Şimdi Ara

Tavan hariç boyalı araç hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar ikinci el araç bakıyorum, bulduğum araç tavan hariç boyalı (değişeni yok) 2004 Citroen C2 1.4 HDI, 250 bin kilometrede.Araca 31 bin TL istiyor arabanın sahibi.Araca bakmayı düşünüyorum, bu araç hakkında düşüncelerinizi almak istedim.Fiyatı yüksek midir?Özellikle dikkat etmem gereken bir şey var mı?

• İlanı at bakalım hocam istersen...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: garipbirdost

İlanı at bakalım hocam istersen...
    Buyrun hocam,
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sahibinden-temiz-citroen-c2-778228991/detay/
  • citröen'de nerede bilmiyorum ama bsi beyni oynanmış mı ona bak. turbo koruması bunlarda keçe ne durumda ona bak gerekirse değişim ücretini fiyattan düş herhangi bir yağ kaçağı varsa bu keçe yangına sebep oluyor. şase no'dan sigortacı tanıdık varsa sorgulat. ağır kazası yoksa pazarlık sünnet denip alınır.
  • Hocam nacizane önerim olacak. Bizim biraderde 2006 Mitsubishi Colt var. Robotize 6 ileri benzin+LPG kullanıyor. C2'leri bilmem ama daha düşük kilometrelerde daha çok alternatif bulabilirsin kanımca malum sitede bakınca çıkıyor. Dizel şartınız yoksa tabi ki. LPG tüketimi de gayet uygun. Muthisbishi
  • Arabanın anasını sevdim ama sadece takla atmadım demek istemiş.
  • alınmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @sankiney hocam coltlara baktım da fiyatlar uçmuş, Muthisbishi

@emir.ksk teşekkür ederim hocam
  • 3-5 ay önce en kralı 27-28 bindi şimdi ölüsüne o parayı istiyorlar biraz daha çıkarsan çok rahat c4 alırsın
  • Hocam VTR-VTS falan baksana.1.4 HDI olanlar çok çıplak duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın tavanında güneş yanığı da varmış vazgeçtim hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu vtr ın otomatiği nasıldır hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: alik01

Bu vtr ın otomatiği nasıldır hocam?
    Kronik problemli diye biliyorum hocam.Otomatik şart değilse manuel tercih edin kesinlikle.Özellikle de temiz VTS bulursanız şahane olur.Gerek performansı gerek yol tutuşu gerekte tasarımı o fiyata göre harikulade

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomatik şart değil hocam, bir tane VTS var peder beyi ikna etmeye çalışıyorum.Bu araba değil oyuncak diyor tek kapı araba bu alınmaz diyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.