lisede çok tembeldim dersede önem veren bir tip değildim geçelim yeter kafasındaydım 3 leri zor kaldıran bir öğrenciyken 1 lerle tanıştım 9.sınıfta çoğu kez en iyi arkadaşlarım olmuşlardı ne dersi anlıyordum ne de anlamak için çaba harcıyordum biliyorum forumda benim gibi olanlar vardır lütfen ders notlarınızı yüksek tutun sonrasında benim gibi üzülmeyin küçüklükten beri doktor olmaktı hayalim ama gerçekleştirememiştim her sınav sonucumu gördüğümde sen nerde doktorluk nerde diyordum aslında sınav sonuçları beni derslere çalışmamda motive etmiyor aksine bırak kalemi diyordu sizce çekebilir miyim 15k lara bu arada sınavım kötü geçti malesef gözetmenlerin yüzünden türkçe soruları güme gitti bunca sene ygs ye girdim size tavsiye vereceğim 1-)matematikte klasik problem çözmekten vazgeçin geometrinin önemini daha da arttırdılar hatta lys de matematikle eşdeğer yaptılar ve ygs dede baya geodan zorladılar 2-)fenden yüzeysel çıkıyor biyolojiyi lys ile götürmeye gayret edin kalıtım önemli her sene 2 tane soruyorlar 3-)türkçeden paragraf çözseniz kafi ama kaliteli yayınlardan çözün ki sınavda takır takır yapın 4-)sosyalden tarih yoruma dayalı geliyor din kültüründe 4 yorum 1 bilgi felsefede de zorlamaya başladılar coğrafya hem kolay hem zor soru çeşitleri var lütfen çıkmış soruları çözün inanın 5 test çözseniz 1 test çıkmışlardan çözseniz çıkmışlar daha ağır basar not:dershaneye hiç gitmedim evde kendi çalışma ortamı zaten asosyalim liseden beri ve ders programının günde 6 saati oyundu :) lütfen çevrenizdekilere amca dayı dede vs aldırış etmeyin bu sizin hayatınız moral çok önemli bu dönemlerde tavsiyeden çok içimi döktüm kardeşlerim 55kdan 10k lara çekenler var yani acele etmeyin düzenli çalışın ygs %40 vs diyorlar ama gerçekte %28 alınıyor onun için çalışmaya devam edin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme