Bildirim
TATLI HAYAT VCD VE DVD ÇIKIYOR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
hadi ya süper olur abi kesin alırım
ide aslıyla kerem in çıksa dvd si oda hoşuma gidiyodu
neyse sen bu haberin kaynağını nerden aldın? -
gerçekten çok müthişşş tatlı hayat. aslıyla kerem i bende çok seviyodum. inşallah onun da çıkar. ilk çıktığında alacammmm. eozen81, ne zaman çıkacakmış biliyon muuu? -
beyler geçen gün show tv de konuktu türkan şorayla ihsan yıldırım [krl]onlar orda tanıttılar vcd yi ve dvd yi,haftaya çıkacak dediler.. yani önümüzdeki hafta içi raflara düşer diye düşünüyorum..
[evlol] Buna inanabiliyor musunuz -
aslı ile kerem i sanmıyorum cunku "bence de iyi bir diziydi ama " tutmadı ya da benzer bir nedenle yayından kalktı. O dizeye yatırım yapılmaz şu konumda sanırım. -
Alla Alla okadar mühimmi abi bir dizinin VCD veya DVD si sizin için bırakın tv den izlersiniz ya hade çıksın alalım neyse de bukadar sevinmek niye dünyayımı kurtardınız! -
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Kundun</i>
<br />Alla Alla okadar mühimmi abi bir dizinin VCD veya DVD si sizin için bırakın tv den izlersiniz ya hade çıksın alalım neyse de bukadar sevinmek niye dünyayımı kurtardınız!
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
birader sen dizinin müdavimi olamamışın daha anlaşılan daha [^] -
+1 diziyi sırf haluk bilginerle aynı okuldan mezunum diye izxlemeye başlamıştım şimdi hastasıyım.
bu arada lise 1 de tiyatro oynarken haluk bilginer in hocası bana onunla geçirdiği anıları anlattı bi ara size de aktarırım -
hemen kaparız -
kurtlar vadiside çıkacakmış -
abi ihsan yıldırıma bayılıyorum ya. bende çıkar çıkmaz alcam -
buna inanamıyorummm... buna inanamıyorum.... (haluk ööle diyo ya :))
iyi olmuş ya. arşivimizde bulunur -
hiç kaçırmam hastasıyım hele ihsanın irfana ve yorgo ya yaptıgı sahnelerde gülmekten kırılıyorum hizmetciyi de unutmamak lazım -
Cozb@ bence buna inanabiliyomusunuz???? buna inanabiliyomusunuz???
bu ne hazır dvd satmacılıktır, bu ne bi dizi çektik hemen dvd yapalımcılıktır..
diyo ;) -
türkiye nin en kaliteli ve en komik dizisi hemen alırım -
cts kadıkoydeyim mutalaka bulmaya calısıcam -
bi bölümde 3-4 tane yan yana sandalye vardı ihsan birinde arada bi sandalye boş ve onun yanında yorgo vardı sevinç ihsana dediki niye yorgonun yanına kaymıyosun o boşluk ne? ihsan cevap verdi o ege denizi var :) NOKTA :) -
acun firarda DVd si cikmiyormu? -
eheuh hiç birininki çıkmıcak bu gidişle -
yaw kurtlar vadisi çıktı bu bizimkisi hala yok [wand]
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X