Şimdi Ara

Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba, benim çok fazla boş vaktim olmadığı için fazla dizi izlemiş biri değilim. Toplasan 2, 3 tane yabancı dizi bitirmişimdir. Bundan dolayı zamanım boşa gitmesin diye, her kategoriden (komedi,... vs.) en kaliteli yabancı dizi önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Not: Eğer her kategoriden birkaç tane yabancı dizi önerecekseniz sıralamaya koyarsanız ve her kategoriden önereneceğiniz en kaliteli dizi sayısını minimuma indirirseniz çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basketbol oyuncusu -- 13 Mayıs 2018; 10:20:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Komedide izlediğim en kaliteli diziler Friends ve Parks and Recreation. The Office ve Arrested Development dizilerini de övüyorlar ancak henüz izleme fırsatım olmadı.

Dram türünde Six Feet Under, Westworld, Sons of Anarchy, Breaking Bad, Better Call Saul, The Leftovers, Fargo, This Is Us önerebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 13 Mayıs 2018; 13:29:18 >
  • Komedi de friends ve derin mizahlar içeren, mahlasımı da aldığım çizgi dizi south park. Bilim kurgu, Stranger Things ve Fringe. Oturup sinirsiz stressiz avukatları izlemek istiyorsan, Suits. Diyorsan ki ben mafya izlemek istiyorum ortalığın anasını bellesinler istiyorum, Peaky Blinders. Felsefik bir şey arıyorsan The Oz. Hapisten kaçsınlar yahu diyosan Prison Break. Otçu görmek istiyosan, Breaking Bad. Tarihe inip kan görmek istiyosan, Spartacus ve Vikings. Gibi gibi gibi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.