Şimdi Ara

tavan ampülündeki sorun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    doblonun ön tavan lambasına led ampül taktık.çok iyi sonuç çıkardı.
    fakat arkadaki tavan lambasına taktım sönmüyor.hafif yanık kalıyor. duyuları değiştirip(artı eksi)takıyorum bu sefer hiç yanmıyor. normal sarı ampül takıyorum oluyor. neden acaba bu sorunu çözerseniz sevinirim. arka tavan lambasının mavi yanması için nasıl bir ampül takmam gerekiyor? sarıyı boyamıştım maviye yeşil yandı.nasıl olacak??

• hafif yanık kalması çok ilginç. beyaz yanması için maviye boyamanız gerek. yada hazır mavi boyalı ampullerden alabilirsiniz.
  • ben mavi yanmasını istiyorum. mavi boyalı ampülü satıcı bana gösterdi yani aküye bağladı fakat mavi yanmıyor ki?
  • Arka duyda muhtemelen zayifta olsa bir kacak var,yani lambaya muhtemelen devamli yanma devresinden + geliyor ancak temas iyi olmadigi icin normal lambayi yakmaya akim yetmiyor(ancak lamba yanmasa bile akuden harcar devamli) ancak ledlere dusuk akim yettiginden ledi yakabiliyor. Lamba duyuna ve onu kumanda eden anahtara bakilmali.
  • ok saolasın elektirikçiye göstercem o zman.
  • hocam bende ledlerle uğraştım bence + - uçları güzelce kontrol et yanlış bağlama sonucu böyle oluyor yani atıyorum 4 serii içinden 1 tanesi yanlış bağlanınca birde ledi tam bağlayamamış olabilirsin biliyorsun bende bağlarken olmuştu + uç tamam ama eksi bi demirle vidaya kadar gidiyordu biliyorsun şaseye değmesi lazım değmeyince tam öyle yanıyordu vidayı sıktım düzeldi. bi kontrol et elektrikçiye gidecek bi durum olduğunu zannetmiyorum
  • ben aldığım yere taktırdım ama adam da anlamadı. bir tarafı taktı hiç yanmaı, değiştirdi biraz yanık kaldı. kapıyı açıyon güzel yanıyoo şiddetli, kapatıyon sönüyo 2 sn sonra hafif yanıyoo.aladığım adam ben anlamam dedi.elektirkçi anlar dedi ve sarı ampüllerden taktı. ya bir sorun olsa sarı ampüllerde aynısı gibi olur. fakat onlarda bir sorun yok. ledi takınca sapıttı. arka tavan lambasından bahsediyorum.tabii önlerde hiç bir sorun yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İç lamba sorunu
    geçen yıl açıldı
    Araçta LED sinyal sorunu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mavi yanması için en koyu mavi boyalılardan alın böle içi görünmücek kadar lacivert boyalı olanlar oluyor.

eğer duyda az bi kaçak varsa sarı ampulü yakmaya yetmeyebilir ama ledleri yakabilir. çünkü ledler çok az akım çeker.
  • SLM
    HİÇ MERAK ETMEYİN DERİM.
    TAVAN LAMBASI 5-10 WATT AKIM ÇEKERKEN, LED AMPUL VE DİĞER LEDLER ÇOK DAHA AZ AKIM ÇEKER.
    BEN ŞERİT LEDLERDEN VE BİR LEDDEN OLUŞACAK ŞEKİLDE TAVAN AMPULÜNÜ DEĞİŞTİRTTİM.
    TAVAN LAMBASI OTOMATİK SÖNDÜĞÜNDE İSE 2 SAAT KADAR SADECE LED AMPUL ÇOK HAFİF YANIK KALIYOR, LEDLERDE SIKINTI YOK.
    TAKTIRDIĞIM YERE SORDUĞUMDA İSE KAPASİTÖRDE KALAN ÇOK AZ ELEKTRİK BOŞALIYOR DEDİ, 2 SAAT SONRA SÖNER DEDİ VE SÖNDÜ.
    NEDENİ AKIM FARKI.
    YAŞASIN LED.
    ARTIK OTOMOTİV ÜRETİCİLERİ DE LED KULLANMALI.
    1 METRE ŞERİT LED 17TL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.