Şimdi Ara

Tavan_Çıtası_Takilmasi_PROJESi_-_(Dacia_Sandero_Fun_Club)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
17.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ürünün Çerkezköydeki fabrikası ile görüşerek Sandero için özel ölçüleri yaptırdıktan sonra
    gittigidiyor.com üzerinde 89 TL ye aldım.
    Yani Maliyet :
    Çıta : 89 TL
    Kargo : 4,5 TL
    Silikon : 3 TL

Ve tavan çıtasının bitmiş hali...

• _____________________________
  • bende bu çıtadan aldım ama yapıştırmayı gözüm yemedi. Sanayiye gittim, bu çıtanın tavana yapışması için tavana basan kısımlarının içi kapalı olması lazım bu vidalı model vidalamak lazım, o da tavanı deldirdiğine değmez dediler.. sen nasıl yapıştırdın anlatabilir misin?
  • ayrıca bu crown değilmiş.. sanayide gerçek crown çıtaları gördüm, bundan daha hoş.. arka plastik ayak daha uzun, iade etmeyi düşünüyorum ama alırlar mı bilmiyorum..
  • Hocam resimlerde zaten anlatılıyor nasıl yapıştırıldığı gayet basit ve oturuyor. Ama tabiki sanayideki çıtayı ondan almadınız diye kötüleyecektir ona bişey diyemem. Aldığınız yerle görüşün iade alırlar.
    Bir de gerçek crown nedir? Crown bu modelin adıdır ve Çerkezköy Can Otomotiv de üretilmiştir ilk. Birazcık mantıklı düşünseniz o arka ayağı uzun olanın sandero ya uymayacağını farkedip, fabrikanın Sanderoya özel olarak arka ayağı değiştirdiğini anlayacaktınız. Sanayideki arkadaş daki o uzun ayaklıyı sizinkine uydursa keşke. Onlar hafif ticariler için yani eğimsiz bir tavanınız olması lazım...

Uzun lafın kısası aracın üzerine koyun ve gözle bakın hoşunuza gitmiyorsa yapıştırmayın, eğer ki hoşunuza giderse silikonla yapıştırın sapasağlam oluyor...
    Sakın deldirmeyin bir de, tavan mı delinirmiş hiç, ordan suyun girmemesini nasıl engelliyecekler...
  • Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.. Walla ben bunu yapıştırmayı beceremicem heralde diyip sanayiye götürdüm, bu vidalı model yapışmaz, yapışanların ayaklarının içi dolu olur ki silikonlarsın bunun içi boş içini neyle doldurcaksın olmaz bu filan dediler, canım sıkıldı benimde..
    Acaba seninkiyle beninmki farklı mı diye de düşünüyorum çünkü çıta ayaklarının içini nasıl doldurabilirim bilmiyorum.. o ayaklarda boşluğa tamamen silikon mu basıcaz acaba?
  • bir de kutudan çıkan vida ve metal ayakları takıp öyle mi silikonlamamız lazım, yoksa onları takmadan mı silikonluyoruz, sana zahmet anlatabilir misin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam çok basit bi işlem aslında. Ayakları önce çıtalara monte et. Vidalarını sık. Sonra arabanın üzerinde işaretlemeni yap nereye koyacagını, ama işaretlerken dikkat et metal ayaklar çizer tavanı kaydırmadan kaldırararak hareket ettir. Yapıstırıcağın hizayı kagıt bantla isaretlersen daha rahat olur. Sonra o metal ayakların üzerine silikonu sür ve tavana koy, 1 2 dk bastır kağıt bant ile sabitle. Ertesi gün bantları da sök. Başka da bi işlem kalmıyor zaten...

bir de sandero için kılıf konusunda bi fikrinz var mı? aracım BEJ rendinde. SANDERO 'ma uygun oto kılıfı arıyorum ama sağlıklı bi gelişme kaydedemedim.
    bi fikir verirseniz bu konuda da sevinirim.

Orijinalden alıntı: talhaslantas

valla bagaj çıtalarını çok beğendim. gitti gidiyordan aldım demiştiniz değil mi?

bir de sandero için kılıf konusunda bi fikrinz var mı? aracım BEJ rendinde. SANDERO 'ma uygun oto kılıfı arıyorum ama sağlıklı bi gelişme kaydedemedim.
    bi fikir verirseniz bu konuda da sevinirim.

Evet tavan çıtaları gittigidiyor üzerinden...

Kılıf konusunda internette bulamadım ben de gidip bi kılıfçıya özel diktirmek daha faydalı olacak sanırım...

http://urun.gittigidiyor.com/DACIA-SANDORE-TAVAN-CITASI-CROWN-PORTBAGAJ-YENI_W0QQidZZ41246607#aciklama

bunlar iki ayrı tavan çıtası. aceba sizinkilerle aynı mı bunlar?

ve bunların arasındaki fiyat farkının sebebi ne aceba? bu konuda bi fikriniz varmıdır aceba?

• Bende semtuning mustafa arkadaştan aldım...
    Açıkcası nie 2 fiyat koymuş bilmiyorum ama ben 89 olandan almıştım... Mesaj atın arkadaşa anında cevap verir zaten...
    Fiyatlara çok kanmayın zaten sitede 276 tl ye de satan var aynı ürünü
    • Epson L7160 | L7180 | L805 Kullanıcısı +Atık Kutusu Resetleme
    • Samsung Note 8 64GB
    • KiA Sportage GT-Line Prestige T-GDI - 4x4 177hp Otm.
  • Bunlar ile esya tasiyamadiktan sonra ne anlami var ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Mister Blöf

Bunlar ile esya tasiyamadiktan sonra ne anlami var ki?

hic bi zaman arabamın tavanında eşya taşımadım hiç ihtiyaç da duymadım

bunlar sadece görsellik için bence eşya taşınmaz tabiki...

• quote:

Orijinalden alıntı: soul_less

üstat tarif ettiğin gibi taktım çıtaları çok şık oldu bence..

Hayırlı olsun çok yakışmış bence...

Spoiler da düşünmelisin

• Yeni sandero almış arkadaşlara fikir olsun
    s.a. kardes.bende sandero aldım sıteye yukledıgın citalar cok hosuma gıttı bende arcıma aynılarından taktırmak ıstıorum bunları nereden alabılırım telefon numarasını verırmısın bana rıca etsem ben trabzondayım fabrıkasına gıtme sansım yok.lutfen acıl cevap yazarmısn telını buraya yazarmısın veya...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.