Şimdi Ara

Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fotoğrafçılığa merak sardım ve bunu hobi olarak başlamak istiyorum ancak elimde şuan digital olmayan Canon Eos Rebel S film li bir model bulunuyor.Digital e geçmek istiyorum ancak şuanda acaba bununla ilerleyincemi geçsem yoksa direkmi alsam bilemedim öğrenciyim ailemden almadığım sürece bütçem en fazla 1200 1300 lira olabilir.Cevap yazarsanız sevinirim. İyi Forumlar...

PC:Aopen Nagas G6 Gaming Class Case 550watt psu/Intel Core i5 3.1 Ghz 2400 işlemci/MSI P67 Motherboard/MSI HD6850 Cyclone Power Edition/8GB GSKILL Dual Kit RAM/1TB Western Digital(WD) HDD/THX Sound Card/LG E2360 Monitor/Logitech MK700/710 Klavye Mouse set/Logitech F710 Controller wirelles/Yamaha Gold Cable In Headphones.
    Diğer:PS3/İpod touch 3/Canon Eos Rebel S/Canon Eos 1100D/BlackBerry Bold 9000/Yamaha ERG121UC2G Gold Edition signature electro guitar.
  • Konu yeri yanlış ama yinede yazayım.O aralıkta en uygun ve sıfır garantili olarak Canon 1100D+18-55is2 modeli vardır

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Konu yeri yanlış ama yinede yazayım.O aralıkta en uygun ve sıfır garantili olarak Canon 1100D+18-55is2 modeli vardır

Konu yerinin yanlış olduğunu yaklaşık 15dk önce bende farkettim ancak açtığım için tekrar açmak istemedim/2.olarakta dediğiniz modeli şu ara inceliyorum fiyatıda uygun geldi ama dediğim gibi öğrenciyim ve her öğrenci gibi sene sonu sonuçları bişeyleri göstericek.Yorumunuz için teşekkürler...
    PC:Aopen Nagas G6 Gaming Class Case 550watt psu/Intel Core i5 3.1 Ghz 2400 işlemci/MSI P67 Motherboard/MSI HD6850 Cyclone Power Edition/8GB GSKILL Dual Kit RAM/1TB Western Digital(WD) HDD/THX Sound Card/LG E2360 Monitor/Logitech MK700/710 Klavye Mouse set/Logitech F710 Controller wirelles/Yamaha Gold Cable In Headphones.
    Diğer:PS3/İpod touch 3/Canon Eos Rebel S/Canon Eos 1100D/BlackBerry Bold 9000/Yamaha ERG121UC2G Gold Edition signature electro guitar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye
    2 ay önce açıldı
    tavsiye
    4 yıl önce açıldı
    anime tavsiye edin
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.