Arkadaşlar fikirleriniz için saolasınız aranızda bir kaç siparstik arkadaşın cevabı olsada ama pc kaldırmıyo 19da gelıcek adam gibi bir pc cod mod crysis filan hepsını oynucamda adam gıbı ama su tatılı cok sevıyodum okulu hıc sevmıyorum yıne sevmıyorum ama artık tatıl bıtsın okul baslasın okul bıtsın yaz tatılı gelsın ıstıyorum yanıNe yapıcam su onumuzdekı gunlerde
quote:
Orjinalden alıntı: LoveU4ever
quote:
Orjinalden alıntı: nokta.
Arkadaşlar fikirleriniz için saolasınız aranızda bir kaç siparstik arkadaşın cevabı olsada ama pc kaldırmıyo 19da gelıcek adam gibi bir pc cod mod crysis filan hepsını oynucamda adam gıbı ama su tatılı cok sevıyodum okulu hıc sevmıyorum yıne sevmıyorum ama artık tatıl bıtsın okul baslasın okul bıtsın yaz tatılı gelsın ıstıyorum yanıNe yapıcam su onumuzdekı gunlerde
Bence kitap oku. Kendini bu yaşa kadar neler yaptım, neler yapmak istiyorum, ne olacağım bir düşün. Ömrünün muhasebesini yap ne kadar iyilik yaptım ne kadar kötülük yaptım. Ayrıca kendini dini,ilmi,sosyal,kültürel konulada geliştirmeni tavsiye ederim boş zamanlarında
Forumun girmeiğin yerlerine gir ve yeni bir şeyler öğren.
CS oyna. PC CS'yi kaldırıyordur herhalde. Mario gibi grafikleri var zaten.
ders çalış
quote:
Orjinalden alıntı: nokta.
Arkadaşlar okul yok filanda butun gun evdeyım ya tatil cok pıs sıktı arkadaslarla gez gez nere kadar 2 gun ard arda gezdık evde cok pıs sıkılıo admaın canı ve bılıyorumkı dhde dolu ınsan var benım dusundugumu dusunen ne yapsakda gecse su sıkıntı.ABUK SUBUK CEVAPLAR VERMEYİN LÜTFEN!!!
bende aynı durumdayım cok skılıyorum 26 aralıktan berı tatıldeyım.18 subatta okulum acılacak. cıldırmak uzereyım butun heryere ıs basvurusu yapıyorum ama gerı donene yok. pc basında oturmak ıstemıyorum ama yapıcak baska bıseyde yok. bırı lutfen duzgun bır onerı getırsın patlama noktasındayım
SILKROAD KNIGHT VS GIBI OYUNLAR OYNAYIN
quote:
Orjinalden alıntı: gordon01
Bence kitap oku. Kendini bu yaşa kadar neler yaptım, neler yapmak istiyorum, ne olacağım bir düşün. Ömrünün muhasebesini yap ne kadar iyilik yaptım ne kadar kötülük yaptım. Ayrıca kendini dini,ilmi,sosyal,kültürel konulada geliştirmeni tavsiye ederim boş zamanlarında
cevap budur ama işine gelir mi bilmiyorum.paran azsa git eski kitapçılarda neler var.
Masatenisine başla Hergün arkadaşla oynuyorum, hem zaman geçiyo, hem de favori sporumu yapıyorum
en kesin çözüm Knight oyna Hayat offline olsun okula bile gitmezsin okul gelince
not : kurtulma yolu bilinmemektedir o yüzden başıma gelme nasıl kurtulcam diye
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme