Şimdi Ara

Tatilden Keyif Alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya niye böyle oldu anlamadım sınıfı çok rahat geçtim 4.30 puanla teşekkürü kaçırdım (bunu pek takmıyorum ortalamam iyi anlamında yazdım) kimsenin bana karıştığı yok cebimde param var, istediğim bisikleti de aldım, haftaya tatile gidicem ama ne tatil heyecanı, ne de içimde mutluluk var. Düşününce bir derdim yok ama nedense beklediğim gibi geçmiyor tatil, geçen sene notlar falan kötüydü iyi bir liseye de girememiştim ama tatil süper geçmişti atlıyorduk bisikletlere cadddebostan, kadıköy her yeri geziyorduk sonra dönüşte sabaha kadar sahilde muhabbet ediyorduk. Sabahtan akşama kadar basket oynuyorduk falan çok iyi geçiyordu vakit, şimdi o imkanların kat kat fazlası var ama nedense içimde hiç heves yok bütün gün evde yatıyorum. Bir de ben okullar varken çok ders çalışıyordum asosyal olmuştum resmen dışarı falan çıkamıyordum onun etkisinde miyim acaba, tatile gidince açılır mıyım ?

• Ben bisiklet aldm moruk lısede bitti sarıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bisiklet sarar tabi ya grupla daha bir güzel olur ;)
  • Ergenlik menopozu senin içindeki birtürlü haz almama hissiyatı.Biraz büyü kendi paranı kazan sonra kazandığın paranla tatil yap bak ozaman nasıl zek alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cefe34

Ergenlik menopozu senin içindeki birtürlü haz almama hissiyatı.Biraz büyü kendi paranı kazan sonra kazandığın paranla tatil yap bak ozaman nasıl zek alırsın.

pfff bi de ergnlk çktı bşmıza yhaa .s şaka bir yana keyif almak için ne yapmalıyım hocam hiç ergen hareketlerim falan yoktur oysaki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Housefly

Ya niye böyle oldu anlamadım sınıfı çok rahat geçtim 4.30 puanla teşekkürü kaçırdım (bunu pek takmıyorum ortalamam iyi anlamında yazdım) kimsenin bana karıştığı yok cebimde param var, istediğim bisikleti de aldım, haftaya tatile gidicem ama ne tatil heyecanı, ne de içimde mutluluk var. Düşününce bir derdim yok ama nedense beklediğim gibi geçmiyor tatil, geçen sene notlar falan kötüydü iyi bir liseye de girememiştim ama tatil süper geçmişti atlıyorduk bisikletlere cadddebostan, kadıköy her yeri geziyorduk sonra dönüşte sabaha kadar sahilde muhabbet ediyorduk. Sabahtan akşama kadar basket oynuyorduk falan çok iyi geçiyordu vakit, şimdi o imkanların kat kat fazlası var ama nedense içimde hiç heves yok bütün gün evde yatıyorum. Bir de ben okullar varken çok ders çalışıyordum asosyal olmuştum resmen dışarı falan çıkamıyordum onun etkisinde miyim acaba, tatile gidince açılır mıyım ?

Deli gibi ders çalışıp teşekkür bile alamaman bana saçma geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Perfect Insanity

quote:

Ya niye böyle oldu anlamadım sınıfı çok rahat geçtim 4.30 puanla teşekkürü kaçırdım (bunu pek takmıyorum ortalamam iyi anlamında yazdım) kimsenin bana karıştığı yok cebimde param var, istediğim bisikleti de aldım, haftaya tatile gidicem ama ne tatil heyecanı, ne de içimde mutluluk var. Düşününce bir derdim yok ama nedense beklediğim gibi geçmiyor tatil, geçen sene notlar falan kötüydü iyi bir liseye de girememiştim ama tatil süper geçmişti atlıyorduk bisikletlere cadddebostan, kadıköy her yeri geziyorduk sonra dönüşte sabaha kadar sahilde muhabbet ediyorduk. Sabahtan akşama kadar basket oynuyorduk falan çok iyi geçiyordu vakit, şimdi o imkanların kat kat fazlası var ama nedense içimde hiç heves yok bütün gün evde yatıyorum. Bir de ben okullar varken çok ders çalışıyordum asosyal olmuştum resmen dışarı falan çıkamıyordum onun etkisinde miyim acaba, tatile gidince açılır mıyım ?

Zeka seviyem düşük belki ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Kastettiğim o değildi. Özür dilerim.

• Bu senin 2. konun ilkini hatırlıyorum bisikletmi ne alıcaksın almışsın işte. (yanlış hatırlamıyorsam)
    işin çözümü kız arkadaş kardeş o boşluğu o dolduracak bende arayıştayım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kastettiğim o değildi. Özür dilerim.

Teşekkür hedefleyerek çalışmamıştım, sınıfta kalmasam yeter mantığıyla çalıştım teşekküre yaklaşacağımı bilseydim biraz daha asılırdım. Estağfirullah bu arada ne özrü

• Teşekkür alamadan nasıl.ortalaman iyi oluyorsa.

Konu için.

Çünkü insan ne istediğini bilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Response-

Bu senin 2. konun ilkini hatırlıyorum bisikletmi ne alıcaksın almışsın işte. (yanlış hatırlamıyorsam)
    işin çözümü kız arkadaş kardeş o boşluğu o dolduracak bende arayıştayım

Karıştırmış olabilirsin hocam çünkü bisikletimi aldıktan 1.5 ay sonra kayıt oldum foruma :) Kız arkadaş konusunda herkes seninle aynı şeyi söylüyor bir kere daha canım sıkkın diye konu açmıştım kız arkadaş lazım demişlerdi. Melek, şeyma ve beyzaya mesaj atayım o zaman eski kırıklarım Olmadı tatilde düşürüüm bir tane

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Xzibit

Teşekkür alamadan nasıl.ortalaman iyi oluyorsa.

Konu için.

Çünkü insan ne istediğini bilmez

ortalamam 72 teşekkür yok
  • Ayarlıyabiliyosan kız arkadaş ayarla hayatına heyecan gelir sürekli aynı şeyler bi süre sonra bunaltıyor adamı heyecanlanacağın yeni bişeyler lazım eğer kız arkadaşın varsa normal arkadaş çevreni değiştirebilirsin arada iyi geliyor insana .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.