Şimdi Ara

Tauren Warrior ? Orc Warrior ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Warrior kasıyorum Tauren şu an 30, ilerde PvP yapmayı düşünüyorum.. Orc warrior un bloodfury'si çok fark ettirir mi 15 saniyelik bi buff? İlk önce item toplamak için mecbur tanklık yapacağım içinde orc warrior tanklıkta sorun çıkartır mı merak ediorum.. Ya da diğer bi şekilde Tauren warrior pvp de orc warrior kadar iyi çıkartabilir mi ?

• Pek sorun çıkarmaz hangisihoşuna gidiyosa, gözüne hoş görünüyosa onu oyna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 22 Haziran 2008; 12:33:21 >
  • Devam et. Bloodfury Arena'da pek işe yaramıyor çünkü Healing Reduce debuff veriyor.. Warstomp daha iyi eğer iyi kullanabilirsen
  • Bana kalsa en güzel ırk özelliği undead'lerdedir fakat bu kadar takılma onlara, hangisiyle oynamak daha zevk veriyorsa onunla oyna derim ben.
  • Debuff verdiğinden pek işe yaramaz ... Ama orc warrior daha karizmatik
  • hmm peki, tauren çok karizmatik duruyo Bide Ally'den Horde'a nasıl para aktarabilirim ? (PvP serverında)
  • Aktaramazsın

Mail bile atarken direk yazar orda opposite faction diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ally warrior ırk seçimi ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkstrom

Aktaramazsın

Mail bile atarken direk yazar orda opposite faction diye

• Yoo bloodfury gayet güzel kullanılıyo arenada.
    Setuplarda ya CC yada Healing Reduce oluyo genelde.
    Healing reduceli setuplarda kullansan ne olur kullanmasan ne olur sonuçta stacklenip %100 reduce olmuyo

CC setuplarda genelde warrioru CC yaparlarki yine bu tür maçların çoğunda rahatlıkla kullanılabilinir.

bunlar 2v için tabi.

3v ve 5vli setuplara gelince zaten mutlaka healing reduce var olmayan çok az.
  • Aynı serverde ally bir arkadaş bulursun bootybay a gidersin ordan ortak AH ye saçma bir itemi 1k golda yada ne kadar istersen koyarsın arkadaşın çeker para sana gelmiş olur ama o AH baya bir kazzıkçı çok para kesiyor ona göre.
  • Tank dediğin taurenden olur.
  • warstomp??? peki size hardines desem kafadan +%15 stun resist talentten de 15 gelir bi de gem takarsın % 35 karşıdaki tauren warriorun warstompunu roqların mace stunnlarını resistlerdikten sonra adam sana bön bön bakar ben sana diyim pvp istiyosan git orc aç deli gibi armor resi bi de stun resist arkaya pala/disc pri al vrudur 2000 2500 lere (aralık fazla oldu)
  • tauren karizmadır...
  • ben orc tercih ederim tabi zevk meselesi %15 resist stun iyidir + axe skillde cabasi
  • kesinlikle tipe göre açma karakterini..eğer öyle olsa herkes blood elf açardı her taraf belf kaynardı..oyunu oynama amacına neyse o amaçlara uygun racial hangisi ona göre aç..zaten birsüre oynadıktan sonra birde güzel gear dizdikten sonra her karakter güzel görünür..orc warrior tauren warrior dan kat ve kat üstündür pvp için %35 stun resist ne demek bunu bi roglara sor bakalım..kidney shot u resistleyince adam nasıl iğrenç bir duruma giriyo rog lar onuda düşün..tauren in pvp için hiçbir artısı yok sadece pve için açılır benden söylemesi sakın karakter görünüşüne göre açma
  • Undead

Undead warrior kötü gözükebilir ama özellikleri işine yarıyabilir...

Ama ille de orc-tauren olcam diosan ayrıntılara takılma...Sen tipine bak çoğunlukla
    (tabi üstündeki itemin tipine de bağlı)bazı itemler iğrenç duruyor orcun üzerinde...

Ayrıca blood elf Ben yine de açmazdım
    Birazcık dönüyo sanki
    Bir de zıplaması da hoş değil bence

• Orc warrior.Horde'nin kurucularıyız
  • Tauren den şaşma . Charge attığında geldiğin belli olsun :) %5 bonus hp de yabana atılır bir ozellik degil.Heleki warrior gibi yuksek staminalı bir classta.
  • quote:

tauren in pvp için hiçbir artısı yok sadece pve için açılır benden söylemesi sakın karakter görünüşüne göre açma

LOL

Pvp de bi numaralı etken dayanıklılıktır, tauren warrior stamina bonusuyla bile her tür ırka hem pvp hemde pve de fark atar. Ayrıca war stomp da harika bir özelliktir (kullanmasını bilene tabii)

Ayrıca warrın en önemli özelliği tanklıktır, taurenin çok daha iyi bir tank olduğunu söylememe gerek yok sanırım. Diyelimki ilerde pvp yi bırakıp warrınla tanklık yapmaya karar verdin o zaman ne olacak?

Ha orc danda çok iyi warr olur, ama en uygun ırk taurendir. Taurene Pvp de artısı yok falan deyipte saçmalamayın yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JakX -- 22 Haziran 2008; 16:13:16 >
  • taurene devam et kesinlikle pvp'de belli bi istikrara ulaşabilmen için dayanklı olman lazım bu konuda tauren'e rakip yok gibi bişi all'y da'da dwarfı tek geçerim yani dayanıklılık konusunda
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.