< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Taşra Tıp mı? Mezuna kalmak mı?

-
-
ilk 20k yaptım, harran tıp yazdım kendi isteğimle kesinlikle pişman değilim; gelirsen de yardımcı olurum
-
Kapasiten varsa brklenebilir.Sonucta doktorluk ömür boyu yapılır bir Harran çorum Kars Yozgat mezunuyla bir Hacettepe ege mezunu bir olmuyor hem tuş için hem de mesleği icra ederken büyük üniversite mezunu olmak baya değer katıyor.Suan halk bile bir Yozgat mezunu doktora basit bir muayene olmak istemiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen kanzi muayene olmadan önce diplomasına bakıyorlar doktorun, isterse çapa derma uzmanlığı yapsın yozgat mezunu deyip adamı işe de almıyorlar seni mezun seni
-
Urfada yasıyorum zaten kanka öyle bir şey de var bıktım biraz memleketten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kendinden örnek ver eğer bilirsenki doktor tercih etme hakkın var Yozgat çorum mezununa mi muayene olursun Ege ankara tıp mezununa mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumlupinarlia -- 2 Temmuz 2024; 13:16:27 >
demiyo kendisi bu sene bi yere yerleşemicek tek ümidi ilk 30k bandındakilerin tıp yazmayıp sıralamaların geri çekilmesinden medet ummak, burada gelmiş tavsiye veriyor allahın dumlupinarlisi seni gece gündüz kütahya tıp hayaliyle yatıp kalkıyorsun
-
kanka yurtta kalmak tam bir zulüm, ailen seni döven psikolojik şiddet uygulayan bir aile değilse konfor alanını bozmanı hiç önermem yurtta kalmak zaten zor bir de o zorlukla tıp okumak daha da zor olur, zaten tek otobüsle yarım saatte varılıyor üniye
-
kardeş muayene olurken doktor nereden mezun diye bakmıyorum kıpss
-
STEM ı her konuda anladıgım günlerdeyim
Kapasiteme güveniyorum derece yaptığım tr geneli denemeler oldu lgs de de 0.3 yuzdelige girmistim ama en buyuk sıkıntı da o iste insanin en ağır yükü gerceklestiremediği potansiyelidir derler ilk seneden paşalar gibi kazanabilecekken salaklık ettim seneye ya yine olmazsa stresi engel olursa ya da bir aksilik cikarsa diye endiseleniyorum
Boş konuşuyon doktor iyise geliyorlar genelde işinde iyi olmana ve tanınmana bağlı
insanların bazen bulundukları duruma olan öfkeleriyle varolan sisteme karşı gelmeleri, kendileri için kötü sonuçlar doğurabiliyor hocam.
-
La olum bu foruma taş çatlasa düzenli giren bir 100 kişi var ben adamı vazgecirmeye çalışsam sence etkisi olur mu gören de sanacak Harran tipa kaldım sendeki beyni kuşa taksak zıp zıp yapıp ters ucar
hocam seneye sınav sistemi komple değişebilir, klasik olabilir zart zurt bunlar her sene var riske atmaya değmiyor inan. ben geçen sene diyordum lan acaba bir daha mı deneseydim ama gel gör ki bu 2024 yksini görünce iyi ki kalmamışım bu sene hiç kazanamazdım diyorum, yine de karar senin kararın eğer soruların olursa her türlü yardımcı olurum objektif bir şekilde değerlendirebilirim harranı
-
Valla ben bakıyorum mümkün mertebe iyi üniversite mezunlarına arkadaş aile için randevu aliyorum
boş boş konuşma, bu forum vakti zamanında ne manipülasyonlara maruz kaldı unutmadık unutturmayacağız
-
Aileden yana sıkıntım yok çok sükür olmasa da yinede ayri kalmak istiyorum cunku bana gore uni aileden bagimsiz sekilde okunmali hayat tecrubesi olmali o yuzden harranin geldigi siralamalarda belki baska tasra tiplari degerlendirebilirim
o halde nöroloji doktorlarının mezun oldukları ünilerin top tier olması pek de önemli değilmiş halinden anlaşılacağı üzere
-
Allah'ın harranlisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Boş konuşuyon doktor iyise geliyorlar genelde işinde iyi olmana ve tanınmana bağlı |
aynen kanzi muayene olmadan önce diplomasına bakıyorlar doktorun, isterse çapa derma uzmanlığı yapsın yozgat mezunu deyip adamı işe de almıyorlar seni mezun seni |
Benzer içerikler
- 345 tyt matematik çözümleri (pdf)
- kırık obp
- 2025 yazılımcı maaşları
- kendi bürosu olan avukat ne kadar kazanır
- altuğ güneş kimdir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X