Şimdi Ara

Tavanım çöktü ev sahibi yaptırmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah ofisime geldim ve tavanımın fotoğraftaki gibi çöktüğünü gördüm. Burası dubleks ve üst kattaki terastan yağmur suyu sızıntısı ile bu hale gelmiş. Ev sahibine ilettim sorunu ancak bağırıp çağırarak her şeyiniz sorun bana yansıtmayın böyle şeyleri siz yaptıracaksınız dedi. Ben de 5-6 ay sonra çıkacağım kontrat bittiğinde. Burayı yaptırmasam böyle bıraksam ne olur? Ya da ne yapmamı önerirsiniz ev sahibi eli kolu uzun siyasi bir insan. Dava açmam durumunda sorun yaşayabilirim.

Tavanım çöktü ev sahibi yaptırmıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Kiracı olarak, Borçlar Kanunu uyarınca ev sahibiniz, kiralanan yerin kullanıma elverişli halde bulundurulmasından ve su sızıntısı gibi yapısal sorunların giderilmesinden sorumlu Tavanın çökmesi gibi durumlar, kiralananın esaslı ayıplarından sayılabileceğinden, ev sahibinizin bu sorunu gidermemesi halinde, ilgili masrafları kendiniz karşılayıp, ödediğiniz tutarı kira bedelinden mahsup edebilir veya ödemeyi ihtarname ile talep ederek hukuki yollara başvurabilirsiniz. Kontratı bitirdiğinizde mecuru eski haliyle teslim etme yükümlülüğünüz olduğu için, bu şekilde bırakmanız durumunda depozitonuzdan kesinti yapılabilir veya ev sahibi tarafından tazmin talebiyle karşılaşabilirsiniz. Dava açmaktan çekiniyorsanız noter aracılığıyla bir ihtar göndererek sorumluluğun ev sahibine ait olduğunu resmiyete kavuşturabilirsiniz.

• Hocam 1 boardex parçası nalburdan rica et para bile almaz,3 kg alçı ve biraz boya al alçı boya ustasına 1000 tl ver yapsın, ne hukuki süreçlerle ne mal sahibiyle uğraş sadakam olsun de geç.Tavanım çöktü ev sahibi yaptırmıyor 

• Noterden ihtar çekme parasına yaptırırsın bu hasarı.Değmez başımın gözümün sadakası olsun de geç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.