Şimdi Ara

Taşra Tıp mı? Mezuna kalmak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet sıralamalar daha açıklanmadan böyle konu açman mantıklı değil diyebilirsiniz ama açıklandıktan sonra hatta sonraki senelerde bile okuyanlara yol gösterecektir neyse hızlıca konuya gireyim...
    Tahmini 20k 30k arasında bir sıralama gelecek ülkede tıptan başka bir şey güven vermediği için sanırım başka bir şey okumak istemiyorum diş e gelirsek yazmayı düşünürdüm ama forumda fena ezildiğini gördüm atamalar vs çok sıkıntılı diyorlar..
    Sizce Harran vb. yerlerde tıp gelirse ilk seneden gitmek mi yoksa 1 sene daha çalışıp batıda okumak mı?
    İçimde çalışma ateşi görebilsem kalırım diycem ama zaten bu senede yeteri kadar çalışamadım 9 10 11 de muhteşem bi temel attığım için o düzeyde bi sıralama bekliyorum yoksa hakkı 70k bile yoktu .. seneye de bu sene gibi olursa paslanmaktan korkuyorum neticede ömründen 1 sene daha vermek çok da kolay bir şey değil hem her şey tıkırında gitse bile sınav günü ya da haftası oyle bir şey basina gelir ki ilk seneki siralama bile gelmez korkusu sıkıntılı.. 50k ve üstü olsa kafaya takılacak sey degil ama 30k altı bekleyince insan düşünürken yaşlanıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ilk 20k yaptım, harran tıp yazdım kendi isteğimle kesinlikle pişman değilim; gelirsen de yardımcı olurum

• Kapasiten varsa brklenebilir.Sonucta doktorluk ömür boyu yapılır bir Harran çorum Kars Yozgat mezunuyla bir Hacettepe ege mezunu bir olmuyor hem tuş için hem de mesleği icra ederken büyük üniversite mezunu olmak baya değer katıyor.Suan halk bile bir Yozgat mezunu doktora basit bir muayene olmak istemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dumlupinarlia D kullanıcısına yanıt

aynen kanzi muayene olmadan önce diplomasına bakıyorlar doktorun, isterse çapa derma uzmanlığı yapsın yozgat mezunu deyip adamı işe de almıyorlar seni mezun seni  

• Urfada yasıyorum zaten kanka öyle bir şey de var bıktım biraz memleketten

• Kendinden örnek ver eğer bilirsenki doktor tercih etme hakkın var Yozgat çorum mezununa mi muayene olursun Ege ankara tıp mezununa mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumlupinarlia -- 2 Temmuz 2024; 13:16:27 >

demiyo kendisi bu sene bi yere yerleşemicek tek ümidi ilk 30k bandındakilerin tıp yazmayıp sıralamaların geri çekilmesinden medet ummak, burada gelmiş tavsiye veriyor allahın dumlupinarlisi seni gece gündüz kütahya tıp hayaliyle yatıp kalkıyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hukuk mu Eczacılık mı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kanka yurtta kalmak tam bir zulüm, ailen seni döven psikolojik şiddet uygulayan bir aile değilse konfor alanını bozmanı hiç önermem yurtta kalmak zaten zor bir de o zorlukla tıp okumak daha da zor olur, zaten tek otobüsle yarım saatte varılıyor üniye

kardeş muayene olurken doktor nereden mezun diye bakmıyorum kıpss

• STEM ı her konuda anladıgım günlerdeyim

Kapasiteme güveniyorum derece yaptığım tr geneli denemeler oldu lgs de de 0.3 yuzdelige girmistim ama en buyuk sıkıntı da o iste insanin en ağır yükü gerceklestiremediği potansiyelidir derler ilk seneden paşalar gibi kazanabilecekken salaklık ettim seneye ya yine olmazsa stresi engel olursa ya da bir aksilik cikarsa diye endiseleniyorum

Boş konuşuyon doktor iyise geliyorlar genelde işinde iyi olmana ve tanınmana bağlı

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt

insanların bazen bulundukları duruma olan öfkeleriyle varolan sisteme karşı gelmeleri, kendileri için kötü sonuçlar doğurabiliyor hocam.

• La olum bu foruma taş çatlasa düzenli giren bir 100 kişi var ben adamı vazgecirmeye çalışsam sence etkisi olur mu gören de sanacak Harran tipa kaldım sendeki beyni kuşa taksak zıp zıp yapıp ters ucar

• hocam seneye sınav sistemi komple değişebilir, klasik olabilir zart zurt bunlar her sene var riske atmaya değmiyor inan. ben geçen sene diyordum lan acaba bir daha mı deneseydim ama gel gör ki bu 2024 yksini görünce iyi ki kalmamışım bu sene hiç kazanamazdım diyorum, yine de karar senin kararın eğer soruların olursa her türlü yardımcı olurum objektif bir şekilde değerlendirebilirim harranı

• Valla ben bakıyorum mümkün mertebe iyi üniversite mezunlarına arkadaş aile için randevu aliyorum

boş boş konuşma, bu forum vakti zamanında ne manipülasyonlara maruz kaldı unutmadık unutturmayacağız

• Aileden yana sıkıntım yok çok sükür olmasa da yinede ayri kalmak istiyorum cunku bana gore uni aileden bagimsiz sekilde okunmali hayat tecrubesi olmali o yuzden harranin geldigi siralamalarda belki baska tasra tiplari degerlendirebilirim

• o halde nöroloji doktorlarının mezun oldukları ünilerin top tier olması pek de önemli değilmiş halinden anlaşılacağı üzere

• Allah'ın harranlisi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.