Şimdi Ara

TAŞRADA ECZACILIK MI İÜC EEM Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Berber çıraklığı

• Çok paran varsa eczacılık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iüc ee yerine herhangi bir ünide herhangi bir bölüm daha iyi iücde sağlık okusaydın tamam iyi ama doğuş, kültür, okan üniversitesinin mühendislik eğitimi bile ordan iyidir 50k yapsam ve mezuna kalmicaksam iüc yerine marmara gtü ege gazi buralardan bişey yazardım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gtü fena okul. 30-40bin statüsünde gidilebilecek en fişek okuldur belki. Makine,elektronik bölümleri yanlış hatırlamıyorsam 40 ve 43binle kapamışlardı. Zaten eğitim kalitesi olarak İYTE (İzmir yüksek teknoloji enstitüsü) ile aynı deniliyor gebze tekniğe. hatta belki daha iyi olabilir. İüc sağlık bilimi değildir hocam çünkü iüc dediğiniz mekan İstanbul üniversitesinin devamıdır. Eski İstanbul üniversitesi mezunları şu anki iüc mezunları ile aynı mantık. İücde de kanımca pc ve endüstri dışında okunmaz mühendislik.

• Panzer1437 kullanıcısına yanıt
    gtüde de çok köpek varmış arkadaşım ölümden döndü ve orda sınıfta kaldı çok zor diyor pişmanmış ama eğitimi iyi diye biliyorum

• Ben trde kalacağım esnaflık yaparım diyorsan ecza yazacaksın bu dönemde hocam sıralamalar da böyle çekmişken. Eskiden 20 30 binle girdiğin İstanbul üniversitesi ecza şu an 45 ile alıyor zaten. Ha ama yurt dışı planlarım var çslılmq alanım esnaflık gibi bir şey olmamalı mühendis olacağım diyorsan iücden devam et. Eğer sıralaman 50binse tam gidebileceğin başka bir yer kanımca ytü malzeme metalurji mühendisliği olurdu hocam. Hesap kitap belli trde en iyi malzeme metalurji mühendisliği eğitimini veren 3. Okuldan mezun olmak mı yoksa en iyi 10. 15. Elektrik elektronik mühendisliği eğitimini veren okuldan mezun olmak mı? İşveren diplomada teknoloji fakültesi mühendislik fakültesi ayrımı da zaten yapmıyor istiyorsan marmara teknoloji fakültesi de gidebilirsin. Nerede en iyi eğitimi alacaksın nerede staj imkanın daha kuvvetli olacak nerede daha fazla etkinlik proje yapabilirsin ona bak. Öyle karar ver hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çapa Tıp mı Koç MBG mi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok zor çünkü hocaları hala eski kafalı. Öyle bir eğitimden geçiyorsun ki sanki akademisyen yetiştiriyorlar gibi düşün. Sebebi de gtünün eskiden yüksek lisans enstitüsü olması zaten. Firmalar da bu eğitimi bildikleri için işveren endeksi yüksek olan bir üniversite gebze teknik. Artık çoğu kişinin bildiği ağızlara gelen bir okul oldu. Hem kocaeli İstanbul da sayılır sanayi bölgesi sağlam okul kısaca

• 200k yapan tanıdıklarım senden daha rahatlar kasma bu kadar.

• eczacı dukkanı açarsan iyi yerde köşeyi dönersin ayda 200k kazanan bıle oluyor.

• İüc ve iünün farkı ne oluyo cok mu kötü iüc forumda baya kötülenmiş galiba

• hustle61 H kullanıcısına yanıt
    Kanka bir farkı yok. İstanbul Üniversitesi yaşadığı "siyasi" problemler sonucu ve çok büyük olmasından dolayı 2ye ayrıldı. Artık 2 farklı üniversite ama ikisi de İstanbul üniversitesi mantığında. Eğitim kalitesini kaybetti ama sağlık dışındaki bölümlerde orası ayrı. İnsanlar o yüzden dalga geçiyor zaten. İücde okunacak 2 mühendislik var biri pc diğeri endüstri. Ama onlar da son çare okunmalı gibi bir şey kanımca

Eğitim kalitesinde bi değişme yok yalnız eğitim kalitesini hocalar ve öğrenciler belirler

Hocalarda bi değişme yok

Ayrıca bu sene akreditasyon aldı bölüm

Bu forumdakilerin kendilerince alay etmelerine bakma sen

Bi okul hakkında yargıda bulunabilmek için ilk önce orada okuman gerekli dimi

Gerçek yorumu sana orda okuyanlar verir

Buradaki adamlar değil

• E hocam Türkiye'nin en köklü üniversitesini yeni açılmış bir vakfa tercih etmeyin Bi zahmet. İüc zaten URAP'ta ve başka sıralama ayarlayan sitelerde Türkiye'de ilk 10a giren bir üniversite. Yalnız ben şeyi anlamadım tüm forumu kendine nasıl düşman ettin neden oldu bu naptın hocam

Biraz şakasına trolleyince bu hale geldi

Ondan laf atıyorlar zaten iüc ye

Yoksa çoğunun okuduğu okuldan daha iyi

• Benim evin dibi güzel üni hoş ulaşımı da hoş. Bir kere İstanbul üniversitesi hani. İtü eem (kktc) denememiş olsam endüstri mühendisliğini yazmayı düşünebilirdim. Size de ayrıca kolay gelsin hocam iyi dersler dilerim

• Eczacılık deyince akla DH'den tek bir kişi gelir...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.