Şimdi Ara

Tatil sorunsalı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar birçok arkadaş tatil için benim gibi kararsızdır buna eminim.Bu başlık altında en azından bu sezon tatile çıkıp gelmiş arkadaşların yada daha önceden beldeleri bilen arkadaşların yorumları önemli. ) agustos tarihinde tatile çıkacağım.Kafamda 4 bölge var.Alanya-Kemer-Marmaris-Bodrum. Bir arkadaşımla beraber gidiyoruz.Açıkcası bir türlü karar veremiyoruz ne yapacağımıza.Zaman da iyice daraldığı için sizlerede sormak istiyorum.Tatilimizi dingin olarak geçirmek istemiyoruz açıkcası.Hareket şart.Bu nedenle;

    4 bölge içinde kesinlikle otelde kalmamız gereken yer Kemer.Araştırmalarım sonucunda buna kanaat getirdim.Oteller her zaman avantaj olsa da gideceğin zaman dilimi açısından potansiyel düşükse pişman olma durumun da var.Kemerde ki f/p olarak en başarılı otel hangisidir?Apaçilik tarafında bezimiz yok ama doğal olarak 2 erkek arkadaş gittiğimiz için arkadaşlık kurabilmek de önemli.

    Alanya da otellere tıkılıp kalmak risk gibi duruyor çünkü gece hayatı çok hareketli sanırım.O yüzden alanya da pansiyonda takılmak daha mantıklı.

    Marmaris gitmem gerektiğini söyleyen kişi sayısının en fazla olduğu yer.Gece hayatı Alanya-Bodruma göre zayıf olsa da apaçi oranının en az olduğu bölge sanırım.Ordaki en büyük sorunda birçok klubun içeriye damsız almaması.Eh o zaman dam yap sende ben mi akıl vericem demeyin.Her ihtimali göz önünde bulundurmakta fayda var.Ama Marmarisin denizi fln da 10 numara olması bizim de aklımızı çeliyor.

    Bodrum için çok fazla söze gerek yok.Bodrum'a gitmek istesek zaten direk giderdik.En son ihtimal olarak tutuyoruz orayı.Bodrum bildiğimiz bodrum zaten.Gittiğimizde bizi şaşırtacak birşeyin karşımıza çıkacağını sanmıyoruz.

    Tavsiye verebilecek herkese şimdiden teşekkürler...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.