Bildirim
TATİL BİTTİ İZLENİMLERİM... (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Düşen dibimi toplayabilirsem fotolara bakacağım.
Elinize sağlık valla gözlerimiz bayram etti. -
teşekkür ederim fatih
araba kullanmayı severim,matematikten,geometriden anlarım ama bir avatar resmim bile yoook
eskitoğlu muhteşem manzarasında acıkhavada yenen balıgın ve muhlamanın tadı enfesti.
trabzona girmeden Saray restaurant var orası da gayet güzeldi.
ovit dağını gecerken ikizdereye bağlı çamlık köyü var.Orda yol kenarındda küçük bir işletmesi olan
balcı cengiz abi var.gelmeden önce ararsanız kırmızı benekli alabalıkları dereden olta ile yakalayıp
afiyetle yiyorsunuz
isteyenlere pmden numarasını veririm.buarada ballarına laf yok ama biraz fazla pahalı hele bnm gibi
aldımı bikaç çıta alan birisi içinbu sene de anzerden(ballıköyden)balsız döndük.
ayderde''doğa harikası''adlı küçük pansiyonu işleten genç ve güleryüzlü samimi ev sahiplerine de
teşekkürler.(kızım olduktan sonra artık kalacak yerler önem kazandı)
-
quote:
Orijinalden alıntı: haluk 23
Düşen dibimi toplayabilirsem fotolara bakacağım.
Elinize sağlık valla gözlerimiz bayram etti.
Diyorum size gelin Trabzon'da araba test edin ordan yaylalara çıkarız,yeriz,içeriz.Boyun fıtığına da iyi gelir.
Konu sahibi arkadaş,özendim size iki adım uzaktayım böyle güzelliklere ama bir çıkıp gidemiyorum
-
Shroud61 arkadaşım Trabzon'a (bir daha) gelirsem test sürüşü yerine direkt gezme dolaşma planı yaparız.
Haber veririm.
Aslında öncelikli planım daha önce hiç görmediğim yerlerden olan Tokat taraflarını da görüp orman havası eşliğnde kebap yemek ama çevre gezilerinde eşlik edecek tanıdık ta yok ki :) -
köy
burasıda yayla
ağustosun ortasın .ötümün donmasını özledim
güzel yolculuk
beni de heveslendirdin şimdiden
ekimde bi memleket yaparım belki -
Bizim ev halkı da hep memeleket hep memleket görüyoruz. Bir kere de bizi Karadeniz turuna çıkar diyorlar. Resimleri görünce hak verdim doğrusu.
Bir arkadaşım geçen sene epey gezdi karadeniz'i. Forumda da bahsetmiştim. İlginç gelecek ama beğenmediği tek yer Uzungöl Yaylası olmuş. Resimlerde göründüğü gibi değil. Çok kötü olmuş. Yapılaşma çok hızlı demişti.
Ama yine de bir karadeniz turu iyi olurdu. -
Baya laz varmış forumda.
Bende rizeliyim -
quote:
Orijinalden alıntı: haluk 23
Shroud61 arkadaşım Trabzon'a (bir daha) gelirsem test sürüşü yerine direkt gezme dolaşma planı yaparız.
Haber veririm.
Aslında öncelikli planım daha önce hiç görmediğim yerlerden olan Tokat taraflarını da görüp orman havası eşliğnde kebap yemek ama çevre gezilerinde eşlik edecek tanıdık ta yok ki :)
nasıl olmaz haluk abi sen yeterki iste tokat kebabının hasını birlikte yaparız çamiçi yaylasında -
Zaten sizin tayin hele bir Tokat'a çıksın, hiç kaçışınız yok Deniz'cim. -
-
vaybe fotoğraflar alıp götürüyor insanı. karadenize kışın tur planlıyoruz, yaz aylarını hiç sevmem. soğuk benim için en ideal ...tabi şu araba olayını bi karar verip çözebilirsem.
-
Antalya'daki nemden hiç bahsetmemişsiniz. Kaç gün kaldınız bilmiyorum ama bana gel burada kal deseler kalmazdım sanırım. Zaten nemli olan havada akşam üzeri 4-5 gibi aşırı dereceye çıkıyor nem oranı.
-
Burasıda Meşhur Anzer yaylası
İlk fotoğrafda görünen dağ İle karadeniz iklimi bitiyor solu ve arka tarafı Bayburt tarafı kuru kuru dağlar başlıyor hemen oracıkta
Mevcut dağın zirvesinde Bir kartal ve yavrusu yaşıyor zaman zaman ısınma turuna çıkıp biz yabancılara neden geldiniz diyorlar
Anzer dedik Balın başkenti peki petekler nerede
Karadeniz insanı ayılardan dertli petekleri yükseğe yapıp yanına da üzerine çıkmak için merdiven koymuşlar
Uzaktan dedik ki ee Ayı akıllı hayvandır bunu dikler çıkar
Karadeniz insanının aklı farklı çalşıyor derlerdi zaten
Hiç Kırmızı su olur mu?
Olmaz demeyin
İşte Anzer yaylasında ikamet eden kırmızı su;
Sanki karadeniz'in kanlı gözyaşları...
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Stones_
Antalya'daki nemden hiç bahsetmemişsiniz.Kaç gün kaldınız bilmiyorum ama bana gel burada kal deseler kalmazdım sanırım. Zaten nemli olan havada akşam üzeri 4-5 gibi aşırı dereceye çıkıyor nem oranı.
Evet Antalya çok sıcak ve nemli gündüz vakti dolaşmak akıl işi değil
Ama nemin memleketi Rize
Yepyeni evler çürümüş nemden
Öyle nemi başka yerde görmedim daha -
quote:
Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h
quote:
Orijinalden alıntı: Stones_
Antalya'daki nemden hiç bahsetmemişsiniz.Kaç gün kaldınız bilmiyorum ama bana gel burada kal deseler kalmazdım sanırım. Zaten nemli olan havada akşam üzeri 4-5 gibi aşırı dereceye çıkıyor nem oranı.
Evet Antalya çok sıcak ve nemli gündüz vakti dolaşmak akıl işi değil
Ama nemin memleketi Rize
Yepyeni evler çürümüş nemden
Öyle nemi başka yerde görmedim daha
Bunun daha beteri Rize ise eyvah derim. Zaten Antalya'da yapış yapış oluyorsun. Manavgat tarafı daha beter.
-
Çok güzel yerlermiş bidaha biaha baktım..
Elinize makinenize sağlık.
Yazın bir tur planlıyorum o taraflara. Bakalım kısmet.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X