Şimdi Ara

TATLI HAYAT VCD VE DVD ÇIKIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Süper insan, muhteşem aktör Haluk Bilginer'i ve senaryosu Türkçe'ye inanılmaz güzel çevirisi ile tatlı hayata benim gibi bayılanlara duyurulur. En güzel 6 Bölüm ve kamera arkası görüntülerini içeren vcd ve dvd çok kısa bir zaman içinde raflarda....

• hadi ya süper olur abi kesin alırım
    ide aslıyla kerem in çıksa dvd si oda hoşuma gidiyodu
    neyse sen bu haberin kaynağını nerden aldın?
  • gerçekten çok müthişşş tatlı hayat. aslıyla kerem i bende çok seviyodum. inşallah onun da çıkar. ilk çıktığında alacammmm. eozen81, ne zaman çıkacakmış biliyon muuu?
  • beyler geçen gün show tv de konuktu türkan şorayla ihsan yıldırım [krl]onlar orda tanıttılar vcd yi ve dvd yi,haftaya çıkacak dediler.. yani önümüzdeki hafta içi raflara düşer diye düşünüyorum..

[evlol] Buna inanabiliyor musunuz
  • aslı ile kerem i sanmıyorum cunku "bence de iyi bir diziydi ama " tutmadı ya da benzer bir nedenle yayından kalktı. O dizeye yatırım yapılmaz şu konumda sanırım.
  • Alla Alla okadar mühimmi abi bir dizinin VCD veya DVD si sizin için bırakın tv den izlersiniz ya hade çıksın alalım neyse de bukadar sevinmek niye dünyayımı kurtardınız!
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Kundun</i>
    <br />Alla Alla okadar mühimmi abi bir dizinin VCD veya DVD si sizin için bırakın tv den izlersiniz ya hade çıksın alalım neyse de bukadar sevinmek niye dünyayımı kurtardınız!
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    birader sen dizinin müdavimi olamamışın daha anlaşılan daha [^]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • +1 diziyi sırf haluk bilginerle aynı okuldan mezunum diye izxlemeye başlamıştım şimdi hastasıyım.
    bu arada lise 1 de tiyatro oynarken haluk bilginer in hocası bana onunla geçirdiği anıları anlattı bi ara size de aktarırım
  • hemen kaparız
  • kurtlar vadiside çıkacakmış
  • abi ihsan yıldırıma bayılıyorum ya. bende çıkar çıkmaz alcam
  • buna inanamıyorummm... buna inanamıyorum.... (haluk ööle diyo ya :))
    iyi olmuş ya. arşivimizde bulunur
  • hiç kaçırmam hastasıyım hele ihsanın irfana ve yorgo ya yaptıgı sahnelerde gülmekten kırılıyorum hizmetciyi de unutmamak lazım
  • Cozb@ bence buna inanabiliyomusunuz???? buna inanabiliyomusunuz???
    bu ne hazır dvd satmacılıktır, bu ne bi dizi çektik hemen dvd yapalımcılıktır..
    diyo ;)
  • türkiye nin en kaliteli ve en komik dizisi hemen alırım
  • cts kadıkoydeyim mutalaka bulmaya calısıcam
  • bi bölümde 3-4 tane yan yana sandalye vardı ihsan birinde arada bi sandalye boş ve onun yanında yorgo vardı sevinç ihsana dediki niye yorgonun yanına kaymıyosun o boşluk ne? ihsan cevap verdi o ege denizi var :) NOKTA :)
  • acun firarda DVd si cikmiyormu?
  • eheuh hiç birininki çıkmıcak bu gidişle
  • yaw kurtlar vadisi çıktı bu bizimkisi hala yok [wand]
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.