Şimdi Ara

TAÜ Mezunlarının Almanya ' da Çalışmaması hk. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
4.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: The Killing Road

Taunun sitesi her sene 28 kişilik normal kontenjanin doldugunu (uzerine alman okulu kontenjani var, 30u asiyolar) gösteriyor da ondan sordum. 16 girisliler hazirlik okusa 15 girislilerin hazirlik okuyanlari kapardi diye düşündüm, yine de kayıp 10dan fazla kisi var ki bolumun mevcudunu dusunursek cok ciddi bi rakam bu.

Makinede de 40 kisi gosteriyor ama ilk senesi bolumun, 18 kisinin hazirlik okumuş olmasi son derece muhtemel (kontenjan alman ozel olsa da).

ya her yaz gebzebilgisayarın tanıtımı yapılıyor

hocamızın katkıları ile taüdeki bölümleri övsek ve yükseltsek güzel fikir olmaz mı 

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Üst dönemden bir elektronik öğrencisine almanyadan çağrı merkezinde iş teklifi gelmişti 1.sınfıta 2500 Euro maaşla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam valla bu forumda her üniversite kötülendiği için çok da işe yarayacağını düşünmüyorum, bir çoğu 18 yaşında yazdıkları sadece bir "yorum" u aşmayan ifadeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neomargusausmatrix -- 11 Haziran 2021; 22:10:14 >
  • Birde bir şeye affedersiniz b.k atmak çok kolay bizim millet için

• quote:

Orijinalden alıntı: neomargusausmatrix

Üst dönemden bir elektronik öğrencisine almanyadan çağrı merkezinde iş teklifi gelmişti 1.sınfıta 2500 Euro maaşla

çok güzel hocam netto yaklaşık 1700-1800 falan yapar ve kurdan da baya eder burada  

biraz da aramak gerek hocam onları almanca dilinin açamayacağı kapı yoktur, zaten ingilizce ile ortak kökenden geliyo germen dil ailesinden ingilizce-almanca ikilisi ile büüyk işler yapılabilir

• neomargusausmatrix kullanıcısına yanıt

kesinlikle haklısınız, özellikle insanların bilgisi olmadığı konularda aşırı derece yapılıyor

Kabul etmedi ama hocam :) hala bölümde

Tauden once eeyi geri bilgisayarin uzerine cikarmam lazim 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neomargusausmatrix kullanıcısına yanıt

Taunun hazirligi nasil bilmiyorum, ama gsu de inanılmaz fazla 2 yilda atilma vakasi olmadığı icin taude de oyledir diye dusunmustum. Dediginiz gibi atilma orani tahminimden yüksek olabilir

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

En son hazırlık geçme oranı %4 gibi bir şeydi daha sonra seviyeyi düşürmüşlerdi. Şuanki durumu ne bilmiyorum

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

TAÜ Mezunlarının Almanya ' da Çalışmaması hk. 

• Almanca boru değil. 1 senede akademik almanca öğrenmek kolay mı sandınız ? Önür boyu inglizce eğitim gören kolej öğrencileri dahi boğaziçinin akademiz ingilizcesini verirken zorlanıyor. Ben de boğaziçi terkliyim oradan biliyorum

• Bunlar c1 filan mi istiyor yahu %96nin kalmasi ne. Alman okulu kontenjani %4ten fazladir zatenTAÜ Mezunlarının Almanya ' da Çalışmaması hk. 

Bi de bizim hazirliga zor deniyo, ayni tutumu bizim okul uygulasa işletme fakültesinde isyan cikarTAÜ Mezunlarının Almanya ' da Çalışmaması hk. 

• Hocam o yıl şöyle bir olay oldu: Dsh sınavından testdaf sınavına geçildi hocalar da tam testdaf a uygun bir program ayarlayamadıkları için bir de tdn4 (en az 16 puan) istenildiği için ki ana dil in bir altı bir seviyedir
    Ama 2020 de 460 c1 kurundan testdafa girenlerin 250 küsürü geçti. Yani ilk senede geçenleri sayarsak şu an oran %34 gibi oluyor, her sene yükseliyor fakat

• TAÜ Mezunlarının Almanya ' da Çalışmaması hk.
    Şu an tdn3 yeterli geçmek için ki tdn 3 de kötü bir seviye değil

• İki şey sonsuzdur; TYT/AYT forumundaki taü konuları ve evren. Fakat ikincisinden emin değilim.

• Üniversite eğitiminin konuşulduğu, sistemlerin eleştirildiği forum konusunda adam akıllı Türkçe yazabilen 2 elin parmağını geçmiyor. Şimdi bir de telefonlarda otomatik düzeltme var, en azından harfleri doğru yazın.

• Taü, odtü, boğaziçi falan hepsi hikaye. Paran varsa istediğin ülkeye gidersin yoksa türkiyeye mahkumsun bu kadar basit

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.