bazı arkadaşlarımız cok hakklılar...bu oyunda int char anca iyi kasıp 3-5 bi yere gelip 2 tek tük bişeyler atmaktır...birde damage olayı işte ebu kadar... ama bu oyunda her özelligini kullanarak oynamak istiyorsak pure str bir char gerekli...pvpde ayakta duran kazanır...7tane yeowanın arasından sapa saglam cıkan ve onları güzel güzel patakalyarak bitiren kazanır...bunun için str blade ilk basta cold lvl 32 den sonra fire şart...lvl 40a gelindiğinde eksiksiz bir pvp adamı olur ne bilim ya bunca zaman oyunu ögrenelim diye kastık bundan sonrada belki dönerim oyuna belli bir süre sonra belkide dönmem...ama dönersem pure str bi char acarım boş vakitlerimde kasarım zaten kas kas nereye kadar bitmiyorki anasını satim...haa simdi bıraktım benden geridekiler benden yüksek olucak bilmem ne öle bir dert içimde yok...benden 5 lvl asagıda olan bi arkadas vardı str simdi 41 olmusta hava atıyor ne havası atıyon...eline bişeymi gecti somut olarak bişeyi tutabiliyormusun yooo...ozaman sen yoluna ben yoluma...ben biraz kafamı dinlemek için memleketim antalyaya tatile gidicem...orda 1-2 ay kafamı dinliyim tekrar ist bula geri dönücem...belki ozaman ne oyun kalır ne bişey ama benim yeni bir char acacagım kesin...int char olduk talan olduk diye bir baslık vardı harbidende haa ilk baslarda hızlı kasarsın herseye vurur kırarsın ama lvline gelince buum diye patlatırlar..heleki lvl 40 oldun uruchi ye gittin diyelim nasıl kesicen o ibineyi...zaten giden potlara yanarım okadar parayı potlara manalara yatırdk...hadi str olunca az hp pot gidiyor giden hp mana olsun oda zaten int charda da gidiyor...şu oyundan en iyi ögrendiğim şey sp farmın nasıl yapıldıgı ve taktikleri...ve en iyi defans nasıl saglanır bunu anladım...ulan diyordum su shieldlara bak hiç biri bi boka yaramıyor kollarında öle tasıyorlar bide gidip ona para falan veriyorlar diyordum ama durum öle değilmiş sonradan anladım pvplerde adama dalıyorum lg nuke atıyorum işlemiyor...adamda 18 ratio var lan diyorum bune bi bok olmuyor...sonradan tabi ilgimi cekti bundan sonra uuzun sopalarla falan alakayı kesin arkadaslar olucaksanız int sword shiled strseniz blade shield yüksek ratiolu dokunulmaz millet vekilinden beter oluyıor....uyuz oldugum bir tarafta nerdeyse bütün büyük charların elinde sword var ulan bu adam int nasıl geldi buraya kadar lvl 68lerde thiefler falan var o no fear guildi falan var adamlların masallahı var...
anldıgım 2 şeyde
1 bu oyundaki charlara para yatırılmaz...yani para ile gidip high lvl diye char almayın bilip bilmeden...ya kazık yersiniz yada kandırılırsınız yada verdiğiniz paraya degmeyen (kazık değil ) sonradan lan keske vermeseydim ben bunu 4 ayda kasardım ne güzel hem işi hemde bi sürü item sosum falan olurdu diyeceksiniz dersinizde yani. 2oyunun tekniklerini skillerini silahlara hangi şeylerin basılıp basılmadıgını nasıl basıldıgını pvplerde neyin işe yaradıgını sp farm ihtiyacı sıkıcı bişey ama olsun yinede ileride rahat edersiniz...heleki bladein komboları harika ya...
en nihayetinde tatil sonrası eger hala içimde bir heves kalırsa acacagım char
female-str-blade&shield-cold-garment-ve yaklasık 10k sp farm 2 hafta sürer herhalde olsun razıyım...
hepinize iyi oyunlar diliyorum ufak lvllere ve yüksek lvllere aman türklere iyi davranın kıymetinizi bilin bilmeyenlerinde....