıldı belkıde dedım,buda fazla ıyımserlıkmıs anladım aynı gun arkadasın sarjı ıle denedım mafıs,ıkı uc sefer sonra duzeldı sonra yıne aynı,servıse gıttık tabı halıylen caaatt para ısteme mevzusu ınceden lafları soktum ama adamlar pıskındı bıldıgın...

kasanın dandıklıgı tamamda,sevısın dandıklıgını allah yasatmasın ,ucretı ıle yaptırdım daha 1 aylık telefonumu soket bılmem nesı falan ıcıne 50 lıra sıkısmıs sanırsam,neyse dedım telefon 700 e gelmıs gıbı sayarım dıye tesellı buldum uc-5 gun sorna telefonun ıcnınde bırsey sallanıomus gıbı takırtı sesı geldı sonra kesıldı servıse saatler sonra ulastım getırın UCRETI MUKABILINDE olabılır bakarız yada garantıye gırıyormu dıye soyledıler...

sokete ıyıce dıkkat ederek kullanmıstım,kırılan bır parca olmadıgına emınım en azından ben kırmadıgıma emınım goturmedım tabıkı,oradakı olu pıksel sıkıntısı yasayan arkadaslarada soylenelerı burda soylemıyorum degmez telpaya bu kadar emek harcamama..

velhasıl kelam telefon fıyatına gore guzel,cok ıhtıyacın altından kalkar,bu fıyata baskadabu ozellıklerı kımse veremez egrıye egrı dogruya dogru,fakat bu kadar kalıtesız malzeme sarjından kulaklıga kasa malzemesıne kadar,servısın bu kadar herseyı garantı dısı saymaya calısması,ılgısızlıgı,telefonun her partısınde bır oncekı sorunun duzeltılıp yenılerının ortaya cıktıgı ve bundan sonra ne cıkacagı tam muamma,ben hala taksıdıgını odedıgım ve aylarca ıdeyecegım telefonu ver ben kullanır yaptırırım dıyen arkadasıma sattım gıttı,bır dahada degıl dıscovery gıbı kalıtesız malzemelı bır telefonu,telpa 800 e ıphone 5 verse yınede dusunmem bile.

• Bi bitin artık, tükenin be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Geçenlerde arkadaşlar arasında yeni telefon muhabbeti açıldı bana GM Discovery'i tavsiye ettiler.Benim telefonda yapacağım işler belli: Youtube'dan video izleme, uzun yolculuklarda ve bilgisayarımdan uzaktayken zaman geçirebileceğim şeyler.Eski Blackberry telefonum bunların hiçbirini yapamadığı için almaya karar verdim.

O cıvarda xperia m onerırım,adam gıbı, saglam,yenı teknolojı bır telefonun olsun.

• quote:

dıscovery gercekten sıkıntı,saglam degıl ve servısı cok çakal okufdugum kadarıyla bence uzak durulması gerekır.
  • genısce bır zamanında ımzamdakı lınkı ıncelemenı onerırım ,dıscovery cok sorunlu hatta tek cıhazda kombo yapmıs,sakın bulasma bence..

Tavsiye Tavsiye Tavsiye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye
    6 ay önce açıldı
    ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM
    13 yıl önce açıldı
    tavsiye lazım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • jerome34 kullanıcısına yanıt
    Okuduğum kadarıyla yazmışsınız kullanmadan neden kötü yorum yazıyorsunuz bırakında kullananlar yorum yazsın.

• dıscovery
  • quote:

Orijinalden alıntı: b3k1rr

Okuduğum kadarıyla yazmışsınız kullanmadan neden kötü yorum yazıyorsunuz bırakında kullananlar yorum yazsın.

haklısınız duzeltıyorum,buyrun kullananların yorumları...

http://forum.donanimhaber.com/m_83686887/tm.htm

• jerome34 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım bu telefonu 100 bin lerce kişi alıyor 15 20 kişi kötü yorum yapmıştır şikayetlerinde haklı da olabilirler hatalı ürün gelmiş olabilir sonucta elektronik işi şans işi htc one alacaktım ama okadar çok şikayet vardıki forumda bende az paraya cok iş yapan discovery aldım 2 ay önce ve gerçekten iyi ki almışım diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: RealSchule

Bi bitin artık, tükenin be

Mükemmel tespit

• Bu sorun yaşayanlar gmd nin sayfasına yapışmışlar mı? Memnun değilsiniz teli sattiysaniz hala buralarda ne arıyorsunuz gerçekten anlamaya çalışıyorum!

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

O cıvarda xperia m onerırım,adam gıbı, saglam,yenı teknolojı bır telefonun olsun.

Xperia M GMD nin yanında çok ezik kalır

• Çin oyuncagı ıle m yı kıyaslamam ben.cortex a7 lı dort cekırdegı ıyı bır dort cekırdek sayanlar gıtsın alsın dıscovery.

• Gmd kullanıyorum ama bunu aldıgımda xperia M fiyatı daha fazlaydı şuan 699 düşmüş telefonu inceledim
    dual core olmasına ragmen 11600 12000 alıyor antutudan
    ha fark ne kamera 5 - ekran 4 inç 480x854 tft işlemci dual
    Xperianın orta seviye cihazı
    şuan gm almasaydım alabilirdim

• 579 TL te n11 sitesinde cepport mağaza adli saticidan alabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.