Şimdi Ara

Tatilsepeti.com a kazıklanmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kurban bayramı için 2 gün şehirden uzaklaşmak Amaçlı internette tatil alternatiflerini araştırdım.tatil sepeti.com dedi bir arkadaşım.sen gitmediğin yerleri bilemezsin,onlar seni yönlendirir....peki dedim Aradım.tavsiyeler fiyatlar boş yerler dolu yerler,neyse. Assos Eden beach otel de karar kıldık.3 yıldızlı sakin kaliteli dendi bize aldık biletimizi:)) Bayram'ın ilk günü Akşama doğru ulaştık,bu arada oğlumla birlikte çıktık bu kısa tatile.arkadaşlar.Assos Eden Beach otel. Inanınız 3 yıldızlı bir otel niteliğinde değil.bildiğiniz pansiyon:)) sabah kahvaltımızı da vermediler 20 dakika geç uyandık diye. Kahvalttılıkları toplamadıkları halde bize. Ikram edecek malzememiz yok dediler:) bende tatil sepetini Aradım numarası 444 4 420. Bir süre bekledim. Geri döndüler. Ama.sözleşmeyi iptal edemeyiz dediler...yani kazıklandık. Adi hırsızlık yaparsanız hapis yatarsınız. Organize hırsızlık yaparsanız paranız olur:))) tatil için. TATİL SEPETİ ne ve Assos EDEN BEACH HOTEL e kanmayın diyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• geçmiş olsun, tatil sepetini araştırsaydınız keşke daha önce bunun gibi durumlar yaşanabiliyor
  • Eleştirmek için argumanlarınızın altını doldurmalısınız. Sakin bir otel denmiş; öyle değil miydi - bu konuda ne gibi sıkıntılar oldu. Neden pansiyon gibiydi, eksik olan şeyler neydi?. Kahvaltı saatini otele girdiğinizde söylerler; söylemediler mi? Söyledilerse haklılar demiyorum -- haksız da değiller diyorum. Oteli bilmem etmem sadece hakkaniyetli eleştiri olması gidecek olanlara güzel referans olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.