Şimdi Ara

tatil fırsatı dalyan (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
108
Cevap
1
Favori
14.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar tatil için antalya veya marmariste eşimle birlikte gitmek istiyorum.Ama ilk defa tatil yapacağımız için balayımızı nerde geçireceğimize karar veremiyorum.Ayrıca öğretmen oldugum için ve tek maaştan dolayı uygun fiyatlı apart veya otel öneriniz olursa COK SEVİNİRİM.tatil için ayırdığım bütçe aşağı yukarı 1500 ytl.ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ;)
  • Bu tatil cennetine gitmenizi tavsiye ederim.

http://www.klupamazon.com/tr/anasayfa.asp

tatil fırsatı dalyan
  • tesekkür ederim shazneci ama aklımdaki tatil şekli bu diil .yine de cevabın için cok tesekkurler .başka önerisi olan !!
  • antalya veya marmaris için önerilerinizi bekliyorum
  • Benim var hocam. Marmariste tatil köyleri tercihin olabilir. Bir tur rehberlerine bak. Tavsiyem Marmaris Park(Avrupa çapında bir ödülü vardı)(İçmeler) , Magic Life Marmaris Classic (Adaağzı) ve Grand Yazıcı Club Marmaris Palace (İçmeler) olur. Tatil köyü vermemin sebebi senin daha çok herşey dahil bir balayı yapmayı planladığını düşündüğüm için; deniz-güneş-otel e daha ne :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: shazneci

Bu tatil cennetine gitmenizi tavsiye ederim.

http://www.klupamazon.com/tr/anasayfa.asp

Eminim çok güzel bir yerdir ama ızgaralar-balıklar fiyata dahil değil diyen, konfor yok bizde doğa var sadece diyen ama kişi başı 100 TL'nin üzeri fiyat isteyen bir yer için sıcak fırsat başılığı altında konuşmak abes kaçar ...

• Hocam marmaris park hakkında çok kötü yorum vermişler, tamam bi bak yorumlara ama biri asansör demiş, 3 katlı villalarda kalıyorsun bu hotelde, çok güldüm :)
  • slm berquay.saol tavsiyelerin için ama kişi başı 70 ytl civarı bir tatil istiyorum.ayrıca bi de tekne turu fena olmazdı hani ona da para ayırmak lazım di mi.otel olması şart deil apart da olabilir bildiğiniz beğendiğiniz otel veya apart adları nelerdir .kusura bakma seni de yoruyoruz ama idare et tesekkurler
  • Estağfurullah hocam, ne demek elimizden geldiği kadar yardımcı olmak görevimiz. Akasya apart vardı sanırsam arkadaşın tanıdığı, günlük 90 lira idi havuzlu klimalı, yemeği kendimiz yaparız derseniz orası uygun olur. Tekne turları 15 20 lira detayları 2. sayfada yazdım zaten. Ama kişi başı 70 liraya sezonda sadece pineta hotelde felan kalırsınız, tavsiye etmem. İsterseniz ETS vb tur şirketlerinin sitesinden siz marmaris hotellerine bakın, fiyatı uygun olanı bana söyleyin, otelin durumu hakkında bilgi veririm size. Ben 1500 tl diyince siz, günlük 150 liraya kadar hesaplamıştım 5 günden
  • Bu arada alper6161 ısrarla değiştirmiyor konu başlığını :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: berquay

Bu arada alper6161 ısrarla değiştirmiyor konu başlığını :)

evet tatil firsatlari diye baslik atilsa guzel seyler cikabilir
    baslik degismeli
  • arkadaşlar,

Çeşme dalyanköy, kockarı plajı yakınlarında önerebileceğiniz düzgün bir pansiyon var mı?
  • denizi kum, aile için tavsiye edebileceğiniz denize kıyısı olan yerler var mı?
  • Valla bu mesajı şimdi gördüm
    Gene de teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: berquay

TiSKE hocam, Marmaris konusunda yardımcı olabilirim sana, nereye gidilir nerede eğlenilir vs...
    Yerlisi olduğumuz için neresi ucuz neresi abartı biliriz. Pm yolla yeter :)

quote:

Orjinalden alıntı: TiSKE

Kardeşim küfür mü ediyorsun :)
    İnsan şunu daha önce yazardı
    Ben haz başında 14 TEM için marmarise erken rezervasyon yaptırdım
    Bilsem buraya giderdim valla

• evet arkadaşlar tatile olymposa gittim 4 gün kaldım.. denizi çok temiz. Portakal bahçeleri ve ormanın göbeğinde konaklıyorsunuz, denize giderken Tarihi şehrin içinden geçiyorsunuz.... süper kafa dinlemelik bir yer... gece hayatı sevene o da var.... çok memnun kaldım. reklam gibi olmasın ama TATİLYA diye bir pansiyonda kaldım. personel ve sahipleri çok ilgili. yemekler süper ve doyurucu... kahvaltı ve akşam yemeği dahil gecelik liste fiyatı 40 TL .. birden fazla kişi giderseniz daha da inidirim yapabiliyorlar. ayrıca otomobille giderseniz adrasan kumsalınada 15 dk. da gidebilirsiniz. Adrasan plajı kumsal olympos ise taşlı... kesinlikle tavsiye edebileceğim bir yer.

tavsiye eden comiser adlı üyeye teşekkür ederim.

edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akilonya -- 23 Temmuz 2009; 23:58:10 >
  • @akilonya,

rica ederim arkadaşım,
    bir aksilik olmazsa ben de bir hafta sonu kaçacağım bakalım
  • berquay ilgin için teşekkürler... (anladın sen onu...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dravdan -- 11 Ağustos 2009; 10:32:50 >
  • Dalyanı tavsiye ederim arkadaşlar, bahsedilen tesis hakkında hiçbir bilgim yok ama Dalyan gezilip görülmesi gereken nadide yerlerden birtanesi, Yalnız yanınıza Sivri Sinek ilacınızı almayı kesinlikle unutmayın, tarihte burada yaşayan medeniyet, sivri sinekler yüzünden burayı terketmiş... KAUNOS'lular :)
  • beyler ölüdenize yakın pansiyon var mı bildiğiniz şöyle uygun olan.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.