Şimdi Ara

taskmgr.exe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
7.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar benim sorunum ctrl alt del yaptıgım da "taskmgr.exe bir sorunla karşılaştı "diye hata veriyor va aynı zamanda bilgisayarım kısayoluna sag tıklayıp yönet seçeneğini seçtiğimde "eklenti başlatılamadı" ADI: aygıt yöneticisi uzantısı altında "CLSID:90087284 ... diye dewam eden bi hata veriyor. bu konu hakkında bilgisi olan arkadasların acilen yardım etmeleri rica olunur

• Başlat/Çalıştır
    gpedit.msc/
    Kullanıcı Yapılandırması
    Yönetim Şablonları
    Sistem/Ctrl+alt+del seçeneklerinde görev yöneticisini devre dışı bırak seçeneği var bunu YAPILANDIRILMADI olarak ayarla
  • quote:

Orijinalden alıntı: administritik

Başlat/Çalıştır
    gpedit.msc/
    Kullanıcı Yapılandırması
    Yönetim Şablonları
    Sistem/Ctrl+alt+del seçeneklerinde görev yöneticisini devre dışı bırak seçeneği var bunu YAPILANDIRILMADI olarak ayarla
    peki hocam bunu yapttıımda gorev yöneticisi devre dısı mı olacak? yoksa eskı halıne mı donecek bu konularda pek bi bilgim yok o acıdan sordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: trmp

peki hocam bunu yapttıımda gorev yöneticisi devre dısı mı olacak? yoksa eskı halıne mı donecek bu konularda pek bi bilgim yok o acıdan sordum

Alıntıları Göster
    ESKİ HALİNE DÖNECEK
  • quote:

ESKİ HALİNE DÖNECEK

Alıntıları Göster
    hocam dedigınızı yaptın ama zaten görev yöneticisini devre dışı bırak seçeneği var bunu YAPILANDIRILMADI olarak ayarlıymıs bı sey degısmedı hala aynu hatayı verıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trmp -- 29 Mart 2007; 14:20:48 >
  • quote:

Başlat/Çalıştır
    gpedit.msc/
    Kullanıcı Yapılandırması
    Yönetim Şablonları
    quote:

Orjinalden alıntı: administritik

Başlat/Çalıştır
    gpedit.msc/
    Kullanıcı Yapılandırması
    Yönetim Şablonları

alıntı yapmışsın heralde administritik.
    ama bu problem için değil bahsettiğin çözüm. eğer devre dışı bırakıldı gibi bir uyarı weriyorsa yeniden açıyoruz yoksa etkin olan task managerda tabiiki işe yaramayacaktır...

• quote:

Orijinalden alıntı: CWaRRioR

quote:

Başlat/Çalıştır
    gpedit.msc/
    Kullanıcı Yapılandırması
    Yönetim Şablonları

ama bu problem için değil bahsettiğin çözüm. eğer devre dışı bırakıldı gibi bir uyarı weriyorsa yeniden açıyoruz yoksa etkin olan task managerda tabiiki işe yaramayacaktır...

Alıntıları Göster
    peki şimdi benim ne yapmam gerekıyo ben pek anlamadım bi anlatırmısın cwarrior

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wuauclt.exe nedir? virüsmüdür?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

peki şimdi benim ne yapmam gerekıyo ben pek anlamadım bi anlatırmısın cwarrior

Alıntıları Göster
    sorunun çözümü hakkında bilgim yok. ama önerilen yöntem işe yaramayacaktır...
    sadece windowsu onarmanızı yada sistem geri yükleme yapmanızı önerebilirim. bu soruna özel bir çözüm yolu bilmiyorum çünkü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 29 Mart 2007; 14:30:45 >
  • quote:

quote:

Başlat/Çalıştır
    gpedit.msc/
    Kullanıcı Yapılandırması
    Yönetim Şablonları

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: CWaRRioR

quote:

Başlat/Çalıştır
    gpedit.msc/
    Kullanıcı Yapılandırması
    Yönetim Şablonları

hocam daha önceden bende olan bi sorunun cevabını kaydetmiştim oradan yazdım ama doğru dh forumdan alıpta kaydertmiştim

• quote:

sorunun çözümü hakkında bilgim yok. ama önerilen yöntem işe yaramayacaktır...
    sadece windowsu onarmanızı yada sistem geri yükleme yapmanızı önerebilirim. bu soruna özel bir çözüm yolu bilmiyorum çünkü...

Alıntıları Göster
    hocam yinede ilgilendiğin için teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

Başlat/Çalıştır
    gpedit.msc/
    Kullanıcı Yapılandırması
    Yönetim Şablonları

hocam daha önceden bende olan bi sorunun cevabını kaydetmiştim oradan yazdım ama doğru dh forumdan alıpta kaydertmiştim

Alıntıları Göster
    xp cd si varmı

• quote:

xp cd si varmı

Alıntıları Göster
    su anda elımde yok mecburen artık onrma yapıcaz öyle gözüküyor
  • quote:

su anda elımde yok mecburen artık onrma yapıcaz öyle gözüküyor

Alıntıları Göster
    yanlış anlama administritik. niye yazdın demiyorum. sadece farklı bir soruna ait olduğunu belirtmek istedim bu arada sorun için de "serji" ye bir danışın derim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 29 Mart 2007; 14:48:55 >
  • quote:

yanlış anlama administritik. niye yazdın demiyorum. sadece farklı bir soruna ait olduğunu belirtmek istedim bu arada sorun için de "serji" ye bir danışın derim...

Alıntıları Göster
    quote:

• administritik kullanıcısına yanıt
    abi yattım kalktım bilgisayarı açtım taskmgr.exe diye bir hata veriyor bilgisayarda bir tek görev yöneticisini açabiliyorum başka hiç bir türlü işlem yapamıyorum. explorer.exe hiç bir türlü çalışmıyor. sistem geri yüklemede yapamıyorum güvenli mod da çalıştıramadıgımdan dolayı sistem geri yüklemede yapamıyorum. format atmayı denedim dvd cd yi otomatik başlatmıyor. yardımcı olabilirseniz sevinirm.
  • silvercoins S kullanıcısına yanıt
    İşletim sisteminiz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karanlık Ülke kullanıcısına yanıt
    intel core 2 duo
  • silvercoins S kullanıcısına yanıt
    İşletim sisteminiz nedir? (XP, 7)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke

İşletim sisteminiz nedir? (XP, 7)
    Hocam Xp kullanıyorum bir şekilde sistemi geri aldım , ancak dvd romuma format cdsi takıyorum okumuyor şuanda usb'ye yazdırıyorum inşallah olur ilginiz için teşekkür ederim :) olumlu olumsuz yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silvercoins

Hocam Xp kullanıyorum bir şekilde sistemi geri aldım , ancak dvd romuma format cdsi takıyorum okumuyor şuanda usb'ye yazdırıyorum inşallah olur ilginiz için teşekkür ederim :) olumlu olumsuz yazarım.

Alıntıları Göster
    Çalıştır (Windows Tuşu + R) yada Görev Yöneticisi'nden "explorer.exe"'yi başlatmayı deneyin. Olmaz ise cmd'yi açın, "sfc /scannow" komutunu yazın. Tamamlandıktan sonra yeniden başlatın. Bunlar olmaz ise eğer önemli bilgileriniz var ise Görev Yönetici ya da Çalıştır'dan program açar gibi yapıp "Gözat" deyin dosyalarınızı bir yere yedekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karanlık Ülke -- 22 Nisan 2015; 23:21:37 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.